kahvaltı yardımmm

angeldust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
65
0
44
merhaba kızlar 8.5 aylık oğlum var ama kahvaltıyı malesef karışım olarak yemeyi red ediyor. ayrı ayrı verirsem peynir yumurta ekmek şeklinde yiyor ancak yumurtayı gün aşırı verebildiğim için seçenek kısıtlanıyor. benim gibi olan arkadaşlar varsa önerileriyle yardımcı olurlarsa çok sevinirim:) neler veriyorsunuz alternatif olark sizler?

domates rendeleyip içine ekmek ufalıyorum yada ekmeği batırıp ağzına veriyorum
patates haşlayabilirsin ezip verebilirsin

aynen canım benim oğlandada aybı problemi yaşıyorum bende henüz bir çözüm üretemedim.ayrı ayrı veriyorum malesef ve dediğin gibi seçenek kısıtlanıyor.

benimki on yasına geldi hala oyle :ecrin_bebek:

cesitli yemez asla peynirse sade peynir yer recelse sade recel zeytinse sade zeytin asla karıstırmas neyle başladısa onla devam eder ...

ve yemezde ye dedikçe

sade sizin bebişlerde deil benim koca bebiştede o sorun var :)))

benim oğlumda karışım yemiyor ne yapalım ayrı ayrı vericez artık. ben yanına bide mandalina suyu veriiyorum. yumurta peynir mandalina suyu idare ediyor

bizde diş çıkarmaya başladığımız için kızım bişi yemiyor kahvaltısınıda karışım olarak veriyordumn onu yemiyo bende yumurta pekmez fındık ezmesi falan veriyorujm ama peynir yemiyor yaa çok tiksiniyor öğürüyor napıcam bilmiyorum karışımın içinde gidiyordu şimdi yemiyor

sanırım diş çıkarttığından yemiyor çünkü artık ayrı ayrı da yemiyo 2 gündür çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…