Sayılabilir neden olmasın:)Nevreste cnm şimdi her börek çeşidini sayacak mısın yoksa kahvaltıya uygun olanları mı? Nasıl olcak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayılabilir neden olmasın:)Nevreste cnm şimdi her börek çeşidini sayacak mısın yoksa kahvaltıya uygun olanları mı? Nasıl olcak?
Yeni börek kategorisi oldu ya merak ettimSayılabilir neden olmasın:)
Yok canım olabilir sorun değil:)Yeni börek kategorisi oldu ya merak ettim![]()
Bu msjı senden başkası yazsaydı varyaaHellooo yumurta bile kıramayan hanımlar kahvaltı sofrası kuracakmış Heyyy gidi Heyyy ne günlere kaldık![]()
Çok pis alırdık ifadesiniBu msjı senden başkası yazsaydı varyaa![]()
Ozaman ben olmadığım kesin belli olduysa hala yeşilim çünküPro üyeler belli oldu![]()
Bu msjı senden başkası yazsaydı varyaa![]()
Çok pis alırdık ifadesini![]()
Yap tutanmi var herşey selbestBen 30 kat yufkadan börek yapıyorum, çok hamaratım çok, börek olsa 30 kat yapacaktım şans işte olmaDı![]()
![]()
Yok şimdi tarifim çalan pardon alan arkadaşa ayıp olur, benim güzel olunca , k8yamam yufka yureklitim ben 30 tane incecik açılmış yufkadanYap tutanmi var herşey selbestyapsana hadi yap
![]()
Ama alan arkadaşı çok seversin hemde çokYok şimdi tarifim çalan pardon alan arkadaşa ayıp olur, benim güzel olunca , k8yamam yufka yureklitim ben 30 tane incecik açılmış yufkadan![]()
Ortim mi acabaAma alan arkadaşı çokseversin hemde çok
Madalyası bile yok kıyma![]()
Ayy hangi tarifi istedin de olmadı ki?Ben 30 kat yufkadan börek yapıyorum, çok hamaratım çok, börek olsa 30 kat yapacaktım şans işte olmaDı![]()
![]()
SuAyy hangi tarifi istedin de olmadı ki?