- 8 Nisan 2017
- 56.755
- 297.010
Patlar gitsinNevros su konuya bi aciklik getir istedigimiz herseyi yapabiliyomuyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlar gitsinNevros su konuya bi aciklik getir istedigimiz herseyi yapabiliyomuyuz
Masaya istediğinizi koyun canım:)Kahvaltı sofrası :)Ne yaparsak yapalım hepsi farklı olacak:)Hepimizin tarzı farklı:)Nevros su konuya bi aciklik getir istedigimiz herseyi yapabiliyomuyuz
Sağol canımBereketli olsun
Abla varya sofralar yıkılacak gibi geliyor hepsinden birer yapsak oooooooMasaya istediğiniiz koyun canım:)Kahvaltı sofrası :)Ne yaparsak yapalım hepsi farklı olacak:)Hepimiizn tarzı farklı:)
Yaptığınız tarifin sunumunu ayrıca istiyorum:)
Sen de sağol güzelciğim.Sağol canım
İyi iyi yasadikPatlar gitsin
Tabiki bencede sofra olacagi icin hersey dikkat cekecektir cok farkli sofralar çıkar guzel olacak :)Masaya istediğiniiz koyun canım:)Kahvaltı sofrası :)Ne yaparsak yapalım hepsi farklı olacak:)Hepimiizn tarzı farklı:)
Yaptığınız tarifin sunumunu ayrıca istiyorum:)
Ben çay saati düşündüm nevo zoe çeşit deyincePekiii bu konuyu tahmin eden kac kisi var burda diyin bakalim hadi itiraf edin
Size kalmış canımAbla varya sofralar yıkılacak gibi geliyor hepsinden birer yapsak ooooooo
Jenna peki tahmin etmişmiydinBereketli olsun
Hmm ben tahmin etmistim son birkac yarismada tahmin edebilir oldum artikBen çay saati düşündüm nevo zoe çeşit deyince
Ben de seni cagiracaktimHayırlı olsun yeni yarışma :)
İy yapmişsın canim bunlardan sana bisey kalmaz silmiş süpürmüslerDenemedim bile canım