Kuymak mi istedinPankek yapmiycam ya ben yoresel bisey isedim kim neden aldi yaaaa valla urfadan gorumceme bakir kap siparisi bile vermistim bunun icin cok uzgunum butun hevesim kaci
İllaki kullanırsın bir uerde vardır bakır da sunulacak şey :))Pankek yapmiycam ya ben yoresel bisey isedim kim neden aldi yaaaa valla urfadan gorumceme bakir kap siparisi bile vermistim bunun icin cok uzgunum butun hevesim kaci
Canfeb sen aldiysan kuymagi cok kotu bozusuruzKuymak mi istedin
boşver görümcelerin kapları kırılabilir felanPankek yapmiycam ya ben yoresel bisey isedim kim neden aldi yaaaa valla urfadan gorumceme bakir kap siparisi bile vermistim bunun icin cok uzgunum butun hevesim kaci
Ayrica kuymak degil muhlamaKuymak mi istedin
Minigin denek ıstediği, misal ben su boregi istedim ama yok baskasi almis, ama ben masama su boregide koyuyorum tarifime ek, ben oyle anladimhayır o değil mesela zeytin peynir reçel vs vs bunlar zaten her sofrada olur
nasıl koymayayım
aklım karıştı of
Bana satin alicakti Kirilsada bisey demez o :) neyse alsin gene lazim olur baska zaman :/boşver görümcelerin kapları kırılabilir felan
hakkında hayırlısı olmuş
heee ama en azından ben seni anladımMinigin denek ıstediği, misal ben su boregi istedim ama yok baskasi almis, ama ben masama su boregide koyuyorum tarifime ek, ben oyle anladim
Koronadan dolayı evdeyiz ,sürekli de mutlaktayız, ben de bir heyecan olsun diye bir kaç kategoriye katıldım canımAa merhaba canımben bayadır giremiyorum eskisi gibi çocuk büyüdükçe fırsatım olmuyor katılmaya niyetlendim bu kategori inşallah, sen de katılıyor musun
Ilk istedigin miydi?Ben senden sonra geldim ben bile istediigmi aldım ne istediğine bağlı tabi
Aynen öyle pankek yapana inat pankek yapıp koyabilir miyim uaniMinigin denek ıstediği, misal ben su boregi istedim ama yok baskasi almis, ama ben masama su boregide koyuyorum tarifime ek, ben oyle anladim
Yok valla ben hamurisi aldım ,aklima gelmedi gelse alırdımCanfeb sen aldiysan kuymagi cok kotu bozusuruz
Ben şöyle ilk mesaja iki tane yazdım biri tatlı biri tuzluIlk istedigin miydi?
Benim olmadıktan sonra adının ne önemi varAyrica kuymak degil muhlama
Ama ben ikişer tarif alcaz sandım kahvaltı sofrası oluncaBen şöyle ilk mesaja iki tane yazdım biri tatlı biri tuzlu
Sonra ikinci mesaja tuzlu yazdım
İlk tuzluyu aldım
ben ilk sandımki her koyduğumuzun tariflendirecez yazdım meğer birini tariflendirip diğerleri sofrada olabilir.. sonra hopp bende ilk tarfimi aldımBen şöyle ilk mesaja iki tane yazdım biri tatlı biri tuzlu
Sonra ikinci mesaja tuzlu yazdım
İlk tuzluyu aldım
Bu rizeliler icin onur meselesidir sen anlamazsin muhlama oBenim olmadıktan sonra adının ne önemi var
Bakalım alan ne olarak açacak konuyuBu rizeliler icin onur meselesidir sen anlamazsin muhlama o