assos benden sorulur
her sene gideriz.bi camping var orda ister çadır ister bungalovda kalıyorsun,denize sıfır.ye iç cup denize.sandalyeleri denizin içine koyup yakamoz izliyoruz
sahili önce biraz taşlı sonrası kum.ama çok fazla yosun var :)sabah 7 denizinde balıklarla beraber yüzersiniz
Ayy yosun olmasin ya denizi tertemiz yazmislar kamp yapmak bana gore degil zaten ufaklik var yapamayizda dove oteli biliyomusun oraya gidicez yorumlari cok iyiydi insallah yazildigi gibidir :)
Kamp yapanlara ozeniyorum ama benim esim hayatta yapmaz hadi cocugu biraksak gene bize uymaz :)
Ayy yosun olmasin ya denizi tertemiz yazmislar kamp yapmak bana gore degil zaten ufaklik var yapamayizda dove oteli biliyomusun oraya gidicez yorumlari cok iyiydi insallah yazildigi gibidir :)
Kamp yapanlara ozeniyorum ama benim esim hayatta yapmaz hadi cocugu biraksak gene bize uymaz :)
o otele hiç gitmedim canım ama sağdan soldan iyi diye duyuyorum.inşallah çoookkk güzel geçer
otel sahili olduğu için belki yosun yoktur.ama suyu serin serin mis gibi :)