Geçmiş olsun gazozcu :/ellerim yanıyor
hayırlısi artıkın ben katılmıyorum zaten. katılacak arkadaslar icin hayirlisi olsun :)Keşke sofra olmasa
Teşekkür ederim canımTebrik ederim :))
Ayy yosun olmasin ya denizi tertemiz yazmislar kamp yapmak bana gore degil zaten ufaklik var yapamayizda dove oteli biliyomusun oraya gidicez yorumlari cok iyiydi insallah yazildigi gibidir :)assos benden sorulur
her sene gideriz.bi camping var orda ister çadır ister bungalovda kalıyorsun,denize sıfır.ye iç cup denize.sandalyeleri denizin içine koyup yakamoz izliyoruz
sahili önce biraz taşlı sonrası kum.ama çok fazla yosun var :)sabah 7 denizinde balıklarla beraber yüzersiniz
Göz göz göz nazar nazar nazar
Mudanya? Güzelyalı?
savaştepe :)
o otele hiç gitmedim canım ama sağdan soldan iyi diye duyuyorum.inşallah çoookkk güzel geçerAyy yosun olmasin ya denizi tertemiz yazmislar kamp yapmak bana gore degil zaten ufaklik var yapamayizda dove oteli biliyomusun oraya gidicez yorumlari cok iyiydi insallah yazildigi gibidir :)
Kamp yapanlara ozeniyorum ama benim esim hayatta yapmaz hadi cocugu biraksak gene bize uymaz :)
Çok denizanası var ya bu seneAyy yosun olmasin ya denizi tertemiz yazmislar kamp yapmak bana gore degil zaten ufaklik var yapamayizda dove oteli biliyomusun oraya gidicez yorumlari cok iyiydi insallah yazildigi gibidir :)
Kamp yapanlara ozeniyorum ama benim esim hayatta yapmaz hadi cocugu biraksak gene bize uymaz :)
Göz göz göz nazar nazar nazarbak actim kem gozlerimle baktim sana
Mudanya, dondurma ve balık yiyip geldik, azcıkta kızardım amele yanigim oldu miss gibiMudanya? Güzelyalı?
Açeydin kollarını, yanma deyeydinMudanya, dondurma ve balık yiyip geldik, azcıkta kızardım amele yanigim oldu miss gibi
Yinemiellerim yanıyor