Henüz karar vermedim canım ama 2 resim koyacak olursam 1 tarif 1 sofra olur:)Nevreste peki yarismaya listeleme asamasinda fotograflama nasil olacak ? Bir ornek atabilirmisin. Ona gore bizde fotaflarimizi cekelim. Mesela birer resimmi bir sofra bir tarif seklinde
Güzel olur bence öyle yada herkes kabul ederse iki foto yerine foto düzenleme yapalım :)Henüz karar vermedim canım ama 2 resim koyacak olursam 1 tarif 1 sofra olur:)
O zaman resim küçülür canım:)Güzel olur bence öyle yada herkes kabul ederse iki foto yerine foto düzenleme yapalım :)
Kesinlikle benim tarifim daha iyi kesin kazanir sen benimkini alTabi Derim istersen hala degisebiliriz belki senin tarif daha iyidirne dersin
Pek anlamıyorum kucilmesi bana telefonda hepsi aynı geliyor :)O zaman resim küçülür canım:)
Oy oyKesinlikle benim tarifim daha iyi kesin kazanir sen benimkini al
Tablet ve pcde farklı görünüyor:)Pek anlamıyorum kucilmesi bana telefonda hepsi aynı geliyor :)
Tabletten hiç girmedim cocuklardan fırsat olmuyor :)Tablet ve pcde farklı görünüyor:)
Bir buyuk altina 2 kucuk seklindede olabilir :) neyse sen karat verde bakariz artik :)Henüz karar vermedim canım ama 2 resim koyacak olursam 1 tarif 1 sofra olur:)
Katılıma bağlı canım:)Bir buyuk altina 2 kucuk seklindede olabilir :) neyse sen karat verde bakariz artik :)
Tamam ozaman :) 17 kisi aldi demistin dimiKatılıma bağlı canım:)
Herkes yapmaz 15 falan olursa 2 resim ekleriz:)
Aklinyolu1Doğru diyorsun eşim 5 d gelecek ona da hazır olur
Maşallah,sirtin yere gelmezBenim kahvaltıda önümde kızlar hazırladı ben pcye oturdum
İkisi ayrı hazırlamış Allah'ım bitmiyor
Kız maşallah millet pusuda mı bekliyor?
İlk kim acabaHayır canım sen 4 yada 5.sin:)
Vay vayEki Görüntüle 2656654
Yada tarifinizi göz önünde bir yere koyun:)
Olabilir ama baska yemeklerde olucak bide yaptigimiz tarife sunum yapicaz ya onun bir anlamiEki Görüntüle 2656654
Yada tarifinizi göz önünde bir yere koyun:)