kahvaltı takımıma bakar mısınız?

kahvaltı takımımı aldım ama hala gözüm daha renkli takımlarda. pişman oldum ve beğenmiyorum. değiştiremiyorum da. fikirlerinizi almak istiyorum. umarım yükleyebilirim.

ayy çok şık bence seninkisi de bayağı renkli yanı.ama emin olr enkli mdoellerin modası geçıyor 1-2 yıl sonra.atıyorum fıtsk yeşili bi takım aldın ömür boyu fıstk yeşili takmlrda kahvltı yapmak ne kdr sıkıcı bi düşün yni açık renkli d eolması çk güzl omlş bnce.ama nedne köşeli aldn ki fzla dayanmıyor bunlr makineye sokup çıakrırken ya da ne bliym normal kullanırken köşeleri kırılır hemen..yuvrlk alsaydın keşke..köşeliler çk kullanışsız oluyor.

bu takımın aynısı bende de var canım ben çok beğenerek aldım diğer takımlardan çok farklı bence

bu kahvaltı takımı şuanda yok sanırım sitesinde görünmüyor modeli ne acaba

Kahvalti takimin gayet hos canim gülle gülle kullan. Ben yalniz kare tabaklarini pek begenmedim... ama yinede cok hos bir takim..

sıtesınde yok ama dısarda satısı devam edıyor hala ben burda gormustum beenmıstım hatta ama baska model alacagım kısmetse

karaca deil mi? aynısını mağazada gördüm en yeni modellerden zaten,bence çok zarif, tabaklarını çay saatinde fln da kullanabilirsin,fincanları da çook şık.ben sadece ikili çaydanlıklı takımlardan istediğim için bunu düşünmedim,yoksa çok hoş bi takım gerçekten,tek demlikli alcak olsam bundan alırdım :smiley-cool:

cümleten çok teşekkür ederim arkadaşlar. artık çok seviyorum takımımı, herkese de tavsiye ederim, çok gzl duruyor.

kız neresini beğenmedin çok modern ve güzel bi takım
harika ben çok beğendim ve göğsümü gere gere sergilerdim masamda
harika zevkin

valla bunlara bayıldımm hiçç başka takımlar aklında kalmasın güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…