kahvaltı takımıma bakar mısınız?

hiç üzülme.Yemek yerken akıl karıştıran bir tema seçmemişsin ne güzel işte.tabakta ne yediği gözükecek insanın.

çok güzel kıss nesini değiştirmek istiosun bende kütahyadan turunculu almıştım çok mu renkli oldu die pişman olmuştum bu çok kullanışlı bence

harika valla tam benlik cıvıl cıvıl şeylere bayılıyorum tarz meselesi buda gayet güzel gökkuşağı gibi güle güle kullannnn bahar gibi bir masada yemek yemek büyük keyif olacak

Çok güzelmiş canım üzülmene gerek yok,
mutlu günlerde kullanın a.s.

ben de çok beğendim bu takımı hatta bununla kütahya'nın içinde çaycı olan setleri var ordaki pembelerden biri arasında kaldım.

harikaymış canım ya ben aynı modeilin daha renksizini beğenmiştim hala bu çok daha güzelmiş bulabilirsem bakayımm

Tam istediğim gibi bi takım:))) Çok şık hem de spor bence.. Sakın değiştirme..
Nerden aldın??

Bence de çok tatlı, seçeneğin çok olması iyi birşey gibi geliyor bize ama aslında az olsa hepimiz daha mutlu olcaz değil mi ? sempatiksalakcinni

bu çok güzel bi takım yaa:)) tabakları falan harika çok begendim..karacaya bakıcam mutlaka noble life düşünüyorm ama bunun tasarımı harikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…