- Konu Sahibi paytak_paytak_kosan_koala
-
Karaca'yı asla önermem. Hiçbiri kendi ürünü değil. Hepsini başkalarına yaptırıyor. Ben Karaca'dan mutfak seti aldım komple. 1,5 yıllık evliyim. Tencere setinin en az 5 parçasını yaptırdım veya değiştirdim. Kahvaltı setimi malesef Karaca'dan aldım. Ama hiç kullanmadım. Çünkü o zaman bilgili değildim ve seramik almıştım. Kullansam dökülecek parçaları. :) Birde yaptırdıkları firmaya göre değişir tabi. Ben kötüsüne denk geldim. Kendi üretim yapan büyük firmalardan al derim. Kütahya mesela.
karaca yı zaten sevmiyorum çeyize koymayacağım 2 isimden birisi hatta... ama kendi kahvaltı takımını kullanmalısın bence hiç değilse bi kaç tanesini. parçaları döküldükçe de atarsın olmadı... kütahyaya da bakıyım bari, tek tek almakta mantıklı geliyo bi arkadaş 8 kişilik oluşturmuş mesela. iyice araştırmalı :97:
arkadaşın nerden oluşturmuş acaba? resimlerini fln göndersene sana da senle bizimle paylaşsan
woooooooooooooooowwwwwwwASIK oldum, buda kütahya...
kahvaltı takımlarında çok gereksiz parçalar var üstelik fiyatları da uygun değil
Ben porlanddan parça parça alarak bir takım oluşturdum gören herkes bayıldı
8 kişilik yaptım, istediğim parçaları aldım, istemediklerimi almadım (peçetelik gibi)
inanın inanılmaz uyguna geldi
oof bayıldım buna :) adı ne diye geçiyor ki bunun,parçalarına bi baksam ben
merhaba,
gerçekten çok güzel bir takımmış, kırmızı siyah hastası biri olarak bayıldım bende çok kararsızdım bunu gördükten sonra kesin kararımı verdim çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Acaba bunun yemek takımıda var mıdır?
merhaba,
gerçekten çok güzel bir takımmış, kırmızı siyah hastası biri olarak bayıldım bende çok kararsızdım bunu gördükten sonra kesin kararımı verdim çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Acaba bunun yemek takımıda var mıdır?
evet hatta baktım canım da bazılarında yumurtalık filan bile var... gerçekten cok sağol canım,bi fiyat araştırmasına çıkalım bakalım inş zamanı geldiğinde,kütahya aklımda olsun kahvaltılık alırken. böyle hem tek tek,kırılırsa hemen gider yenisini alırsın,hem de kaliteli olur diye düşünüyorum....
sağol ThirtyFouR cum
bu arada sen de tatile geldiğinde alırsın canım,benim arkadaşlarımdan cok götüren oldu buralardan yurtdısına takım filan
rica ederim. yemek takimi yok sanirim, ben görmedim sitede.
Tek tek parca bunlar, istedigin takimi olursturabiliyorsun....
bende türkiyede olsaydim kesinlikle alirdim, ama yurtdisindayim ve burda kütahya porselen yok maalesef
bu topikte 2. sayfada yazıyo ocwmays isimli arkadaş yapmış 8 kişilik ama fotolarını görmedim bende :) ama denk gelirse muhakkak paylaşırım
canım bu oluşturdugun takımın bi resmini paylaşır mısın acaba
ayrıca ne kadar tuttu hepsi,bi sakıncası yoksa söyleyebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?