Kahvaltı Takımı

karaca yı zaten sevmiyorum çeyize koymayacağım 2 isimden birisi hatta... ama kendi kahvaltı takımını kullanmalısın bence hiç değilse bi kaç tanesini. parçaları döküldükçe de atarsın olmadı... kütahyaya da bakıyım bari, tek tek almakta mantıklı geliyo bi arkadaş 8 kişilik oluşturmuş mesela. iyice araştırmalı :97:

arkadaşın nerden oluşturmuş acaba? resimlerini fln göndersene sana da senle bizimle paylaşsan

canım bu oluşturdugun takımın bi resmini paylaşır mısın acaba
ayrıca ne kadar tuttu hepsi,bi sakıncası yoksa söyleyebilir misin

rica ederim. yemek takimi yok sanirim, ben görmedim sitede.
Tek tek parca bunlar, istedigin takimi olursturabiliyorsun....
bende türkiyede olsaydim kesinlikle alirdim, ama yurtdisindayim ve burda kütahya porselen yok maalesef

evet hatta baktım canım da bazılarında yumurtalık filan bile var... gerçekten cok sağol canım,bi fiyat araştırmasına çıkalım bakalım inş zamanı geldiğinde,kütahya aklımda olsun kahvaltılık alırken. böyle hem tek tek,kırılırsa hemen gider yenisini alırsın,hem de kaliteli olur diye düşünüyorum....
sağol ThirtyFouR cum
bu arada sen de tatile geldiğinde alırsın canım,benim arkadaşlarımdan cok götüren oldu buralardan yurtdısına takım filan

insallah tatlim, bir daha türkiyeye gittigimde kütahya porselene ugramadan dönmeyecegim kesin :)

ben porlanddan tek tek aldım cnaım kahvaltı takımımı. bence böylesi daha güzel oluyo. gerkesiz parçaları almıyorsun ve istediğin kadar parça alabiliyorsun. porlanda bakmanı öneririm. belki biraz pahalı gelebilir ama modelleri çok şık

rica ederim. yemek takimi yok sanirim, ben görmedim sitede.
Tek tek parca bunlar, istedigin takimi olursturabiliyorsun....
bende türkiyede olsaydim kesinlikle alirdim, ama yurtdisindayim ve burda kütahya porselen yok maalesef

anladım bende bunlar kahvaltı takımı zannetmiştim parça parça olması daha güzelmiş ozaman yemek takımınıda oluşturabilirim :)) sizin için gerçekten kötü olmuş ama diğer arkadaşlarında dediği gibi tatile geldiğinizde alırsınız inşallah...

bu topikte 2. sayfada yazıyo ocwmays isimli arkadaş yapmış 8 kişilik ama fotolarını görmedim bende :) ama denk gelirse muhakkak paylaşırım

canım bu oluşturdugun takımın bi resmini paylaşır mısın acaba
ayrıca ne kadar tuttu hepsi,bi sakıncası yoksa söyleyebilir misin

kızlar mesajlarınızı şimdi gördüm
ben yumurtalık, peçetelik, vazo falan almadım
topplamda 100 e yakın tuttu
resmini internette bulamadım, evde de çook derinlere kaldırılmış vaziyette
Porland'ın mağazalarında tekli ürünlere bakın
Aynı modelden 8 kişilik takım yaptım
Fincanlarım, tabaklarım, pizza tbağım, sosluklarım, 2 tane salata tbağı, çaydanlık vs
yani lazım olan herşeyi o şekilde aldım
aynı desende ne varsa topladım işte :)

kendine en beğendiğin 6 kişilik kahvaltı takımını al içine sine sine kullan, 6 kişiden fazla misafirin gelince de 12 kişilik misafir yemek takımının düz tabaklarını kullan tek eksiği yumurtalık zaten, haslanmış yumurtayı ya ortalarından kesip servis tabağında ya da omlet olarak servis edebilirsin, ben öyle yapıyorum en azından. hem evde daha az fazlalık oluyor, hem de içini sinen kahvaltı takımını kullanmış oluyorsun =)

porlandın nette satış sayfası var kızlar,kendinize göre bir kahvaltı takımını ne kadara porlandda yapabileceğinizi görebilirsiniz,onun dışında fatihte güralın outleti var orada da tek tek ürünler bulabilirsiniz,fiyat olarak da porlanda göre daha uygun ürünler bulmanız mümkün...

merhabalar ben bi kaç arkadaşın çeyizinde beyaz puantiyeli mavi bardaklar kaseler sonra yine aynı şekilde çiçekli mavi puantiyeli tabaklar görmüştüm hatta resimlerini de bilgisayarıma indirdim paylaşabilsem daha net olacak ama ekleyemedim şuan bakıyorum ama kimin çeyizinde gördüğümü bulamıyorum çok beğenmiştim tek tek satılıyormuş arkadaşlar takım oluşturmuşlar alan arkadaşlar acaba nerden aldılar diye soracaktım haftasonu alış verişe çıkacağım umarım o zamana kadar öğrenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…