- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi paytak_paytak_kosan_koala
-
Nereden nasıl alırsın bilemem ama kesinlikle porselen öneririm. Seramik alma. Hiç kullanışlı değil.
yok yooook seramik mi allah muhafaza.. evde şuan var bir iki tane fincan şeklinde, diplerinden parçaları dökülüyo sağlığada inanılmz zararlıymış kanser riskini artırıyomuş... peki marka önerebilir misin arkadaşım ? :93:
Canım bence de seramik alma çünkü çok çabuk deforme oluyorlar tabi seramikler de kalite kalite piyasada. Seramik fincanların dibi ısı şoklarında çok çabuk çatlıyor ve orada biriklen içecek kalıntılarında biriken mikroorganizmalar tehlike oluşturuyor. Yani kanser riski seramikten değil, bu çatlaklarda biriken mikropların salgılarından. Gıda Mühendisi olarak yorum yapmadan geçemedim :))
evet seramikler biraz da kaba geliyor bana zateninşallah bulabilir,toplayabilirsem yayınlarım burdan kızlar :)
bu arada geçenlerde BİM de paşabahce cay seti vardı,annem almış sağolsun. kırmızı kırmızı... onlarla mı kombin etsem diyorum,sonra bi yandan o setin pasta tabakları da var,kıyamıyorum misafire cıkarırım diyorumtam kararsız zemzemus oldum
yok yooook seramik mi allah muhafaza.. evde şuan var bir iki tane fincan şeklinde, diplerinden parçaları dökülüyo sağlığada inanılmz zararlıymış kanser riskini artırıyomuş... peki marka önerebilir misin arkadaşım ? :93:
Karaca'yı asla önermem. Hiçbiri kendi ürünü değil. Hepsini başkalarına yaptırıyor. Ben Karaca'dan mutfak seti aldım komple. 1,5 yıllık evliyim. Tencere setinin en az 5 parçasını yaptırdım veya değiştirdim. Kahvaltı setimi malesef Karaca'dan aldım. Ama hiç kullanmadım. Çünkü o zaman bilgili değildim ve seramik almıştım. Kullansam dökülecek parçaları. :) Birde yaptırdıkları firmaya göre değişir tabi. Ben kötüsüne denk geldim. Kendi üretim yapan büyük firmalardan al derim. Kütahya mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?