• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahvaltı takımı hakkında

happymaryy

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
439
213
323
mrb arkadaşlar çeyiz hazırlığı içerisindeyim yemek takımı ve tencere setini hallettim . sırada kahvaltı takımı var fakat fazla abartı para vermek istemiyorum çok kullanacağımı zannetmiyorum çünkü.. maksat adet yerini bulsun :) neva pamela diye bir markanınkini 140 tlye buldum nette araştırırken bilgisi olan gören duyan kullanan var mı

modeller bu şekilde arkadşlar

Eklentiler

• $113023848_tn70_R_399020_0.jpg
    $113023848_tn70_R_399020_0.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 385
  • $113023848_tn70_R_399036_0.jpg
    $113023848_tn70_R_399036_0.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 285
Canim o markayi
bilmiyorum ben karaca aldim ceyizime:))
Ilk model guzelmis:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltı seti almıyabilirsin ki ben almadım günlük yemek takımımın pasta tabaklarını kullanıcam gerek yok diye düşünüyorum

Kullanamayacaksan niye alıyorsun ki. O paraya başka eksiğini tamamlarsın canım. Alıyoruz her şeyi çeyizde gözüksün diye. Sonra nereye koyacağımızı bilemiyoruz. Dediğiniz gibi pasta tabakları da kahvaltıda iş görür.

Bende karacanın almıştım 3 yıl önce 240 TL eğer çok kullanmayacaksan abartmaya gerçekten gerek yok, benim yerim olmadığı için açmadım bile duruyor kutusunda.. :(

Evli arkadaşlardan aldığım bilgiler doğrultusunda kahvaltı takımı almamaya karar verdim ben. Gereksiz olduğunu düşündüm. Beğendiğin pasta tabakları ve uygun fincan takımı alarak daha kullanışlı bir takım yapabilirsin. Ben 100tl harcadım bunun için.
evim-keramika-cerezlik-kupa-23-31176..jpg İçerzik.jpg keramika-kusursuz-ask-7-parca-pasta_2-z.jpg mldg41tjpchpfrvp5ti8.jpg

Canim bende almayi pek düşünmüyordum kahvaltı setini ama benim yemek takimi catal bicak seti tencere seti aldigim yerde kampanya vardı 4 ü 1.200 tl idi. Schafer tercih ettim ben henüz nisanliyim daha kullanmak nasip olmadi. Resmini yukledim bakarsin canim.

Eklentiler

• Screenshot_2014-06-28-14-15-16.png
    Screenshot_2014-06-28-14-15-16.png
    133,4 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba,

Ben de kahvaltı takımı almayanlardanım. Geneli 6 kişilik oluyor. İçindeki bazı parçaları kullanacağımı sanmıyorum, dolaplarda gereksiz yer kalabalığı anca. Çayı porselen de değil, cam bardakta içiyoruz. Zaten misafir yemek takımı içinde bu parçalar da mevcut, ayrı bi set olarak da fincan takımı alınabilir. Ben bu nedenle Kütahya porselenin tek parça satılan yemek takımlarından günlük yemek takımımı oluşturdum. Bunun pasta veya servis tabaklarını da kahvaltıda kullanmayı planlıyorum.

Bu Kütahya Porselen Mina serisinden 24 parçalık günlük yemek takımı. Ben bu seriden aldım tüm parçalarını.

upload_2014-9-17_16-5-17.png

12 kişilik çorba kasesi, servis tabağı, çukur tabağı, pasta tabağı aldım. Pasta tabaklarını kahvaltı için kullanacağım. İnternet sitesi üzerinden bunların tek parça olarak da satışı var. Ben internetten değil mağazasından aldım.

Mağaza da ayrıca aynı serinin 2 boy salata tabağı, 4 boy joker kaseleri (kahvaltı için), kare kaseler, tuzluk, biberlik, peçetelik gibi diğer parçalar da mevcuttu. Bunlardan da istediğim sayıda alarak 12 kişilik hem kahvaltılık, hem günlük yemek takımımı oluşturmuş oldum. Ayrıca çay ve kahve fincanları, sosluk gibi başka parçalar da vardı, ben almadım. Normal bi kahvaltı takımında maksimum 4 kase varken, kendim istediğim boyda istediğim sayıda aldım. Hem de 6 yerine 12 kişilik oluşturmuş oldum. Çok da içime sindi.

Bu seriden başka bikaç model daha böyle tek parça olarak çok fazla parça çeşidiyle satılıyor. İnternette olmayan parçalar mağazalarda mevcut. Onları incelemenizi tavsiye ederim.

Fiyat olarak da aldıklarımın hepsi 490 liraya geldi. Bu fiyat alınan joker kaselerin sayısına göre değişiyor tabi :)

Kahvaltı takımı çok önemli bence, sonuçta en sevilen ve en güzel öğün. Karacada 350 tl civarında. Bernardoda çok çeşit olmadığı için karacadan tercih ettim.

Back