Kahvaltı sorunsalı

Ayni dertten ben de istiyorum, amin
Gece yatarken sabah ne yesem diye dusunen insan modeliyim, kendimi dizginlemesem her sabah patates kizartir borek yaparim
Yiyemiyorsaniz süt icin bir bardak bir de tost tamamdir.
Ben hafta ici kilo kontrolu icin 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 dilim peynir, bolce yesillik domates ve yumurta ile kahvalti yapiyorum. Haftasonu Allah ne verdiyse

Siz kahvaltilik tarzi yiyecekleri sevmiyorsunuzbenim anladigim ilgincmis cunku bunu genelde cocuklar yapar

O degil de soyle farkli kahvalti ornekleri gelse de biz de nasiplensek her sabah imanim gevriyor vallahi
Çocuklar bile benden çok yiyordur inanki

Aynen canım mecburum deyip zorluyorum kendimi
Ama keyiften de kahvaltı yapmak isterim açıkçası :)
Boş ver canım ya. Bana kalırsa yemeğe düşkün olmak çok da iyi bir şey değil. Eski bir şişman olarak söylüyorum tabi bunu ben Yaz döneminde deli bir iştahım vardı ama şimdi pek kalmadı şükür, iştahsızlığın gözünü seveyim ben

Bugün baktım olmuyor patates kızarttım zaten ama baya yedim
Sanki yemek olsa kahvaltısız günüm geçmeyecek gibi gözüküyor
Çünkü yemek tarzı bi şey yediğim günler bir tek doyduğumu hissediyorum :)
Tost dediniz aklıma geldi tost makinam daha yeni 1 yıllık ama bi haftadır durduk yere çalışmıyor
Tost yapmayı çok seviyorum sürekli yapmaya çalişiyordum
Aklıma getirdiniz
Garantiye göndereyim
Hiç olmazsa arada kurtarıyor beni açlıktan

Maksat 2 3 kilo almak
Ders için de biraz enerji depolamak tatlım :)

Tost candir :)
Normal insanlar tek başlarına kahvalti yapmayi da sevmezler, o yuzden detayli masa kurmamaniz normal.
Bir gun tost, bir gun melemen, bir gun sigara boregi, bir gun patates kizartmasi gibi cesitlemeler yapin sicak seyler yemeyi seviyorsaniz. Mesela milfoy borek bana cok pratik geliyor, haftasonu kahvaltilarinda baska seye usensem de onu yapiyorum.

Tek olmamın etkisi de var galiba
Eşim 6.30 da çıkıyor
O da diyor Ben okulda bi şey yiyemiyorum :)
Deneyeceğim canım dediklerini
Çeşitlendirmek en mantıklısı galiba

Ben de kahvaltı yapmam, yapamam. Öğlene kadar öyle dururum, öğle yemeği ile güne başlarım. Ben de kilo almaya çalışıyorum ama kahvaltıyla da pek ilgisi yok bunun..

Ben de kahvaltı yapmam, yapamam. Öğlene kadar öyle dururum, öğle yemeği ile güne başlarım. Ben de kilo almaya çalışıyorum ama kahvaltıyla da pek ilgisi yok bunun..
Canım bence kahvaltı yapamadığımız için de kilo alamıyoruz

Ayy ne güzel ya darısı başıma inşallah bende zayıflamak için mutfakdan kaçıyorum. Kilo almak istiyosan sana fitness yapmayı öneririm kesinlikle işe yarıyor bi spor salonuna git..

Ayy ne güzel ya darısı başıma inşallah bende zayıflamak için mutfakdan kaçıyorum. Kilo almak istiyosan sana fitness yapmayı öneririm kesinlikle işe yarıyor bi spor salonuna git..
Zayıflarsın sağlıklı bir şekilde umarım canım :) fitnessi deneyeceğim vakit buldukça :)

Yaaa ben neden böyleyim. Evde herşeyi yiyesim geliyor. Düşünsene sabah açsın lavaş ekmekten kaşarlı suçuklu tereyağlı ve domatesli tost yaptın. Yanına sıcacık çay ve yiyorsun.. ahhh ahh canim istiyor diyetten yiyemiyorum. Sen yesen benim yerime..

Ah canım yerim. sen yeterki istee :)

Boy ve yaş kaçtı sizin 52 gayet iyi bi kilo gibi gözüktü bana niye almak istiyosunuzki kilo ?

Boy ve yaş kaçtı sizin 52 gayet iyi bi kilo gibi gözüktü bana niye almak istiyosunuzki kilo ?
Boyum 1.63 canım yaş 23 oldu da şu an gözlerimin altı çökmüş durumda yüzüm de aynı şekilde. Ve göğüslerim çok küçük.
Bir ara 55 falandım gözlerimin altında falan hiç öyle sıkıntım yoktu
Yüzüm ve göğüslerim biraz toparlansın diye istiyorum :-(
Genelde o bölgelerden kilo alıyorum çünkü

Ya tabi siz bilirsiniz insanın sağlıklı hissettiği kilo önemlidir ama benim boyum 173 cm mesela 51-52 lerde gezinirdem 28 yaşıma kadar sonra 57 falan oldum.. şimdi 34 yaşındayım 62-63 kiloyum ve kendimi bayaa şişko falan hissediyorum.. Benim boyumda birinin 62 kilo olmasıyla sizin boyunuzda birinin 52 kilo olması yaklaşık aynı şey.. Bence kilo almaya çalışmayın ilerde bu günlerinizi çok ararsınız Kahvaltıya gelince günün en önemli öğünü çok az da olsa sağlıklı bişeyler yemek lazım.. Ben de çok erken saate yiyemem mesela ama saat 10 gibi falan bi parça peynir zeytin yiyorum o da hiç yoktan iyidir..

Uyanır uyanmaz bi şey yemek istememen çok doğal. 1 fincan kahve, meyvesuyu veya bir bardak su iç..
Bir iki saat geçmeden hiçbir şey yiyemem. Kahvaltıyı da sevmem gerçi onun yerine 250 gr meyveli yoğurda 3 tatlıkaşığı müsli karıştırıp yiyorum.
Bir meyve de yiyebilirsin, metabolizma harekete geçsin, tadın değişsin yeter.
Kahvaltı zaten bizim insanımızın yediği gibi bir şey değil, ağır şeyler, ölene kadar yemeler..
Bir parça tatlı, 1 fincan çay da kahvaltıdır.. Ülkeler ve kahvaltı kültürleri videosunu izle youtube'da, burda yenen şeyin kahvaltı olmadığını anlarsın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…