Kızlar :-(
Benim kendimce bu aralar büyük bir sorunum var
Hiç kahvaltı yapamıyorum
Aslında taa lise dönemlerinden beridir böyleydim ama bu aralar kafama çok takıyorum
Kpss hazırlanıyorum evde ve sabah 8 gibi uyanıyorum uyanıyorum.Bir iki lokma tek atabiliyorum ağzıma.Ne peynir ne reçel ne yumurta canım hiçbirini istemiyor.Yemek tarzında şeyler varsa arada onları ısıtıp yiiorum bazen ama genelde aç aç oturuyorum derse ve konsantre olamıyorum
Eşim ikindi vakti 2 3 gibi geliyor o yanımda olunca biraz iştahım açılıyor yemek yiiyorum .Gerçi çoğu zaman zorla yediriyor bana : )
Yani kızlar demem o ki kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.Ne yapsam da iştahımı açsam sabahları.
52 kiloyum ve kilo da almak istiyorum. 57 falan olmak istiyorum :-(
Doktora gittim bunlar için kaç sefer vitamin iştah açıcı vs verdiler pek etkilisini görmedim
En son parmaton öneren oldu almadım henüz :-(
ilaçlara para vermekten sıkıldım
Ne güzel yaa ben de öyle olurum inşallah :)Ben uyanır uyanmaz ne yesem diye düşünüyorum..
Sen ne güzel bi insansınız❤
Hmm deneyeyim canım teşekkürler :)kalkınca bi 15 dakka dışarıda yürüyüş yapıp gelsen, yaparsın.
benim öyle iştahım açılıyo.
Tam tersimsiniz siz de galibaUlan benımde elımden zorla alıyorlar yeme dıye . Kendıne aparatıf seyler yap bak sıtelere belkı ıstegın gelır veyahut bır yersın ıkı yersın alısırsın .
Tam tersimsiniz siz de galiba
Hmm deneyeyim canım teşekkürler :)
İnanır mısınız ben de burda sürekli göre göre öyle yazıvermişim .Göz alışkanlığı olsa gerek düzelteyim iyisi miBiliyorum çok alakasız ama sorunsal ne demek yahu, bunu da bu bir derdim var sayfasında görüyorum, her tarafımızı kuşatmış bir ek, ulusal, duygusal falan ama sorun kelimesi anlatıyorken bir de buna işlevi olmayan bir ek eklemek anlamı boğuyor resmen.
Sorununa geçersek aynı sorun bende de var, ama benimki uykudan feragat edip yiyememe? Seninki de kpss'ye hazırlandığın için stres yapıyor olabilir misin acaba, diğer yememleri de eşim zorla yediyor demişsin çünkü?
ben de 52den 58e çıktım kahvaltı düzenim oturunca.
kalkınca hemen evi havalandırıp bi müzik açıyorum.
iştahım gelmezse bi balkona çıkıyorum ya da dışarı bakkala gidiyorum.
bi de sevdiğim bi menü yapıyorum her sabah, oh miss..
tavsiye ederim canım 
Maşallah enerjinize
Benim gözlerimden uyku akıyor
Ders çalışacağimi biliyorum ya kendimi uykulu hissediyorum psikolojikmen :)
Deneyeceğim söylediklerinizi :)
İnanır mısınız ben de burda sürekli göre göre öyle yazıvermişim .Göz alışkanlığı olsa gerek düzelteyim iyisi mi
Stres çok var ben de bu sene 3.girişim olacak
Ve bazen çok sıkılıyorum
Farkındayım bu durum da iştahımı kapatıyor
Herkesin bünyesi çok farkli dimi gerçektenTövbe yarabbim de millet stres altındayken kilo verir, yemek yiyemez ben kpss'ye hazırlanırken stresten 20 kilo almıştım, hala da veremedim yahu.Sen büyüksün Allahım.
Valla ben günde 3 4 öğün dediğiniz gibi yemek istiyorum6 .30 da kalkış kahvaltı hazırlanır herkes yedirilir .
8.15 çocuk okula birakılır .
Eve dönüş .temizlik duzen vs ....Yemek yoksa yemrk yapilir .11 de acıkılır öküz gibi yenir birde 4 te öküz gibi yenir .
Yemek faslı bitmistir bana .
Fit kalınır.
Acıkmasam bende hicbisey yemem .
Maşallah enerjinize :)ben de 52den 58e çıktım kahvaltı düzenim oturunca.
kalkınca hemen evi havalandırıp bi müzik açıyorum.
iştahım gelmezse bi balkona çıkıyorum ya da dışarı bakkala gidiyorum.
bi de sevdiğim bi menü yapıyorum her sabah, oh miss..
tavsiye ederim canım
Aynen canım mecburum deyip zorluyorum kendimiBenim kahvaltım rutindir, yani malzemeler hep aynıdır. biraz peynir, 2 yumurta, biraz sebze, şekersiz kahve ve biraz kuruyemiş. O sebeple benimkisi keyif kahvaltısı değil de görev gibi yaniO kahvaltı bitecek yani, her gün aynı. E sabahın 7'sinde bayıla bayıla yiyemiyorum tabi ama yemezsem akşama kadar açlıktan ölürüm. Ve dışarıda yeme huyum yoktur, akşama kadar da başka bir şey yemem işte böyle. O nedenle bir rutin oturtun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?