Kahvaltı Setinin İçinde Neler Var?

LORDOFALONE

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
26
0
6
34
İstanbul
arkadaşlar 4 ay sonra düğünüm olucak inşallah tahminen. ama kahvaltı takımım yok. 300 lira verip klasik bi takım almak istemiyorum. kahvaltı takımı olanlar içindeki parçaları söleyebilir misiniz?

arkadaşlar 4 ay sonra düğünüm olucak inşallah tahminen. ama kahvaltı takımım yok. 300 lira verip klasik bi takım almak istemiyorum. kahvaltı takımı olanlar içindeki parçaları söleyebilir misiniz?

6 kişilk oluyo zaten onlar 6 tane çay fincanı ve tabağı 6 adet servis tabağı 6 adet büyük servis tabağı 2 adet kase 2 adet yayık kase tuzluk ve biberlik peçetelik okadar.

parça parça alsam daha ucuza gelir sanırım. az şey varmış:)

ewet 6 kişilik kalabalık bi misafir geldiği zaman normal yemek tabağından çıkarmak zorunda kalıyosun olmazsada olur bence ben aldım ama bütün çeyizimi alınca arada kaynadı fiyatı hesaplayamadım ondan oldu tek tek valla bilemicem daha da pahalıya gelebilir ama dersen ki deseni modeli çok önemli değil önemli olan fincanı tabağa vs.belki ozaman olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…