- 12 Şubat 2012
- 150
- 2
bi çocuk beni çok sevdi ben de onu çok sevdim.5 ay sevgili olduk
çokşey paylaştık hergünümüz beraberdi.o 5 aya çok şey sığdırdık.benim için çokşey yaptı.tabiki
bende yaptım ama onun yaptıklarının yanında ne ki...ama çok hatalıydım.geçmişimde bi çocuktan ailem
bahanesiyle ayrılmıştım ve bir süre gizli gitsin
istemiştim.söylememizi her istediğinde diğer çocuk hala beni sevdiği
için ''ona kıyamıyorum biraz daha böyle gitsin'' dedim anlayışlı
davrandı ilk başlarda.gerçekten de ona kıyamıyordum.onu üzmemek için
şimdiki sevdiğim adamı harcadım.okulda elini tutmadım.üniversitenin
kapısından girer girmez soğuk davrandım istemsiz.ama ilişkimiz bu
yüzden çok yıprandı en küçük olayı büyütür hale geldi.her günümüz
kavgalı geçti resmen. onda da sinir hastalığı vardı ben de bu yüzden
yıprandım beni anlamadığı için.sürekli ayrılalım dedim sevdiğim
halde o üzülmesin diye..o yalvardı sürekli ayrılma sensiz
yapamıyorum falan dedi.üstüne birde benim rahat biz kız olduğumu
söylüyordu.gece dışarı çıktığım için (ama sadece ablamla ve onunla
çıkıyordum.kendime asla bi zarar gelmesine izin vermezdim).En çok
kavgamız bundan ötürü oluyordu.normalde böyle şeylere laf etmezdi
pek ama dediğim gibi geçmişteki o olay yüzünden her şeye çabucak
parlıyodu duvarları falan yumrukluyordu hatta.en sonunda o ayrılmak
istedi. kendimi düzeltceğime dair söz vermiştim yeminler etmiştim.ki düzelttimde.sonra bana geri döndü 1 gün sonra yine gitti. sonra yine geldi 1 gün sonra yine gitti.12 gün
ayrı kaldık o sürede arkadaşlarıyla konuşuyordum hala çok seviyor falan dediler bana. bi konuşma fırsatı bulduk yalvardım gitmesin diye herşeyi düzeltcem nolur gitme diye
ağladım.kan kustum.o bana sarılıp ağladı ben ona sarılıp ağladım.olmaz bi daha eskisi gibi olamam bittim tükendim ben dedi. kıyamam,ölürüm ben onun göz yaşlarına.2 gün
yalvardım.geldi 1gün sonra yani dün yine gitti yapamıyorum diye.niye geri geldin dediğimdeyse senin ağlamana dayanamıyorum o yüzden geldim dedi yani bana acıdı.sonra ama olmuyo çok geç kaldın seninle mutlu olmayı çok istemiştim dedi ağlayarak.ama sevdiğini biliyorum .ama bu sefer kesin bitti.hayatımdaki en özel kişiydi
uzun bi süre görüşemicez.onu tekrar kazanmak istiyorum ama artık yalvaramam olmuyor. dönmüyor. dönse de geri gidiyor. elimden başka bir şey gelmiyor. yapabileceğim her şeyi yaptım yemin ederim.her yerden silcem seni tekrar yazmamak için dedi o kadar net yani.
şimdi sadece hayatıma bakıcam ama siz onun yerinde olsaydınız ne yapardınız? o tükendi yoruldu ama atıyorum 3 5 ay sonra düzeldiğimi görüp gelebilme ihtimali varmı sizce
çokşey paylaştık hergünümüz beraberdi.o 5 aya çok şey sığdırdık.benim için çokşey yaptı.tabiki
bende yaptım ama onun yaptıklarının yanında ne ki...ama çok hatalıydım.geçmişimde bi çocuktan ailem
bahanesiyle ayrılmıştım ve bir süre gizli gitsin
istemiştim.söylememizi her istediğinde diğer çocuk hala beni sevdiği
için ''ona kıyamıyorum biraz daha böyle gitsin'' dedim anlayışlı
davrandı ilk başlarda.gerçekten de ona kıyamıyordum.onu üzmemek için
şimdiki sevdiğim adamı harcadım.okulda elini tutmadım.üniversitenin
kapısından girer girmez soğuk davrandım istemsiz.ama ilişkimiz bu
yüzden çok yıprandı en küçük olayı büyütür hale geldi.her günümüz
kavgalı geçti resmen. onda da sinir hastalığı vardı ben de bu yüzden
yıprandım beni anlamadığı için.sürekli ayrılalım dedim sevdiğim
halde o üzülmesin diye..o yalvardı sürekli ayrılma sensiz
yapamıyorum falan dedi.üstüne birde benim rahat biz kız olduğumu
söylüyordu.gece dışarı çıktığım için (ama sadece ablamla ve onunla
çıkıyordum.kendime asla bi zarar gelmesine izin vermezdim).En çok
kavgamız bundan ötürü oluyordu.normalde böyle şeylere laf etmezdi
pek ama dediğim gibi geçmişteki o olay yüzünden her şeye çabucak
parlıyodu duvarları falan yumrukluyordu hatta.en sonunda o ayrılmak
istedi. kendimi düzeltceğime dair söz vermiştim yeminler etmiştim.ki düzelttimde.sonra bana geri döndü 1 gün sonra yine gitti. sonra yine geldi 1 gün sonra yine gitti.12 gün
ayrı kaldık o sürede arkadaşlarıyla konuşuyordum hala çok seviyor falan dediler bana. bi konuşma fırsatı bulduk yalvardım gitmesin diye herşeyi düzeltcem nolur gitme diye
ağladım.kan kustum.o bana sarılıp ağladı ben ona sarılıp ağladım.olmaz bi daha eskisi gibi olamam bittim tükendim ben dedi. kıyamam,ölürüm ben onun göz yaşlarına.2 gün
yalvardım.geldi 1gün sonra yani dün yine gitti yapamıyorum diye.niye geri geldin dediğimdeyse senin ağlamana dayanamıyorum o yüzden geldim dedi yani bana acıdı.sonra ama olmuyo çok geç kaldın seninle mutlu olmayı çok istemiştim dedi ağlayarak.ama sevdiğini biliyorum .ama bu sefer kesin bitti.hayatımdaki en özel kişiydi
uzun bi süre görüşemicez.onu tekrar kazanmak istiyorum ama artık yalvaramam olmuyor. dönmüyor. dönse de geri gidiyor. elimden başka bir şey gelmiyor. yapabileceğim her şeyi yaptım yemin ederim.her yerden silcem seni tekrar yazmamak için dedi o kadar net yani.
şimdi sadece hayatıma bakıcam ama siz onun yerinde olsaydınız ne yapardınız? o tükendi yoruldu ama atıyorum 3 5 ay sonra düzeldiğimi görüp gelebilme ihtimali varmı sizce