- 25 Temmuz 2012
- 118
- 0
-
- Konu Sahibi fedakarsevgili21
hayırlı olsun..bende Maraşta okuyorum kampüsü güzeldir ortamda iyidir,birazda uzaktır serbest olursun.. ama gelince öğreniceksin çarşıya doğru geldikçe pek rahat edemezsın kucuk bir yer fazla cafe falan yoktur fiyatlarda kimine göre ucuz kimine göre pahalı geliyor. eve girme cıkma konusunda sorun yaşamazsın gelip sana kimse sormaz ama ters ters bakmaktan arkandan konusmaktanda geri kalmazlar.. fazla acık giyınemezsın gece dısarı cıkmanı onermem..yıne tabı bazı bırkacyer var oralara yakın ev tutarsanız cıkmanızda sorun olmaz onun dısında sevgılınle el ele falan yurusende kımse donup bakmaz karısmaz ogrencılerı severlerler..devlet yurdunda kalıcaksan okulla aranda 1 saatten fazla yol olucak carsıyada yarım saat..baska sormak ıstedıgın bırsey varsa sorabılırsın
bıde ev konusu var yatılı bolge yada bınevlere dogru tekerek yolu dıye gecer ordan tutarsan hem rahat edersın hem okuluna yakın hemde ıstedıgın saatte dısarı cıkman daha rahat olur yada carsıdan tutmalısın..
çokkk tşk ederim çok yardımcı oldunuz peki alışveriş merkezi ve giyim yerleri çok war mı düşkünümde giyime falan herşşeyimi ordan almk istiyorum ?
Alışveriş merkezi yok malesef ama bilinen bir çok mağaza var bir çok markayıda bulabiliyorsun ..ama ben abartı uçuk derecede alışveriş yaparım kıyafet delısıyım diyorsan yeteceğini sanmıyorum onada soyle cozum var benım gıbı antebe gdersın bır bucuk saat alısverıs merkezınde ıner ıstedıgın kadar alısverıs yapar donersın gunu bırlık arabalar 10 dk bır kalkar Maraştan
hmm tşk ederim ani sinema olanağı falanda yok öyle mi ??
ayrıca antep meselesini düşünebilirim.. ama bilmiyorum kii.. anteptete güzel yerler war gecen sene gitmiştim..
hmm tşk ederim ani sinema olanağı falanda yok öyle mi ??
ayrıca antep meselesini düşünebilirim.. ama bilmiyorum kii.. anteptete güzel yerler war gecen sene gitmiştim..
aa ben yeni farkettim Diyarbakırdan gelicekmişin ordan gelenler baya seviyorlar oraya göre fazla özgür, her konuda daha rahat giyim vs gözlemlediğime göre alışveriş falanda senın ıcın sorun olmaz sanıyorumki..istediğini bulursun merak etme
alışveriş merkezi ve sinema üst üste geldi. sanırım araya virgül bırakmam gerekirdi k.bkmayın biliyorm alışveriş merkezi ve sinema aynı yerde olmayanlar war tabi.. hmm bak bu iyi oldu sinema falan tşk ederim..sinema ne alaka sinemanın alışveriş merkezınde olması gerekmıyor merak etme 3 tane sineması var alışveriş merkezine takma derim :))orası sadce butun magazlar olanaklar aynı yerde :))alışveriş merkezınde olan herşey var..benim anlatmak istedğim hergün alışveriş yapan normal bilinen markalardan hariç uçuk markalar arayan biriysen yetmez dedim ki okadar aramzsın sanırım..
hayatında görüp görebilecegın en güzel yer,
eşim okulu cok ıyı bılıyor..amcamızın oğluda üninin kantınınde calısısıyor
ortama gelınce tabıkıde bırazcık derlı toplu olmalısın..buranın halkı müzevazıdır...
ama cok anlayışlıdırlar,iyilik severler..evlerının kapıları her daim acıktır.....
ünide de profesör akrabamız var... sahsen o ilçede yasıyorum...buralar guzell gel
elimden geldıgı kadardda yardımcı olurum sıze
rica ederim :))evet yanlış anlaşılma olabilir. Dediğim gibi rahat edersin sormak istediğin bişey olursa mesaj atabilirsin..:))
güzelim istanbuldan izmirden antalya dan gitsen anlarım da diyarbakırdan gidiyosun kültürler o kadar da uzak değil ki neyi dert ediyosun ki
çokk tşk ederim çok incesin :))
snde orda mı okuyorsun memleket nere ? hangi bölüm okuyorsun ? kaç yıldır ordasın ?
rica ederim:)bende teşekkür ederim Maraşlıyım yani doğduğumdan beri:)) ve burda okuyorum 4 yıllık..
Bir seneye kadar yeni alışveriş merkezi yapılıyormuş alışveriş konusunda da sıkıntı çekeceğini zennetmiyorum.
tşk edermmm... :)
Kahramanmaraş güzel bir şehirdir, aslında beklentiyle de alakalıdır bir yerin güzel olup olmadığı.
Burada pastane kültürü çok fazladır,adım başı pastane bulabilirsin Trabzon Caddesinde.
Şehir ikiye ayrılmış durumda: çarşı ve binevler olmak üzere, binevler tarafında ev tutarsan hem okuluna ulaşım açısından hem de akşam gezmeleri konusunda sıkıntı çekmezsin.
İnsanlarına gelince tabi ki her yerin iyisi ya da kötüsü mutlaka vardır ama özellikle pazar günleri dışarı çıkmayı pek sevmiyorum ben,çok rahat gezemiyorsun üzerinde o kadar göz varken.Bu arada bir arkadaş erkek ve erkek annelerinden bahsetmiş, ona can ı gönülden katılıyorum(tabi ki kendini bilen biri için geçerli değil)
Alışveriş merkezi yapılıyor Malatyapark ve Sankopark benzeri bir alışveriş merkezi , o da bir seneye kalmaz biter sanırım.
Bu arada okuyacağın bölümün doçenti teyzem olur, çok yardımsever ve iyidir,belki de benim teyzem olduğu içindir:)
Şimdiden hayırlı olsun,umarım güzel günlerin geçer burada.