- 25 Temmuz 2012
- 118
- 0
-
- Konu Sahibi fedakarsevgili21
Valla canım yukarı taraflarda bilmiyorum var mı öğrenci evi ama alt tarflarda eski garajın olduğu semtlerde var bildiğim kadarıyla kayınvalidemler orada oturuyorlar o apartmanda 4-5 daire öğrencilerin. Gelip gitme meselesine birşey diyemeyeceğim canım evi tek tutarsa sorun olmaz herhalde. zaten büyük bir ihtimal buraya gelince yüzük takılır(Kendimden biliyorum erkekler mutlaka isteyecekler sevgilinde parmağına yüzük takmanı isteyebilir)Biraz tuttuğun semtede bağlı diyebilirim ve de ev sahibine bağlı.tşk ederim peki öğrenci evleri nerelerde oturmk iyi ? semt olarak yani ?
birde sevgilim ev tutacak orda e bnde arada temizlik ve yemek yapmaya giderm tabi ? laf söz olur mu ? bilmiyorm yanlış anlaşılsın istemiyorum.. her ne kadar kmse bni tanımasadaa. ve kapalı bir bayan olarak özellikle laf olsun istemiyorm.
Valla ben maraşlı değilim ama en son yazdıklarına katılamayacağım canım.Ben eşimle 5 yıl görüştük kayınvalidem neden görüştün diye birşey demedi eşime diyemezde. Benimle konuştu beni de aldı. Her yerin iyisi kötüsü vardır bunu geneline yaymak bence yanlış olur. Akşam meselesine de gelince görümcemle saat 10-11'e kadar rahatlıkla dışarıda çıkıp geziyorum alış veriş yapabiliyorum. Kimseden de neden bu saatte dıaşrıya çıkıyorsun diye de bir tepki almadım kimse de beni rahatsız etmedi.canım ben aslen maraşlıyım ama ist oturuyorum ara ara gidiyorum ama maraşa oraları çok seviyorum merkezin çarşısında oturuyor bizimkiler maraş küçük bir yer lafıda sözüde bitmez aşklar gizli gizli yaşanır orda burdaki gibi el ele gezen bulamazsın önce olumsuz yönlerinden bahsedeyim açıkca maraş halkı kaliteyi ve hava atmayı çokkk sever missafiri çok süper ağırlar hiç unutmam missafirliğe gitmiştim kadın önce tuzluları getirdi 6 çeşit arkasındanda tatlıları getirdi düşün baklava açmış yaklaşık 10 çeşit yapmış görücüsüde bol olur özellikle beyaz tenliysen ve güzelsen 2 güne bir görücü gelir :) daha sayayımmı? kaplıcalarıda ayrı güzel ve ucuzdur maraşta yaşamak son bişey daha asla oranın erkeklerine güvenme konuştuğu kızı almaz anasını bulduğunu alır çoğu tabi:) akşamlarıda dışarı çıkmanı önermem gece değil bak akşam diyorum tekin olmaz sokakları
canım ben aslen maraşlıyım ama ist oturuyorum ara ara gidiyorum ama maraşa oraları çok seviyorum merkezin çarşısında oturuyor bizimkiler maraş küçük bir yer lafıda sözüde bitmez aşklar gizli gizli yaşanır orda burdaki gibi el ele gezen bulamazsın önce olumsuz yönlerinden bahsedeyim açıkca maraş halkı kaliteyi ve hava atmayı çokkk sever missafiri çok süper ağırlar hiç unutmam missafirliğe gitmiştim kadın önce tuzluları getirdi 6 çeşit arkasındanda tatlıları getirdi düşün baklava açmış yaklaşık 10 çeşit yapmış görücüsüde bol olur özellikle beyaz tenliysen ve güzelsen 2 güne bir görücü gelir :) daha sayayımmı? kaplıcalarıda ayrı güzel ve ucuzdur maraşta yaşamak son bişey daha asla oranın erkeklerine güvenme konuştuğu kızı almaz anasını bulduğunu alır çoğu tabi:) akşamlarıda dışarı çıkmanı önermem gece değil bak akşam diyorum tekin olmaz sokakları
Valla canım yukarı taraflarda bilmiyorum var mı öğrenci evi ama alt tarflarda eski garajın olduğu semtlerde var bildiğim kadarıyla kayınvalidemler orada oturuyorlar o apartmanda 4-5 daire öğrencilerin. Gelip gitme meselesine birşey diyemeyeceğim canım evi tek tutarsa sorun olmaz herhalde. zaten büyük bir ihtimal buraya gelince yüzük takılır(Kendimden biliyorum erkekler mutlaka isteyecekler sevgilinde parmağına yüzük takmanı isteyebilir)Biraz tuttuğun semtede bağlı diyebilirim ve de ev sahibine bağlı.
:)) bnde öyle duydum erkekleri kurttur diyorlar.. esmerim ama çokk esmer değilm yuvarlak bi yüzüm war herkes güzelsin der.. :)
ama sonuççta herkes herkesi tanımıyor nasıl laf söz oluyor anlamıyorum neyse iyisimi biz önce ortamı tanıyalım snra onun evine gidip geleym ev sahibi beğenirse arkamızda bile durur. :) tşk ederiimm..
ayrıca daha sayayım mı demişsiniz sayın sayınn :)) herşeyi anlatmanızı istiyorum..
bencede evine gitme önce yüzüne gülerler sonra arkandan vayki vay dinle dur dedikodusu boldur ama çok severim memleketimi oraya gelicem 15 gün sonra aa bu arada asker ve polise çok değer verirler birde oğullarınınmesleği varsa amanda aman anaların göüsleri kabarmaktan patlar artık:) nede olsa ufak şehir aa bu arada yemekleri süperdir ucuzdurda lokantaları şekerli börek yaptırıyor kadınlar fırında peynirini veriyorlar yemekle uğraşmana bile gerek yok tataları çok farklı ve güzel ağır missafire yapılan yemek lahmacun içli köfte sulu köfte; v.s oranın mutlaka ekşili ıspanak çorbasını ve acem pilavını yemelisin ve kaleye çıkıp dondurmasını ye ama ya yaşar pastanesinden yada kervandan ye hem kalite hem lezzette üstüne tanımam of ya orda olasın geldi sen sor hayatım çekinme bana birde fazla açık gi"yinme oranın halkı genelde evli bayanlar çoğu kapalı ve pardesülüdür en vakkodan :) unutmadan gelinlerine altını bol takarlar altın kemerde dahil