Ben bir çok dr arasından derya sağlamdan memnun kaldım kaç haftalıksın hayırlı olsunİlk hamileliğim memnuniyet duyduğunuz kadın kadın doğumcu önerirseniz memnun olurum teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir çok dr arasından derya sağlamdan memnun kaldım kaç haftalıksın hayırlı olsunİlk hamileliğim memnuniyet duyduğunuz kadın kadın doğumcu önerirseniz memnun olurum teşekkürler
Bende kendisinden kesinlikle memnun kalmadım. Odasından kovmadığı kalıyor, acele acele soru bile soramıyorsun. Maraşın sorunu bu 2 kişinin adı çıkmış. yeni dr arayışındayım maalesefBen bir çok dr arasından derya sağlamdan memnun kaldım kaç haftalıksın hayırlı olsun
Ya herkes aynı şeyi söylüyor çok sık karşılaştım bu durumla hep sorun yaşanmış ben hiç yaşamadım sekreteri biraz gıcıktı eşimin bi tartışması oldu onunla ondan sonra toparladı kendini ama nedense bende aceleci tavırlar ilgisiz yada istediğimi vermeyen bir dr olmadı bugüne kadar şansımdan heralde bazen daha soğuk davrandığı zamanlar oldu ama insan yani sonuçta o dA bi yerde çok üstüne düşmedimBende kendisinden kesinlikle memnun kalmadım. Odasından kovmadığı kalıyor, acele acele soru bile soramıyorsun. Maraşın sorunu bu 2 kişinin adı çıkmış. yeni dr arayışındayım maalesef
Kızlar merhabauzun zaman oldu acaba yeni doktor keşfeden oldu mu bir sorayım istedim. Ben hala bulamadım
![]()
BEnde Doğumu onda yapmadım kısmet olmadı iyi ki de olmamış imkansız doğurtamazdı beni ben tekrar hamilelik düşünürsem erkek dr bulucam Semih yancar olabilirKızlar merhabauzun zaman oldu acaba yeni doktor keşfeden oldu mu bir sorayım istedim. Ben hala bulamadım
![]()
Yaa hayırlı olsun doğum yaptın mıBEnde Doğumu onda yapmadım kısmet olmadı iyi ki de olmamış imkansız doğurtamazdı beni ben tekrar hamilelik düşünürsem erkek dr bulucam Semih yancar olabilir
Nerede yaptın bu arada doğumu?BEnde Doğumu onda yapmadım kısmet olmadı iyi ki de olmamış imkansız doğurtamazdı beni ben tekrar hamilelik düşünürsem erkek dr bulucam Semih yancar olabilir
Hatay’da yaptım canmNerede yaptın bu arada doğumu?
Maraş tip fakultesinde bülent köstü ye gitmenizi tavsiye ederim. İşinin ehli biriKızlar merhabauzun zaman oldu acaba yeni doktor keşfeden oldu mu bir sorayım istedim. Ben hala bulamadım
![]()
Canım çok üzüldüm. Çok acı bişey. İlk defa duydum o doktoru daEn son 4 şubatta mesaj yazılmış ama yinede daha sonra okuyan olur diye yazıyorum ki benim başıma gelen kimsenin başına gelmesin. Ben 4 tüp bebek denmesinin sonuncusunda hamile kaldım yani 5 yıldan sonra mucize oldu resmen. Ama şuan megapark hastanesinde olan Dr. Semih Yancar'ın ihmali ve önemsememesi yüzünden mucizemi kaybettim. 24 haftalıkken erken doğum yaptım ama sancım başladığında 3 kez aramamıza rağmen teşrif edip gelmedi ben 2 gün sancı çektim eğer erken müdahale edilseymiş belkide şuan yavrum benimle olacaktı. 2 gün yaşayabildi benim yavrum hakkımı da asla helal etmiyorum. Tüp bebek olduğunu hatta 5 haftalıkken ikizini düşürdüğümü bildiği halde uykusundan feragat edip de hastaneye gelip beni muayene etmediği için benim yavrum toprak altında. İnsta dan sürekli gece doğumlara gittiğini falan paylaşıyormuş. Oysa vicdansız merhametsiz bir doktor kendisi çünkü ben şoktayken yeni doğum yapmışken ve bebeğimi küveze almışlarken bana sen yine hamile olsan yine böyle olur anne olamazsın diyecek kadar acımasız bir doktor. Rabbime havale ediyorum. Ben hakkımı mahşerde alacağım ondan. Onun ihmali yüzünden bizim hayallerimiz umutlarımız yıkıldı. Yani semih yancar dan uzak durun derim.
Teşekkür ederim. Ben yabancıyım bu şehirde tavsiye üstüne gitmiştim üstelik maraştaki en iyi doktorlar arasında dediler ama işte... acım çok yeni 4 haziranda kaybettim bebeğimi ve ihmal yüzünden kaybettim içim çok yanıyor kimseye kötü konuşmadım beddua etmedim şimdiye kadar ama bu doktor canımı aldı benden susamıyorum o yüzdenCanım çok üzüldüm. Çok acı bişey. İlk defa duydum o doktoru da
Keşke mesleği yaparken sorumluluğunu alabilseler. Hastayı müşteri olarak gören doktorlar var. Bir can böyle kıymetsiz olmamalı. Rabbim tekrar nasip eder inşallah. Çok zor bir durum. Yaşamaktan en çok korktuğum durum 1 buçuk senedir hamile kalamiyorum ama hamile kalıp kaybetmekten daha çok korkuyorum seni çok iyi anlıyorumTeşekkür ederim. Ben yabancıyım bu şehirde tavsiye üstüne gitmiştim üstelik maraştaki en iyi doktorlar arasında dediler ama işte... acım çok yeni 4 haziranda kaybettim bebeğimi ve ihmal yüzünden kaybettim içim çok yanıyor kimseye kötü konuşmadım beddua etmedim şimdiye kadar ama bu doktor canımı aldı benden susamıyorum o yüzden![]()