Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Megapark hastahanesindeymiş sanırım. Hakkında baya yorum da buldum. Bende deneyeceğim. TeşekkürlerBende yabancıyı buraya derya sağlamı buldum ona gidiyorum çok ilgili bilgili
Yedi ay Hilal’e gittim iki defa düşük yaşadım hep ayak üstü ilgilendi o dA ilgilenme denirse tabi hiç bilgilendirici değil oldu bittiye getirdi hep numarasını istedim veremem dedi birşey olursa hastaneyi ara dedi ama ulaşmak ne mümkünHilal berber kireçci vatan hastanesi ben gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim ☺
Bende ona gidiyorum memnunumHilal berber kireçci vatan hastanesi ben gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim ☺
O doktorun ücreti ne kadar acabaYedi ay Hilal’e gittim iki defa düşük yaşadım hep ayak üstü ilgilendi o dA ilgilenme denirse tabi hiç bilgilendirici değil oldu bittiye getirdi hep numarasını istedim veremem dedi birşey olursa hastaneyi ara dedi ama ulaşmak ne mümkün
Hilal in mi en son elliydi gittiğimde derya nın 60 bu arada elinde progestan iğne ampül var mı canımO doktorun ücreti ne kadar acaba
Hamile değilim :) ben şimdi hilale gidiyorum 65 deryaya gecmeyi düşünüyorumHilal in mi en son elliydi gittiğimde derya nın 60 bu arada elinde progestan iğne ampül var mı canım
Bence en doğru karar canım gittiğinde hak vereceksin bana bu arada hamilelik geçirdin mi daha önce yeni mi düşünmeye başladınHamile değilim :) ben şimdi hilale gidiyorum 65 deryaya gecmeyi düşünüyorum
5 aydır düşünüyoruz daha önce hamilelik gecirmedim. Şuan 60 TL demi?Bence en doğru karar canım gittiğinde hak vereceksin bana bu arada hamilelik geçirdin mi daha önce yeni mi düşünmeye başladın
Evet 60 tl ben ilk fakülte de abdulllah tok a gittim hamile kalınca derya ya başladım benim de sorunlarım vardı5 aydır düşünüyoruz daha önce hamilelik gecirmedim. Şuan 60 TL demi?
Abdullah tok nasıl bir doktor peki? Birde eger söylemek isterseniz sorununuzun ne olduğunu ogrenebilir miyim belki aynı sorunlardır doktor arayışındayım şuan çünküEvet 60 tl ben ilk fakülte de abdulllah tok a gittim hamile kalınca derya ya başladım benim de sorunlarım vardı
Bende çok dr gezdim İnan burda yabancıydım bide benim kayıplarım oluyordu bebeğim gelişmiyordu hangi dr a gitsem test yapmadan kendi fikirlerini söyleyip teşhis koyuyorlardı Abdullah tok a gittim yapılacakları tek tek sıraladı devlet olduğundan ücrette ödemeden bir ayda yapılması gereken tüm testleri yaptırdım bir kaç sorunum çıktı yumurtalıklarımda kanımda öncesinde tedavi uyguladı tüp bebekte ısrarcıydı çok ben kabul etmedim önce doğal denemek istedik çok şükür sorunsuz ilerleriyorum şuan hamile kalınca özel muayenesine çağırıyor oda 130 lira olunca derya yı buldum işte ne kadarlık evlisinAbdullah tok nasıl bir doktor peki? Birde eger söylemek isterseniz sorununuzun ne olduğunu ogrenebilir miyim belki aynı sorunlardır doktor arayışındayım şuan çünkü
Bir senelik evliyim araştırdım şimdi doktoru tüp bebek yapıyo ben gidebilir miyim acaba daha önce hamile kalmadım pko var bende de eşimde de sorun var. Bende yabancıyım kadın doğum Hastanesi'ne gittim pek ilgilenmedilerBende çok dr gezdim İnan burda yabancıydım bide benim kayıplarım oluyordu bebeğim gelişmiyordu hangi dr a gitsem test yapmadan kendi fikirlerini söyleyip teşhis koyuyorlardı Abdullah tok a gittim yapılacakları tek tek sıraladı devlet olduğundan ücrette ödemeden bir ayda yapılması gereken tüm testleri yaptırdım bir kaç sorunum çıktı yumurtalıklarımda kanımda öncesinde tedavi uyguladı tüp bebekte ısrarcıydı çok ben kabul etmedim önce doğal denemek istedik çok şükür sorunsuz ilerleriyorum şuan hamile kalınca özel muayenesine çağırıyor oda 130 lira olunca derya yı buldum işte ne kadarlık evlisin
Orası nasıl hastane bende anlamadım İnan bence sen fakülteye git canım baştan aşağı ilgileniyorlar instagramın var mı yönlendireyim seni soracaklarını sorarasın en azındanBir senelik evliyim araştırdım şimdi doktoru tüp bebek yapıyo ben gidebilir miyim acaba daha önce hamile kalmadım pko var bende de eşimde de sorun var. Bende yabancıyım kadın doğum Hastanesi'ne gittim pek ilgilenmediler
Var evet özelden yazayım sanaOrası nasıl hastane bende anlamadım İnan bence sen fakülteye git canım baştan aşağı ilgileniyorlar instagramın var mı yönlendireyim seni soracaklarını sorarasın en azından
Evet 60 tl ben ilk fakülte de abdulllah tok a gittim hamile kalınca derya ya başladım benim de sorunlarım vardı
En çok Vatan hastanesindeki Hilal hanımın adını duydum. Henüz gitmedim ama gidenlerden memnun olan da var olmayanda.İlk hamileliğim memnuniyet duyduğunuz kadın kadın doğumcu önerirseniz memnun olurum teşekkürler