Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam. Orucla araniz nasil kizlar. Bu sicaklarda allah yardim etsin tutanlara cok zor. Esim bi gun tuttu benim. Bugday ekti ya onlar abimle harman isleri bitmedi. Bitse de kurtulsak...
Goknurla gorusuyo musun burcin. Teline ulasamadim da hatti iptal mi ettirdi diye dusundum.
kızlar siteyi yıllardır biliyorum ama bugüne nasipmiş üye olmam paylaşımlar süper ben malatyadayım hemşehrilerime selaaamlar..
kızlar siteyi yıllardır biliyorum ama bugüne nasipmiş üye olmam paylaşımlar süper ben malatyadayım hemşehrilerime selaaamlar..
merhaba kızlar.gerid kalan sayfalrı okuyamadım ama herkes iyi şükür.bizde iyiyiz aartık şükürler olsun.insan ne garip birey bulunduğu ortama nasılda alışıyor alışmak zorunda kalıyor.yoğun bir işim olduğu için seviniyorum :)düşünmeye vakit yok.akşamda dorukum yoruyor beni.yanlız bırakmadığıznız için çok teşekkür ederim ayşegül burçin.
Evet burcin. Ben de oyle farkettim. Sesi iyi geliyordu. Kerem kagan nasil? Kosuyo mu kerem ? Nil hala tek kelimeler soyluyor iki kelimeye gecmedi. Bi tek baba geldi diyor o da nadiren... konusaydi iyiydi:) yine acele ediyorum napim:)))
Hii tamam gul. E daha var zamanin. Matematik benim de sorunumdu. O yuzden mat olmayan tek bolum dili secmistim lisede. En son lise 1de gordum mati. Simdi gorsem tanimam :)))