"Çirkin hayat yoktur, o hayatı çirkinleştiren insanlar vardır. Kimi hırsından, kimi kompleksinden, kimi cahilliğinden yapar bunu. Ve kendilerine sorsanız hep haklıdırlar. Bu hiç değişmeyecek.
İnsanların, kendilerini düzeltebilmeleri için önce eksiklerini görmeleri gerekir."

KIYISIZLAR

"Sevmeye çalıştık, sımsıkı olalım dedik olmadı.
Ayrılalım, bitsin, unutalım dedik, olmadı.
Ve sürüklendik sahte sevdalara.
Unutabilmek uğruna başka insanın yanında bulduk kendimizi.
Sonra mı? Sonrası yok.
Bitti deyip kalbimize gömdük her şe...yi.
Anıları, yemek yediğimiz yerleri, sinema biletlerini, hediyeleri.
Çöpe attık yaşanmışlıkları.
Elimizden gelen buydu çünkü."
[video=youtube;2Y3R73eb-d8]https://www.youtube.com/watch?v=2Y3R73eb-d8[/video]

"Büyük seven kalbin acısı,küçük olmaz."

"Aşkı bitiren mesafeler değil bahanelerdir."

"Önce vardın. Hiç kimseye benzemiyordun. Şimdi yoksun, herkes gibi oldun."

"Seni unutamam, senden gidemem diye mi düşünüyorsun? Sana koşulsuz sunduğum aşk, ona ihanet etmen anlamına gelmiyor."

M"eğer susmak; insanın içiyle konuşmasıymış, geç farkettim."

"İki kişi eşit sevemez birbirini. Bir taraf mutlaka ya eksik kalır, ya fazla gelir. Bunun bir terazisi de yoktur ki ölçülebilsin. En doğru sonucu ayrılık söyler. O gösterir hangi tarafın daha az sevdiğini. Bunu öğrenmek bir aşka mal olur ama... Ve biter tüm birliktelikler. Dedim ya işte; aşkta eşitlik yoktur, birliktelik vardır. Ve o eşitsizlik birlikteliği de bitirir..."

"Keşke hiç başlamasaydı desem, kısa ama mutlu geçen günlere ayıp edeceğim. İyi ki yaşandı desem, bu yaşanmışlığın sonucu olan ayrılığa nasıl bir kılıf giydireceğim? Öyle bir hale getiriyorsun ki beni, içimde varlığının bile sığamayacağı bir yokluk bırakıyorsun. Belki de bir boşluk bu; hiçbir gelenin dolduramayacağı…"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…