Saç Kesim Şekilleri Kahküllü mü kahkülsüz mü?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

zeytin13

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
100
0
296
37
Arkadaşlar saçlarımı kestireceğim kahkül kestirsem mi kestirmesem mi karar veremedim.. Sizlerin hangisi daha çok hoşunuza gidiyor ve hangisi daha kullanışlı? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

resim koysan bu konuda daha isabetli yorumlar yapabilirdik canım
ama şu kadar söyliyim ben ne zaman kahkül veya perçem kestirsem pişman olurum bana kullanışsız geliyor.

Canım saçların düz mü dalgalı mı? Düz saçlara kahkül,perçem hoş duruyor.Dalgalı saçlarda kahkül,perçem kullanımı daha zor oluyor. Benim saçlarım dalgalı ben uzun yıllar boyunca hep normal kahkül kullandım bir süre sonra yorulunca perçem kullanmaya geçtim.Perçemin şöyle bir hoşluğu var,yüzü kibar zarif gösteriyor.Ayrıca saç toplandığında falan çok yakışıyo yüzü fazla açıkta bırakmıyor.Benim perçemlerim uzadı mesela onları kestircem tekrar,evet biraz uğraşıyorum ama napiyim perçem kullanmayı seviyorum :)

Teşekkür ederim arkadaşlar :) Saçlarım düz hatta pırası gibi olanlarından :) Aslında ben kahkülü de perçemi de seviyorum; ama hep fönlü olması gerekiyo saçlarımın sürekli de kestirmek gerekiyo biraz uzadığı zaman şekilsizleşiyo ne toplanıyo ne salık kalıyo :S kahkülsüz olunca da kahkül istiyorum Allah'ım ben ne kararsızım ya.. :44:

saçların pırasa gibiyse ve alnın genişse kahkül çok yakışır, ama düzenli olarak ucundan aldırman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…