Saç Kesim Şekilleri Kahküllerini Evde Kendisi Kesenler Var Mi??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
tam olarak uzun saçı kahkül yapamasın eger kahküllerin kesilmiş uzamışsayana yanak veya kulak hizasındaysa sen kes

Maalesef Bende Kesiyorum. Dayanamiyorum.. jeyyar
Ama Her Kuaföre Gidişimde Nolur Kesme Artik Diye Yalvariyo Bana... yasakkelime

bende hep kendim kesiyorum, guzel duruyor, sonradan kuaföre gidince, diyorki kim kesti yamuk olmus, artik yamukda moda düz'de moda, kendiniz kesin derim !!!

ben sadece kahküllerimi değil saçlarımı bile kestim bir ara saçlarım uzundu ve kuaföre gitme alışkanlığım yoktu hiç boyamı saç kesimimi kendim yapıyordum evde çok da güzel oluyordu saçlarımı katlı kesiyordum

ya ben ilk bi kuoföre kestirmiştim çok güzel oldu.
sonra uzadı kendim kestim güzel olmadı
uzayınca saçlarım baya uzadı başka kuoföre gittim bu seferde kesti hem saçımın boyunu az kısalt dedim daha çok kısalttı bide kalhülleri ara makaslı ince olsun dedim olmadı beğenmedim hiç uzamasını bekliom şimdi diğer yere kestircem offf

ben kahkülkullandığım zamanlar hep kendim kısaltırım ama allah vergisi galiba elimden de gelir her model saç esebilirim bakmam yetiyor . çocukken kırpık gibi olurdum ama şimdi ben söylemezsem bir allahın kulu anlamaz bir de iltifat alırım.

bende kestim..çok önüme geliyodu..akşam kesiverdim ama makasla deil..jiletle..
makas küt keser ve kabarık durur..ama jiletle incelterek kesmiştim ben..uzadı şimdi..gsl durmuştu ama

ben de kendim kesiyorumm =)=) herzaman değil ama yani bazen uzun kullanıyorum yanda bazen de kahkül.her zamn ayarı tutmuyor ama hiç unutmam bi kere kestiğimde ''hangi kuaföre kestirdin cok güzel olmuş benim kestirdiklerim hiç tutturamıyor ''diye sormuslardı hem de hiç tanımadığım biri=) ama dediğim gibi herzaman ayarı tutmuyorr!!naniknanik

ben de çoookkkk kestim=) küçüklükten beri kahkül keserdim,4 yıldır saçlarımı da kendim kesiyorum.
4 yıl önce upuzun saçlarım bir anda uçuvermişti kuaförde o andan itibaren kuaföre saç kestirmeye uğramadım=)
zaten uçlarından al desen bile çok kırık var deyip istediği modeli kesiyo kuaförler.nedendir anlamadım yani.kes işte istediğim gibi batıyo mu saçım=))
bence kes ama keserken ıslat ve saçını çok fazla çekme sonra bi bırakıyosun istediğinden kısa oluvermiş.ben çok yaptım öyle:))istediğinden uzun kes biraz o tam oluyo zaten fönleyince

evde kendiniz kahküllerinizi kesitiniz mi?Veya düzeltiniz mi? Nasıl durdu kahkülleriniz

ayy tatlım çok dikkat et... ben geçenlerde çok gözüme giriyor diye keseyi dedim şu an öyle kısa olmuş ki beslemelere döndüm... ne yapıcam bilmiyorum... bi sürü yağ sürdüm ama uzumıyo ... çok sinir bozucu...

bonus olduğumu unutup geçenlerde bi hevesle kestim. tabi eğri büğrü oldu, onu geçtim saçlarım kıvırcık olduğundan iğrenç duruo uzayana kadar mecburen tokalıorum

bende hep kendim kesiyorum, guzel duruyor, sonradan kuaföre gidince, diyorki kim kesti yamuk olmus, artik yamukda moda düz'de moda, kendiniz kesin derim !!!

şekerim ben hep kendim keserim saçlarımı uzun zamandır el yatkınlaşınca ki birazda cesaretle kes korkarak kesme iiiii olmaz sonra ...

Zolder cnm bu kuuaförlerin huyu olmuş artık ne görseler öyle diyorlar benim arkadaşa dinletemedim kendin veya ben keseyim kahkül dedim dinletemedim illa tutturdu kuaföre kestirecem diye neyse gittik dediki kuaför aaaa bunu kim kesti mahvetmiş saçlarını dedi yaaaaa :1shok: halbuki o saçı da kendi kesmişti :roflol:yani şekerim kuaförlere güven olmaz .....:dilcikar:

Saçını ıslayıp burun direğinin orta kısmına gelecek şekilde kesmen lazım kuruyunca kaş hizana geliyorr. mantık bu bence:) ben hep böle yapıyorumm gayette güsell oluyr

Kestim. en son birkac ay once kestim, cok kisa kesmisim 2 ay kadar uzamasini bekledim, sonra kuafore gittim. O da guzel kesmedi, sinir oldum. Simdi yine uzamalarini bekliyorum. off bitmez bu dert

ben genelde bol katlı saç kesimi yaptırım kuaförde ama eve gelince ön kısınlarını herzaman begenmedigim için düzeltirim..bugune kdr kuaförün kestigi saçı bikere bile evde kesmeden duramamışımdır...simetri hastalıgım var eşit olmak zorunda her biyeri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…