• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kahküllerini Evde Kendisi Kesenler Var Mi??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim kahkülleri hep ablam keserdi cok da guzel olurdu ama bir kac senedir kahkül kullanmıyorum istersen sende eli yatkın birine kestir kendin düzgün bir sekilde kesemeyebilirsinyerimseniben

Ben kestim,cokda guzel oldu dogrusu,eh malum burasi avrupa bir kakul kestirmeye git kuafor cuzdanini ister:roflol: :roflol:

bn yaklaşık 5 senedir kahkül kullanıyorum ve hep kendim kestim, kuaföre giderdim, istediğim modele yok bu sana olmaz derdi, beceremem diyemezdi de.. ayrıca kestirdiklerim de hiç güzel olmadı.. fakat sana bir öneri, kahkülü bu mevsimde kestirdin kestirdin daha geci kötü olur, yazın kullanması zor oluyor çünkü, kiiiiii benim saçlarım dümdüz çıkar uçları dalgalıdır, buna rağmen yazın alnıma yapışır.. o yüzden yazları kahkülüm biraz daha uzun,yanak hizasında, kışları da kahküllü gezerim..bilmiyorum bi faydam dokunduysa sevinirim..

bende kahkül kullanıyorum 2 senedir hep kendim kestim kuaförler hep bahane üretiyor bana da sinir oluyorum kendi kuaförüm oldum

evde kendiniz kahküllerinizi kesitiniz mi?Veya düzeltiniz mi? Nasıl durdu kahkülleriniz

ben anneme denettim bikaç kere hiç iyi olmuyo tamam düzgün kesiliyo istediğin uzunlukta ama uçları kolay şekil almıyor kuaförlerin özel makasları var uçlarını yumuşatıyorlar yani kendin yapma derim saç bu önemli:1no2:yerimseniben

ben o kadar çok kestim ki kendi kendime kahkul :) saçlarını ıslatmadan kesme birde boyunu iyi ayarla kesicegin kısmı iyice bi gözden geçir sonra pişman olma ;)

en ıyısı gıdıp kestıreceksın hıc ugrasmıcaksın baskalarıyla hem ıstedıgın gıbı keserler en ıyısı bence gıdıp bı kuaforde kestırmek

ben hiç bırakmamıştım kahkül.. bu yaz kuaföre yaptırdım çok şık durdu.. uzayınca kendim kestim yine süper oldu ama.. sıkılınca cok kötü... sacların cok uzunsa ve onlarıda uzatmak istiyorsan yandın ki ne yandın... cok zor geliyo bana.. bide hafif uzayınca kahkül gibi sekilde almıyo... ee yana arkayada yatmıyo tokalamakta olmuyo cocuk gibi... uzun vade için süper bi kesimn olur ama sıkılırsan yaptırma bile.. bide hep fön istio.. her sabah uyanınca yukarı kalkmış bi kahkül ve elime hemen fön ve fırca... berbat bi durum...

hyr ama saç uçlarımın kırıklarını aldım topladım cırt diyerek kestim:roflol: kahkul sadece kuaförde kestirdim şuanda da uzatıyorum sıkıldm kaşımın üstünde ve kalın bi kahkuldu,tadı kaçtı artkÇok üzgünüm çoook

ben kuaforluk yaptım zamanında ıstedım zaman sacımı sekıl verıom katlı bıle kesıom kendı sacıma hahaahaha canım sıkıldımı bu modelden al elıne ustura ve tarak kes esımde aksam gelınce yıne deısmıs bısımkı dıooo

kestim canım kestim...
besleme gibi oldum senağlama
sonrada oturdum saatlerce ağladım senağlamasenağlamasenağlama

bi kaç kere öle bi hata yaptım tabi sonu hüsranla sonuçladı bi daha öle bişeye kalkışırmıyım aslaaa... kuaförler ne güne duruyo ne ellersin git kuaföre istediin modeli kestir ayy sinir oldum şimdi kendime aylarca uzamasını beklemiştim:D:D:D

Back