Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kahkülden kurtulmak istiyorum...

ojerujrimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
17
0
36
İstanbul
merhaba yıllardır kullandığım kahküllerimden kurtulmak istiyorum ama boyu biraz kaşı geçince kötü bi görntü oluyo bnde sürekli kestiriyodum bugüne kadar anck artık kestrmekten bıktımm!!! kaynak yaptrmak istiyorumm ama yaptırdığım kaynak gözükmemeli çünkü sadece kahkül kısmına yaptırmak istiyorum önerileriniz var mıı???

kahküle kaynak olmaz ki :s hem de kaynak çok yapmacık ve yaşlı gösteriyor. ben de kahküllüyüm pişman oldum saç bandı takıyorum arkadan örüyorum ya da salıyorum falan. atkuyruğu yapcaksam topla döndür hafif kabart arkaya tel tokayla tuttur saçını tepeden topla vs.. asıl sorun kahküle sorun vermek bence.. (

ay bana da kahkül hiç yakışmıyo oysaki kestirince bi amelie bi kleopatra olacağımı sandım:115:
olmadı işte saçma sapan bişey oldum uzatana kadar bekledim baya kötü zamanlardı ama şimdi uzadı şükür
sen de saç uzatma kürlerinden uygulayabilirsin o zaman çabucak uzar çünkü kaynak yaptıramazsın kahküle

Benim derdimde olan biri daha varmıs demek ki
Canım ben kahkülü cok seviyorum bana yakıstıgını da söylerler ama artık cok sıktı.. Uzatmaya kalksam senin dediğinde gibi kötü duruyor gene kestiriyorum ama bu sefer uzatıcam ortadan ayrilsin istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…