• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kahkül problemi ve yüzüm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bu ekolaydaki programı bulamadım dediğiniz yere girdim ama acaba yol gösterirmisiniz arkadaşlar

kestirmek istiyorsan kestir içinde kalmasın bende çok istemiştim geçtiğimiz senelerde uzattım kestirdim kaç kere baktım ki en çok yakışan çene hizası kahkülden nefret eder oldum şimdi :D

Merhaba Kızlar..
Benim alnım dar senelerce sıkıntısını çektim, her zaman saçımın önünde çene hizama kadar saç bırakırdım ama onuda hep kulak arkası kullanırdım, bigün kahkül kestireyim diye esti kuaföre gittim yakışmaz bakımı zor falan dedi tamam vaz geçtim dedim ama onun kesmeye gönlü olmadığı için zaten beceremeyecek diye öyle söyledim, bu siteden evde kahkül kesimini okudum, evde kendim kestim, çokta iyi etmişim herkez çok beğendi ama en çok bu yeni halimi ben çok sevdim, ayrıca bakımıda hiç zor gelmedi bana, ifadem değişti resmen.
Ayrıca alnı dar olup kahkülü çokkk yakıştırdığım namı değer kavak yellerinin su'yu (ceren moray) var fotolarını inceleyin derim.
Alnı dar olana kahkül yakışmaz benceşehir efsanesi, kıskanç kahküllüler çıkarmış olsa gerek.

benmde alnım dar ama ama çk yaksıtıgın sylüyorlar resmim olsaydı koyardım ama maalesef yok. bence dene derim. yanlarını yüzünü kapatan sekilde yap

Bir ara ben de denemeyi düşünüyordum; ama sırf bu nedenden dolayı vazgeçtim.. Mahmureye de üye oldum ben de denerim diye; ama açılmıyor neyse o shop programı.. benim hoşlandığım model de şuydu..

$30vzy4j.jpg

bu da benim resmim..

$sdc11039bht.jpg

Son düzenleme:
Back