Kahkahayı ve gülmeyi sevenler

ayten çakmak

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
40
6
296
52
Iğdır
en konik anılarınız nelerdir hadi birlikte payaşalım ailemle birlikte köye gitmiştik bahçede çay içiyorduk birden bir kavga çıktı acayip şekilde bağırıyorlardı vurun öldürün diyorlardı kaçıyor tutun gidiyor köyün çoğu oraya toplanmiş biri sordu ne oluyor adam cevap verdi ne olacak kilere fare girdi dedi bunca gürültü bunun içinmi dediler o anda bitim:52:

anlatmayı becerebilcekmiyim bilmiyorum ama deneyeyim:
abim çok yemek seçen birisidir ve her yemeğe sürekli bahaneler bulur,birgün evde annem,babam,ben ve abim yemeğe oturduk,televizyonda bir köşede açık.neyse annem yemeği getirdi ve sanırım yemekte bamyaydı,abim yemeğe baktı ve ayyy bunumu yiycez dedi,tam o anda arkada televizyondan bir ses geldi b.k ye pislik herif!:60::60::60:tüm aile kopmuştuk ya,bu kadar denk gelir yani.

anlatmayı becerebilcekmiyim bilmiyorum ama deneyeyim:
abim çok yemek seçen birisidir ve her yemeğe sürekli bahaneler bulur,birgün evde annem,babam,ben ve abim yemeğe oturduk,televizyonda bir köşede açık.neyse annem yemeği getirdi ve sanırım yemekte bamyaydı,abim yemeğe baktı ve ayyy bunumu yiycez dedi,tam o anda arkada televizyondan bir ses geldi b.k ye pislik herif!:60::60::60:tüm aile kopmuştuk ya,bu kadar denk gelir yani.

süperr yaaa :9::9: tamda denk gelmiş:60::60:

Back