Kahkaha atma, motora binme

kız doğru bildin nasıl anladın çok mu belli

çok komik ya hiç okumadın mı ümmetcilik milliyetçilik türkçülük
bu akımların öncüleri de destekçileride birbirinden çok farklı
mesela mehmet akif ümmetçilik anlayışına sahip bir yazardır.milliyetçiliğin karşısında duran ümmetçi bir insan.

Anlaşıldı, yine konu sapmış, mevzu zina değilken zinaya ve recm'e gelmiş.
Kuran okuyunuz. Ayet okuyunuz.

Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüz sopa vurun; Allah'a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah dini(ni tatbik) hususunda sizi sakın acıma duygusu kaplamasın! Müminlerden bir grup da onlara uygulanan cezaya şahit olsun.( Nur suresi 2. Ayet)

Kadınlarınızdan zina edenlere karşı, içinizden dört şahit getirin. Eğer onlar, şahitlik yaparlarsa, bu kadınları, ölüm alıp götürünceye kadar veya Allah onlara bir çıkış yolu açıncaya kadar evlerde hapsedin.(Nisa suresi 15. Ayet)

Her ikisi de ayettir, recm görüyor musunuz ayetlerde?

Şimdi lütfen konuya dönün.

Kaç gündür yazmayayım diyorum fakat susunca da olmuyor, eğer kahkaha atma, onu yapma, bunu etme gibi söylemler İslam'a dayandırılarak söyleniyorsa, İslam birtek kadına gelmemiştir, iki farklı cins yaradılmıştır, biri kadın biri erkek, kadın iffetli olmak zorundaysa erkekte iffetli olmak zorundadır.
Kuran'ın hiçbiryerinde işlenen günahların bedeli yalnızca kadın için geçerli değildir, erkeğinde namusu vardır ve namuslu olmaları öğütlenir.

Yetti artık, ağızdan her çıkan lafta sadece kadınlara gönderme yapmasınlar. Pis pis sırıtan, kadınlara iç geçiren, taciz, tecavüz, sapıklık yapan, bacak kadar çocuklara tecavüz eden, yetim hakkı yiyen, ben erkeğim elimin kiri diyerek aldatmayı kendine hak gören erkekler günahtan ve işlediği günahın bedelinden muaf değildir.

ayrıca şeriat ta zaten zina yapan kadının bu dünyada bi bedel çekmesi gerekiyor. Taşlanır. Doğru olan şeyler vardır. Bunu kimse yalanlayamaz. şeriat kanunları keşke geçerli olsa

müslümanlıkta yok mu. Siz hiç kuran meali okumadınız belli bi kuran açıp okuyun

sen kime burda din dersi veriorsun.....ben de okudum çok şükür söyle bakalım hangi ayet hangi surede yazıyor...zina yapan kadınları öldürün. Hangisinde ??????...aksine benim verdiğim canı sebep ne olursa olsun siz alamazsınız yazıyor....
Kafanıza göre işinize göre yorumlayın islamiyeti...vicdasız hangi din bu kadar merhametsizliği kabul eder...kaldı ki rabbim bile günahlarınızdan tövbe edin bana yönelin derken...sen kimsin ki burda asıyorsun kesiyorsun??????? Inşallah o çok meraklısı olduğunuz şeriata kurban gidersin.... Nefret ediyorum sen ve senin gibilerden...islamiyetten soğuttunuz yıllarca insaları...öcü gibi gösterdiniz...asan kesen bir din olarak yansıttınız...ve bunları size helal etmiyorum...vebalini çekeceksiniz..belki milyonlarca insan sizin bu insanlık düşmanlığınızdan vicdansızlığınızdan dolayı dininden uzaklaştı.benım bile çevremde o kadar arkadasım ben bu kadar caniliği helal kılan bir inanışa nasıl yönelerim diyor...neden sizin gibiler yüzünden????halbu ki bizim dinimiz sevgi saygı hoşgörü dinidir....merhamet dinidir.....o kadar müslümanın ahı üzerinizde olacak..
..cehenneme giidin.
.senin gibi bir kadını gördükçe eminim burda kadınlığından utananlar vardır...

Son düzenleme:
Aslinda mevzuda zina da var, recm de... Maddeleri ve oradaki Aisa'nin basina gelenleri okursaniz... Ama bu recm konusu Kuran ile veya Islam ile gelen birsey degil, onda ben de hemfikirim. Hz. Muhammed zamaninda 4-5 kez uygulanmis, Kuran zina cezasina aciklik getirene kadar... Recm Yahudilikte uygulanan bir ceza, Talmud'da Deuteronomy 22:23, 24 te var. Kur'an'da yok. Bazi hadis yazarlari (Buhari vb.) Islamda da oldugunu savunmuslar, hatta ayetleri keci yedi ondan yok Kuran'da filan diye aciklamalar da yapmislar, ama benim bildigim recm Yahudilerin kitabinda oldugu gibi Yahudilikten oncelere dahi dayanan bir uygulama. Hz. Isa'ya da sormuslar, filanca zina yapti recm edelim mi diye, o biraz daha insafli cikmis, "icinizden gunahsiz olan ilk tasi atsin" demis, gunahsiz kimse cikmadigi icin Hz. Isa zamaninda recm uygulanamamis. Osmanli'da bir recm olayi var, padisah da sesini cikarmadigi icin Sultanahmed meydaninda uygulanmis, ama o donemin kadisi (hocasi) her kimse bu cezayi uygun gordugu icin halktan dislanmis sonrasinda.. Yani aslinda pek de tutulmayan bir ceza, ancak Islam ulkelerinde son zamanlarda giderek artan bir uygulama haline geldi. Yahudinin coktan terkettigini muslumanlar bastaci yapiyorlar. Seriat artik dipsiz bir kuyu, nere ceksen oraya gidiyor, yonetenlerin insafina kalmis. Ozellikle de kadin uzerindeki baski seriat ile yonetilen ulkelerde durmadan artiyor ne yazik ki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…