Kahkaha atma, motora binme

Sadece şunu söyleyebilirim.Gerçek şeriat uygulanırsa devlet kademesinde de sokakta da eli kolu sağlam insan parmakla gösterilir.:34: Zira suç,günah kavramı zinadan ibaret değil.

ahhh çok güzel yere parmak bastın.:60:

Yalan mı abla ? Adam evime,yatak odama kadar giriyor.Çekip vursam kabahatlisi benim.Topuğuma kadar ferace giyiyorum,yine laf atıp askıntı olan var,tecavüze uğrasam yine suçlu benim.

çok haklısın canım,kadınları 4 duvar içine hapsetseler gene rahat edemeyecekler.:50:

şu devlet erkanındaki hırsızların parmaklarının kesilmesi fikri hoşuma gitmedi değil yani.sırf bu yüzden bir süre şeriat gelse mi diye bir ışık yandı söndü kafamın içinde:52:

Benim için önce müslümanlık sonra türklük geliyor. Onun için dedim müslüman diye. Bunu bile anlamadın

Bu bayrak olmasa sen müslümanlığını zor yaşarsın. Çok şükür temelleri atılıyor dedin ya o adamlar senin oylarınla geldi peki o oyu hangi sayede kullanabildiğini biliyor musun? Kurtuluş savaşı Türk milliyetçiliği sayesinde kazanıldı. 1 dünya savaşında Arap dindaşlarımız bizi arkadan vurdular niye halifelik bizdeydi niye arkadan vurdular çünkü onlara kendi milli ülkelerini kurma vaadi verildi. Hangisi dinini yaşıyor doya doya sence ? Sen burda oh aslanlar gibi fikrini beyan edebiliyorsun ama!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu bayrak olmasa sen müslümanlığını zor yaşarsın. Çok şükür temelleri atılıyor dedin ya o adamlar senin oylarınla geldi peki o oyu hangi sayede kullanabildiğini biliyor musun? Kurtuluş savaşı Türk milliyetçiliği sayesinde kazanıldı. 1 dünya savaşında Arap dindaşlarımız bizi arkadan vurdular niye halifelik bizdeydi niye arkadan vurdular çünkü onlara kendi milli ülkelerini kurma vaadi verildi. Hangisi dinini yaşıyor doya doya sence ? Sen burda oh aslanlar gibi fikrini beyan edebiliyorsun ama!

Sen benim kime oy verdiğimi ne biliyorsun da ne konuşuyyorsun ya
Ben köküne kadar miliyetçi ama bir o kadar da ümmetçiyim!

çok haklısın canım,kadınları 4 duvar içine hapsetseler gene rahat edemeyecekler.:50:

şu devlet erkanındaki hırsızların parmaklarının kesilmesi fikri hoşuma gitmedi değil yani.sırf bu yüzden bir süre şeriat gelse mi diye bir ışık yandı söndü kafamın içinde:52:

Biz şeriata da fesat karıştırırız,suçu başkasına yükler onu keseriz.:24::27:

Bana verecek halin yok. Zinhar da istemem zaten . Çok şükür şeriat temelleri atılıyor diyen sen değil misin.

Bana verecek halin yok. Zinhar da istemem zaten . Çok şükür şeriat temelleri atılıyor diyen sen değil misin.

Şeriata karşı değilim ama köküne kadar milliyetçiyim

Hem sen oy kullamıyor musun kız doğru söyle günah mı acaba aa yok yok anladım şimdi senin kafa yapında 3 kadın bir araya gelip öyle tek oy kullanmalı di mi

Back