- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
bırak arkadaş.
müslüman ve laik ülke dedinmi dedin.
bende sana laikliğin tanımını yaptımmı.
yaptım
2si yanyana olmaz dedimdi, dedim.
o verdiğim tanımda bunu yazıyormu yazıyor.
geç bunları
...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırak arkadaş.
müslüman ve laik ülke dedinmi dedin.
bende sana laikliğin tanımını yaptımmı.
yaptım
2si yanyana olmaz dedimdi, dedim.
o verdiğim tanımda bunu yazıyormu yazıyor.
geç bunları
Sadece şunu söyleyebilirim.Gerçek şeriat uygulanırsa devlet kademesinde de sokakta da eli kolu sağlam insan parmakla gösterilir. Zira suç,günah kavramı zinadan ibaret değil.
anlatamıyoruz. anlatamadıkçada cahil olarak suçlanıyoruz. paradoks içine girdik. dön baba dönelim. sonuç yok.
Kimse beni ilgilendirmiyo o nrden çıktı
ahhh çok güzel yere parmak bastın.
Zina yapan da birak taslanmayiversin. Inanmiyorsa sanane. Sen niye kadinin taslanmasini istiyorsun.sen zinani yapma yeter.
Yalan mı abla ? Adam evime,yatak odama kadar giriyor.Çekip vursam kabahatlisi benim.Topuğuma kadar ferace giyiyorum,yine laf atıp askıntı olan var,tecavüze uğrasam yine suçlu benim.
tövbe estağfurullah,şeriat istememekle Allaha karşı gelmenin alakası ne.din istismarcıları nedeniyle bu halledeyiz işte.
Benim için önce müslümanlık sonra türklük geliyor. Onun için dedim müslüman diye. Bunu bile anlamadın
hasbinallah ben kimseye bişey demiyorum ya....
herkes kendinden sorumlu bitti.
Bu bayrak olmasa sen müslümanlığını zor yaşarsın. Çok şükür temelleri atılıyor dedin ya o adamlar senin oylarınla geldi peki o oyu hangi sayede kullanabildiğini biliyor musun? Kurtuluş savaşı Türk milliyetçiliği sayesinde kazanıldı. 1 dünya savaşında Arap dindaşlarımız bizi arkadan vurdular niye halifelik bizdeydi niye arkadan vurdular çünkü onlara kendi milli ülkelerini kurma vaadi verildi. Hangisi dinini yaşıyor doya doya sence ? Sen burda oh aslanlar gibi fikrini beyan edebiliyorsun ama!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seriata uygun yasa evinde yeter. O gunkeri de hicbi zaman goremiceksin.
çok haklısın canım,kadınları 4 duvar içine hapsetseler gene rahat edemeyecekler.
şu devlet erkanındaki hırsızların parmaklarının kesilmesi fikri hoşuma gitmedi değil yani.sırf bu yüzden bir süre şeriat gelse mi diye bir ışık yandı söndü kafamın içinde
hakaret etmedende yazabiliyorsun değilmi.sizin eşşeğiniz kancık olsun hee
Sen benim kime oy verdiğimi ne biliyorsun da ne konuşuyyorsun ya
Ben köküne kadar miliyetçi ama bir o kadar da ümmetçiyim!
Bana verecek halin yok. Zinhar da istemem zaten . Çok şükür şeriat temelleri atılıyor diyen sen değil misin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hakaret etmedende yazabiliyorsun değilmi.
zor değil bence
şeriatla milliyetçilik yanyana olmaz. bundada yanılıyorsun işte. ümmetçilik ok. ama milliyetçilik olmazŞeriata karşı değilim ama köküne kadar milliyetçiyim
ben niiye alınayım. eşek lafını bana demedinki.Ayy canım alındın mıııı kusura bakma
Sen benim kime oy verdiğimi ne biliyorsun da ne konuşuyyorsun ya
Ben köküne kadar miliyetçi ama bir o kadar da ümmetçiyim!