Kahkaha atma, motora binme

evliyken zina yapmışsa bir eş diğeri onu boşayıp kurtulur..ve bildiğim kadarıyla böyle bir durumda nafaka verilmiyor..dediğiniz gibi olsa ortalık kan gölü olurdu bumu insani sizce..hayvan hakları bile bunca savunuluyorken tüm dünyada?

ben de sizin gibi islama inanan bir insanım ama karşınızdakinin müslüman olup olmadığı bilmeden birşeyi anlatmaya çalışmak gereksiz karşınızdaki hristiyanda musevi de ateist de olabilir.ben bunun için dedim .imansız Allah ıslah etsin kısmı hoş değil sende farkındasın...

Ben katılıyorum söylediklerinize. katılmıyor değilim. zamanlar şartlar değişti. Sonuçta benda kalkıp her hocayı her hadisi dinleyen biri değilim. belli kaynaklar var güvenilen bunu bilen bilir. Kuranda taşlayarak öldür yazmıyor 100 değnek vuruşu var vs bunu herkes bilir. ben bunu anlatmaya çalıştım çileden çıkardılar beni sanki kadın düşmanıymışım gibi. ama sahabe zamanında yapılmış birşey bu şeriat allahın kurallarıdır ve kıyamete kadar devam eder...

Ayrıca şeriat ta zaten zina yapan kadının bu dünyada bi bedel çekmesi gerekiyor. Taşlanır. Doğru olan şeyler vardır. Bunu kimse yalanlayamaz. Şeriat kanunları keşke geçerli olsa

İnanamıyorum sana! Şeriat geçerli olsa demek. Şeriatın geçerli olduğu ülkeler var tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

100 değnek vuruşu mu
bence daha çoğunu hakeder aldatan bir insan. 100 sopa ile kurtulmamalı

Kıyamet yaklaştıkça dünya gittikçe daha kötü bir hal alacağından bu tarz vahşetler artarak ilerleyecek
Bir topluluk ne zaman iyice sapkın hale gelirse oraya bir peygamber gelmiş ve bu sapkınlıklar düzelmiş, düzelmeyenler ise helak olmuş.
Şimdi yeni bir peygamber gelmeyeceğine göre, bu vahşetlerin önüne geçmek ancak üst düzey bürokratlar, global firmaların yöneticileri\sahipleri vb kişilerin elinde bir şeyler yapmak. Bizlere düşen de kadınlar olarak ya da müslümanlar olarak birbirimizi destekler modda sosyal ortamlarda yer almaktır. Birleştirici, yapıcı olup milli kültürümüze uygun hareket edersek diğer toplumlara da örnek teşkil edebiliriz. Şükürler olsunki bu bahsedilen vahşetler bizde nispeten daha az

Çok haklısın bana yakışmadı üzüldüm ama çıldırdım. anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ya o yüzden bu ülkede müslüman bir ülkede bu şekilde bilgisz olmak beni çok üzüyor. Anlıyomusun

şunu unutmayın bu ülke müslüman bir ülke değil.
laik bir ülke. cumhuriyetle yönetiliyor. dinle devlet işlerinin ayrı tutulduğu bir ülke.

Son düzenleme:

Anlamıyorrrr anlatabiliyor musun saf saf konuşanlar çıldırtıyo insanı ben bayılmıyrm kötükonuşmaya

bilgisizlik demeyelim inanç meselesi herkes aynı değil bende şüpheciyim her seye körü körüne inanmam mesela...bu 100 sopa olayıda saçma geliyor bana ne yani dayakla mı düzelecek..

Bakın şeriatın nasıl uygulandığı bu noktada çok önemli. İnsanlara, yönetim biçimlerine ve kültürlere göre şeriatın uygulanış biçimi de değişiyor. Şöyle düşünün şu an dünyanın bazı bölgelerinde uygulanan şeriat gerçekten Allah'ın kuralları olsaydı o kadınlar recm edilir miydi Allah böyle birşey söylemediği halde? Ya da IŞİD denilen terör örgütünü düşünün, şeriat adına kadınlara sünnet adını verdikleri iğrenç bir yöntemin uygulanmasını şart koşuyorlar, bizim dinimizin neresinde var böyle bir kural. Kadınlara sünnet bazı Arap ve Afrika kabilelerinin İslamiyetten önce bile uyguladıkları en iğrenç en aşağılık yöntemlerden biridir. Kadınların vajinaları dikilir veya yakılarak kapatılır. Yani şeriat sözcük anlamı olarak Allahın kurallarıdır ama uygulanış açısından alakası bile yok. Bunu bilin lütfen. Sözcük anlamlarıyla uygulanış biçimlerini karıştırmak düştüğünüz en büyük yanlış bence.

ölmesin bence daha çok acı yaşasın fiziksel acı olmasın bu en azından karşısındakine yaşattığını yaşasın.sopa buna hafif kalıyor dayaktan daha acı şeyler yaşamalı..
. zaten acı çekmesi için yapılacak tek şey bırakmak. ve affetmemek. affettiğin an zaten yine yapar.
yok vereceksin

Son düzenleme:
. zaten acı çekmesi için yapılacak tek şey bırakmak. ve affetmemek. affettiğin an zaten yine yapar.
yok vereceksin

evet affetmemek ama nedense ülke kadınlarımız çok yumuşak ve merhametli bende dahil Allah kimseye banada dahi yaşatmasın..

Anlamıyorrrr anlatabiliyor musun saf saf konuşanlar çıldırtıyo insanı ben bayılmıyrm kötükonuşmaya

Konuşabileceğimizi sanmıştım ama mümkünatı yok.Zaten midem ağrıyor,stresten hepten kötü olacak.Tavsiyem en kısa zamanda güzel bir siyer kitabı okumanız ve tebliğin nasıl yapıldığını düşünerek,sorgulayarak.

İyi günler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…