Kahin Vanga'nın kehanetleri

suri

peri
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
397
2
O bir kahin.. Bulgaristan’ın bir köyünde yaşayıp orada öldü. Vangelia Gushterova ya da kısaca Vanga Sovyetler'in çöküşünü bildi. Prenses Diana'nın ölümünü de... 11 Eylül saldırısını ise 10 sene önce söyledi. Kör ve yaşlı bir kadın olan Vanga'nın ölmeden önceki kehanetleri ise akıl dışı. İşte ünlü kahinin 2010 yılından 2 bin yıl sonrasına varan inanılması güç kehanetleri.

121276nihatdoganx.jpg

İşte o kehanetler:

2010
3.Dünya Savaşı Kasım 2010′da başlayacak ve Ekim-2014′te bitecek. Nükleer ve kimyasal silahlar kullanılacak.
2011
Kuzey Yarımküreye radyoaktif serpinti olacak. Hayvanlar ve bitkiler sağ kalmayacak. Müslümanlar, hala hayatta kalmış olan Avrupalılara karşı kimyasal savaş başlatacaklar.
2014
Kimyasal savaşın bitmesiyle dünyadaki insanlarının çoğu deri kanseri olacaklar veya deriye bağlı hastalıkları olacak.
2016
Avrupa neredeyse boş. Nufüs gittikçe azalıyor…
2018
Çin, Yeni Dünya Gücü olacak
2023
Dünya’nın yörüngesi hafifçe değişecek.
2025
Avrupa hala biraz yerleşim alanı.
2028
Yeni enerji kaynağı geliştirilecek. (Muhtemelen termonükleer reaksiyon kontrolü) Açlık problem olmaktan çıkacak.Venus’e pilotlu uzay yolculuğu uygulanacak.
2033
Kutup buzları eriyecek. Dünya okyanus seviyesi yükselecek.
2043
Müslüman bir devlet yeniden Avrupa'nın tek hükümdarı olacak.
2046
Yapay organlar üretilecek. Vücut organı değişimi, gözde tedavi yöntemi olacak.
2066
Müslümanların elinde olan Roma’ya saldırı sırasında, ABD iklim değişikliği yapan yeni silahını kullanacak.(Ani donma)
2076
Sınıf ayrımı kalkacak. Tüm dünyada Komunizm hakim olacak!
2084
Doğanın yeniden doğuşu gerçekleşecek.
2088
Yeni Hastalık: İnsanlar saniyeler içinde yaşlanacak.
2091
Hastalığın tedavisi bulunacak.
2100
İnsan yapımı Güneş, Dünya’nın karanlık tarafını da aydınlatmaya başlayacak.
2125
Macaristan’da, uzaydan sinyal alınacak. (İnsanlar tekrar Vanga’yı hatırlayacak)
2130
Uzaylıların önerisiyle su altında koloniler kurulacak.
2154
Hayvanlar yarı-insanlaşacak.
2167
Yeni bir Din ortaya çıkacak.
2170
Büyük kıtlık/kuraklık ortaya çıkacak.
2183
Mars’taki koloni nükleer ulus haline geliyor ve Dünya’dan bağımsızlık istiyor. (ABD’nin İngiltere’den bağımsızlık istediği tarzda)
2201
Güneş’teki termonükleer reaksiyon yavaşlıyor. Isı düşüyor.
2256
Uzay yolculukları Dünya’ya yeni hastalıklar getiriyor.
2262
Gezegenlerin yörüngeleri devamlı olarak değişmeye başlıyor. Mars, bir kuyruklu yıldızla çarpışma tehditi altında.
2288
Zamanda yolculuk. Uzaylılarla yeni temaslar.
2299
Fransa’da İslam’a karşı başkaldırı.
2480
İnsan yapımı iki güneş çarpışacak. Dünya tekrar karanlıkta kalacak.
3005
Mars’ta savaş.
3797
Dünyanın sonu… Dünya’daki tüm yaşam ölecek. İnsanlar yeni bir güneş sisteminde yaşam alanı arıyor.

çok ilginç
kehanetlere inanmam.
ama okurken çok şaşırdım.
benim pil 2066b gibi biter muhtemelen :)
gerisini görenler olup olmadığını doğrular.
ama umarım 2010 da savaş olmaz.
hoş hersene daha kötüye gidiyoruz:KK43:

okurken bile tüylerim diken diken oldu

kendi ellerimizle dünyayı yok ediyoruz
ha gayret çocuklarımızı düşünmeyelim:KK43:(

kehanet tabii ama olmayacak şeyler de değil

3797 den sonrası ne peki, hehe haftalık burç yorumu gibi :roflol:

''geleceyi allahtan başka kimse bilemez ''boşuna insanların beynini sulandırıyolar :eek:klava:
[/B]

kızlar geçen gazetede de okudum gercekten çok etkilendim bundan önceki bildiklerini okudunuz mu ?:1shok:

tek tek takvim gibi sıralanmış bir de...bundan öncekilere bakılırsa inanma payı var ama,taaa o çağdan günümüze çok şey değişti tabi,biraz ileride de gerçekleşebilir.ama umarım 3. dünya savaşı olmaz.tam mezun oluyorum savaş mı çıkacak yani? mafoldumben

akannehir içim karardııııı..dıhandııım-tatlicadiarzu-

Kehanet diye bişey yok ama söylediklerinin çoğunu tahmin etmek hiçte zor değil dünyanın gidişatına bakılırsa.Ayrıca zaten bunalımlı bir millet olduk böyle şeyler söylenmeyipte içaçıcı çözüm bulucu şeyler konuşulsa keşke

3000den sonrasına kalamayacağım için çok üzüldüm yahu :S şu hastalığı merak ettim ben saniyeler içinde yaşlandıran ..
inanması güç ama olması muhtemel şeyler bunlar.marstaki savaşa katılamıcak olmam kahretti beni :KK70:

:gitme:elveda hayatt

X