Doğuma Hazırlık Kağan mı Metehan mı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İkisi de çok güzel Kağan ismindeki harflerin enerjilerini araştırdım netten çok güzel sonuçları var.

A Harfinin Enerjisi
Kişiye liderlik özellikleri yükler. Keşfetme ve orijinal yaşam sürme merakı verir. Sağlam iradeli ve mücadeleci olurlar. Namus ve erdem özellikleri verir.

K Harfinin Enerjisi
Büyük kitleleri etkileyebilecek manyetik güce sahip olabilirler. Etrafında insanları toplayabilirler ve güçleri birleştişan ve şöhret yakalayabilirler, bu sayede başarıyı yakalayabilirler. Kariyerinde yükselen, bilen güçlü bir yapıları vardır.
Size yol göstermesi için sadece örnek verdim. Kağan da iki a harfi var bu daha da iyi.
Netten detaylı araştırma yaparak bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz. Zamanınız bolsa sorun yok . Şimdiden ismi hayırlı olsun

Metehan' a gelince bu da çok güzel bir isim. İçinde gizli kağan da var biliyor musun? Mete Kağan aslı...Turkcenin tarihi gelisimi içinde kağan sözcüğü "Han' şeklini almıştır.
Benim çocuğum için kulağa daha yumuşak geldiği için Metehan tercih ederdim.

Bence sadece Mete. Sonuna Han eklenince ismin aldığı hal kulağa daha yaşlı ismi gibi geliyor; isimlere Han, Can, Su, Naz, Nur vs eklenmesini zaten sevmezdim, modası da geçti, pek koyulmuyor artık. Kağan isminde her daim Kaan mı Kağan mı problemi mevcut, nüfusa her iki şekilde yazdıranlar da azınlık değil.

kaan ve kağan çok karışıyor, ben oğlumda yaşadım, doğduğu gün ismini yanlış yazmışlar, o gün değiştirdim

Bencede ya metehan kağana göre nazik çıkıyor sanki :) Bide Kağan ismi çok kullanıldığı için Metehan daha yakın geliyor bide Metehan söyleyince çok karizmatik geliyor :))

Yalnız kaan olarak yazdırın bence kağan değil eğer o ismi koyacaksanız

Koca Türk-Hun hükümdarı Mete, Oğuz Kağan Destanı’ndaki Oğuz Kağan olduğu düşünülen Mete, adam milattan önce tarihe adını yazdırmış; Niloya’daki Mete derken :)
Hadi ya hiç duymamıştım sende olmasan tarih öğrenemeyeceğiz niloyada Mete var aklıma o geliyor çok konuyor bu ara da Mete.

İsmin doğrusu Kağan. Ğ’den kaçınılacaksa ki ben de hayatta yurt dışında Ğ kadar imkansız bir harfi içeren bir ismi koymazdım; Kaan olarak koyulması ziyadesiyle uydurma oluyor, o zaman hiç koyulmamalı bence. Zaten şu an aşırı bir Kaan/Kağan karmaşası var, hangisini yazdırırsan yazdır yarı oranda yanlış yazacaklar ismini, ben tercih etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…