- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Aayy canım benim çok teşekkür ederim uyar böyle sen buradaki görevin uyarmak olsun bundan sonraEstağfurullah da uyarmak istedim yorumunuzu okuyunca :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayy canım benim çok teşekkür ederim uyar böyle sen buradaki görevin uyarmak olsun bundan sonraEstağfurullah da uyarmak istedim yorumunuzu okuyunca :)
Hiç kimseyle bu şekil muhabbete girmek tarzım değil, koca Türk hükümdarının ismine Niloya’dan mı demişsiniz, biliyor olabilirsiniz, bilmiyor olabilirsiniz, burada kimse kimseyi tanımıyor ve beni ilgilendirmez de. Sevdiğim bir isim olduğu için ismin tarihini anlatan basit bir yorum yazdım, buradaki forumların açılma amacına uygun olarak. Ki zaten forumu açan da o isme daha meyilli, neyse.Aayy canım benim çok teşekkür ederim uyar böyle sen buradaki görevin uyarmak olsun bundan sonra
Tarzınıza göre davranın o zaman.. burada soru soruluyorsa fikrini yazmak herkesin özgürlüğü buna sen karışma istersen.. bana göre Kağan güzeldir madem Mete koyacak sormasın o zaman. Aklıma o geliyorsa bu seni neden geriyor bu kadar. İsmi tarihten gelebilir ama niloyada da Mete olmasını değiştirmez bu. Koymak isteyen koysun ben kendi fikrimi söyledim bu seni germesin bu kadar by cnmHiç kimseyle bu şekil muhabbete girmek tarzım değil, koca Türk hükümdarının ismine Niloya’dan mı demişsiniz, biliyor olabilirsiniz, bilmiyor olabilirsiniz, burada kimse kimseyi tanımıyor ve beni ilgilendirmez de. Sevdiğim bir isim olduğu için ismin tarihini anlatan basit bir yorum yazdım, buradaki forumların açılma amacına uygun olarak. Ki zaten forumu açan da o isme daha meyilli, neyse.
Ne alaka Kağan daha fazla ayrıca bende dün sizin yorumunuzu saçma bulmuştum arkadaş gerekli cevabı vermiş size ztnHadi ya hiç duymamıştım sende olmasan tarih öğrenemeyeceğiz niloyada Mete var aklıma o geliyor çok konuyor bu ara da Mete.
İyi yaptın cnm bende çok sinir olmuştum yoruma muhattap olmak istememiştim gerekli cevabı vermişsin Mete deyince aklına ne geliyo dünyadan haberi yok arkadaşınEvet herkesin özgürlüğü, forum kültüründe alıntı da var yalnız, kimse neden yazdın demedi ki! Yani “sen Niloya’dan mı” yazarsan biri de “yok canım, öncelikle Mete Han’dan tabi ki” yazabilir. Herkes fikrini yazıyor, iki ismi de beğeniyor ki sormuş, ne koyarsa koyar zaten. Cem Yılmaz’ın dediği gibi “isterse krem peynir” koyar Kimin gergin olduğu aşikar, bak alıntı yapmıyorum bu sefer, yaptığıma bin pişman oldum zira. Bitmeyeceği belli, o yüzden ben çekildim forumdan. Kusura bakma forum sahibi, Allah biliyor, hiç böyle bir amacım yoktu.
En içinize sinen ismi koymanız dileklerimle...
Alla alla bir ismi daha çok beğenmek suç mu oldu?Ne alaka Kağan daha fazla ayrıca bende dün sizin yorumunuzu saçma bulmuştum arkadaş gerekli cevabı vermiş size ztn
İsmi beğenmene takılmadı kimse anlayamadın heralde Mete ismini bağdaştırdın şey komiktiAlla alla bir ismi daha çok beğenmek suç mu oldu?
Aklıma geliyor ne yapabilirim. İnan ki kimse önemli değil benim için. Fikrimi söyledim yine olsa yine söylerim. Konu sahibi bile düzgün cevabını verdi ama siz sorunlusunuz sanırım.İsmi beğenmene takılmadı kimse anlayamadın heralde Mete ismini bağdaştırdın şey komikti
Kızlar hangi isim güzel sizce
Yalniz cevap yazdiginiz kisi zaten konu sahibiAklıma geliyor ne yapabilirim. İnan ki kimse önemli değil benim için. Fikrimi söyledim yine olsa yine söylerim. Konu sahibi bile düzgün cevabını verdi ama siz sorunlusunuz sanırım.
arkadaşın kafa bulanmış olur arada :))) bebekte şuan yüzde 60 kız dendi kıza döndüm bakalım ne olacak :)))Yalniz cevap yazdiginiz kisi zaten konu sahibi
bu arada kagan tabi ki