Kiz o oglen karar verdim ikindide yaptimEllerin sağlık canımbu kategoriyi bekliyordun herhalde bu ne acele biz daha tarif peşinde koşarken atı alan uskudari geçmiş
Canimcan sagolasin❤Kurabiyeyi görünce ağzımda dağıldığını hissettim resmen.
İki yıldır yemedigim bir lezzet...nasıl ozlemişsem artık...
Ellerine sağlık canım. Çok beğendim ki gören herkes begenecektir emin ol...
İlk tarifimiz hayırlı olsun.Basarilar dilerim.
Sagol canimcim❤ellerine sağlıkyarışmada başarılar dilerim
Tesekkur ederim canim❤Harika görünüyorbasarilarrrrr
Bende sasirdim kendime sorma hep en son gun yapmaktanBu ne hız baby
Harika gözüküyor kahve yani mis gibi olurdu
Kesinlikle yapacağım ilhamın için teşekkür ederim.Aklimda alternatif olarak hurma ve siyez unu var ...Senin ellerinin lezzeti olmayacak ama harika bir diyet atıştırmalıgi olacak.Canimcan sagolasin❤❤insallah kendim sevgidim lezzetleri birlestirdim iyikide birlestirmisim lezzeti harika oldu kosulsuz tavsiye edebilirim
❤❤Kesinlikle yapacağım ilhamın için teşekkür ederim.Aklimda alternatif olarak hurma ve siyez unu var ...Senin ellerinin lezzeti olmayacak ama harika bir diyet atıştırmalıgi olacak.
Hamarat hatunun hali başkaKiz o oglen karar verdim ikindide yaptim
Sağ ol canım Allah razı olsunVaay ellerine sağlık baliiim
Önce düşündüm Sonra tarifi tasarladım sonra yaptım Sonra çektim sonra dayanamadım hemen yükledimMasallah hic beklemeden yapmissin tarifi
Ellerine saglik canim
Mübarek az yavasss amaÖnce düşündüm Sonra tarifi tasarladım sonra yaptım Sonra çektim sonra dayanamadım hemen yükledim
Sagol canim benim❤Yine dokturmussun,incir sevmedigim halde canım çekti :)Ellerine sağlık,bol oyların olsun