Kafayi yiyecegim lutfen yardim kizlar :-((

İnsan evlilik hayali kurar hem kadın severse kesinlikle kurar erkek biraz daha olgunlaşınca ve kesinlikle güveeniyorsa onunla yaşayacağına inanıyorsa evlenmek ister yani aslında erkeklerde de evliliğe ikna etmek daha zor...onu kandırmak gibi de olmasın elbette geçmişin hakkında bir şeyleri açıklıyorsun evleneceğin insana fakat erkekler yüzleşmekten kaçındıkları şeyleri duymak istemezler. Fakat kesinlikle seni bırakacaksa da düğün akşamı ne olacak? Çıkılmaz bir yol ama burda kim ne derse desin karar senin

Herhangi bi zar sorunu yok..Yani anlasilacak bi gosterge yok..Fakat ben cok vicdan azabi cekiyorum, gercekten bu duygu cok kotu ama bi yandan da onu kaybetmek istemiyorum :-((

zar sorunu yoksa kesinlikle söyleme ve bu tarz sorular sormasına izin verme.zar olsaydı başka türlü diebilridim ama söylersen gereksiz yere kaybedersin

Eger kizlikla alakali bi sorunun yoksa ve anlatirsan ileride cok yuzune vurur.sormasindan belli zaten deger kriterlerinin ne oldugu.ayrica hadi buna anlattin ayrildin,sonra bi dahaki tanistigina anlatacaksin o da ayrildi senden diyelim,bu hep boyle mi devam edecek sence:)o zaman hic tesebbus etme evlilige otur annenin dizinin dibinde,nasil olsa ben kimseye layik degilim diye...

Herhangi bi zar sorunu yok..Yani anlasilacak bi gosterge yok..Fakat ben cok vicdan azabi cekiyorum, gercekten bu duygu cok kotu ama bi yandan da onu kaybetmek istemiyorum :-((
zar sorunu yoksa bence de söyleme çünkü kaybedersin gibi gözüküyor ama kimsenin kimseye akıl vermesi olmaz herkesin yaşanmışlıkları ve de aklı var vicdan azabı yaşayacaksın bu gerçek ama onu mutlu ettikçe belki azalır önemli olan o hayatına girdiğinde evlendiğinde hata yapmamak onun eşi ve ismini taşırken ona layık olmak onun da sana inşaallah...duanı et Rabbine sığın tövbeni et insanız hatasız ve günahsız kimse yok dilemek ve töbve etmek bizden KABUL VE AF SADECE ALLAH'A (C.C) AİT.

Kesinlikle böyle şeyleri anlatma delirdinmi sen bi zamanlar o adamıda seviyordun şimdi pişman olucak bişiy yok erkekler yüzüne vurmaya bayılır eşlerinin hatalarını tabi anlattıktan sonra hala eşi olabilirsen madem hala zar var sonsuza kadar sus layık olmamak ne demekmiş ne saçma.

asla boyle biseyi anlatma nisanlina
ben konu zar olayi sandim ilk okuyunca ama deilmis
bu gune kadar susmusun bundan sonra konusman sadece bozbogazlik , patavatsizlik olur ..

Canım gizli günahların tövbesi gizli yapılır. Üstü kapalı bi şekilde birini tanımaya çalıştığını ama zamanla olmadığını anlat ama daha ayrıntıya girme. Zaten ne sor ne de sormasına müsade et

Yaptiklarimdan tahmin edemeyeceginiz kadar pismanim, Allah a aglaya aglaya dua ediyorum, hep af diliyorum..Nisanlim da tahmin edilmeyecek kadar durust oyle boeyl degil..Bana sordu bundan once ve ben onu kaybetmeyi goze alamadigim icin yalan soyledim, bise olmadi dedim..o bunlari hak etmiyor biliyorum ama soylersem de olumlu olma ihtimali cok az..Inanin uykularim kaciyor uyuyamiyorum

zarda problem yoksa anlatmazdım ama emın mısın zar esnek oldugundan yırtılmış olma ihtimalin varmı.

o ne yaşadı belkıde oda yalan soyluyor sana.

Konusu açılmadığı için söylememek başka bir şey, konusu açıldığı halde yalan söylemek başka bir şey. Bu saatten sonra söylesen adamın kabul edeceği varsa da etmez haklı olarak. Ortada bir yalan var. Hatayı da bu yalanla yapmışsın.

Şu zar muhabbetinden midem kalktı artık..Madem nışanlın böyle şeylere önem veriyor,nışanlanana kadar aklı nerdeydi? Yeni mi gelmiş aklına sormak? Ayrıca vicdan azabı çekecek ne var ortada ya? Yaşamışsın birşeyler geçmiş bitmiş neyin tantanası bu? Şu erkeklerin önünde kendinizi ezdirmeyin artık yeter..Birşeyden pişmansan yada bir konuda günah işlediğini düşünüyorsan Allahtan af dileyeceksin,sadece Allah için pişman olacaksın erkek kim oluyor? O da Allahın yarattığı bir kul bunu unutmayın,kimse kimseden üstün değil..Ağızlarına laf veriyorsunuz bunların,ondan sonra en ufak birşeyde yüzünüze çarpıyorlar tokat gibi..Sen onun doğru söylediğine nasıl inandın hemen? Kaç yaşına gelmiş erkek ve hiçbir şey yaşamamış öyle mi? Senin ağzından laf almak için öyle söylüyor işte..Bu kadar saf olmayın..Erkeklerin önünde aciz olmayın artık!!!

Canım üzülme herkes bir hata yapar tövbe et allaha sığın..hem geçmiş geçmişde kalmış gelecege bak.tbak.tövbe et.het.herşyi söyleyib berbad edeceksin sonra dahada kötü üzüleceksin...geçmiş olsun

Hayatına devam et ... Nefes al önüne bak asla arkaya bakma ve söyleme .. Çünkü sana bir şeyler yaşayıp yaşamadığını soran adam bu konuya önem veriyor demektir. Ayrıca bu kimseyi ilgilendirmez .. Benim kocam bana böyle bir şey sormadı bende ona sormadım öncesi kimseyi ilgilendirmez .. Tatlım zaman makinesi var mı ? Varsa tamam geri dön herseyi istediğin gibi düzelt ama yok öyle bir şey o zaman önüne bakacaksın .. Hata yapmak insan içindir aynı hatayı 2. Kez yapmadığın sürece sorun yok .. Nişanlınla ilgilide ; ya sana önceyi sormayacak birisi ile yoluna devam edeceksin yada bu adamı seviyorsan etliyi sütlüyü karıştırmayacaksın .. Ohhh ne ala memleket adamlar her b.ku yiyebilir ama kadınlar bir şeyler yaşarsa hata hatta hayatları bitmeli hatta erkeğe herseyi anlatıp diz çöküp merhamet dilenmeli !!! Yok öyle bir dünya yeter bu mahalle baskısı .. Tersine bir dünya hayal edin erkeklerin kadınların yerinde olduğu çok saçma görünüyor dimi işte bence bu yaşadığımız dünyada o derece saçma aslında .. Biz hepimiz bir bireyiz hatamızla sevabımızla yaşadıklarımızla yaşayacaklarımızla bir bütünüz ve sadece allaha hesap veririz ve sadece allah bizi yargılaya bilir.. Elin adamları değil !! Hele benim bacak aramın seceresi sadece beni ilgilendirir!

Yahu ya yapmayın evlenmeden zar korkusu cekiceksen yada yaptınız madem böyle ahlanip vahlanmayin ortalığa kendi kendine sorun çıkarmayın anlamaz falansa bırakın kalsın ya sanki kendi sütten mi çıkmış bakır miymis neymiş bu kutsal miymis nurlu bir insan mı kendisi cinsellik insanların tercihidir zar için mi tum bunlar yine kendimizi erkeklere mi kanitlamak niyet şu her kızla yatıp kalkan erkeklere birde el surulmemis olarak gelip bunu mj hakediyormus onlar eğer bir vicdan azabınız varda bu Allaha karşı olsun gecmsiinizi de cinsellik cvniz gb kimseye dökmek zorunda değilsiniz sizi gerçekten tanıyan seven adam gb adam da zariniza çok takılmaz sanki zar kadının etiketi gb hal aldı yahu zarı yoksa defolu mu bu kadın

Eski nisanlinla birlikte olduysan bunu gizleme sansin olmayabilir ama eski sevgilinle sadece yakinlastiysaniz bunu tamamen unutup tertemiz bi sayfa ac derim. Vicdanin rahat olsun cunku gecmiste yasadiklarin seven ve kiskanan bi erkek ici kabul edilebilir bisey olmayabilir. Kimse dosdogru degil bence. Gecmisdekileri silip sifirdan tertemiz basla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…