- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
-
- Konu Sahibi Serenhanim
Herhangi bi zar sorunu yok..Yani anlasilacak bi gosterge yok..Fakat ben cok vicdan azabi cekiyorum, gercekten bu duygu cok kotu ama bi yandan da onu kaybetmek istemiyorum :-((İnsan evlilik hayali kurar hem kadın severse kesinlikle kurar erkek biraz daha olgunlaşınca ve kesinlikle güveeniyorsa onunla yaşayacağına inanıyorsa evlenmek ister yani aslında erkeklerde de evliliğe ikna etmek daha zor...onu kandırmak gibi de olmasın elbette geçmişin hakkında bir şeyleri açıklıyorsun evleneceğin insana fakat erkekler yüzleşmekten kaçındıkları şeyleri duymak istemezler. Fakat kesinlikle seni bırakacaksa da düğün akşamı ne olacak? Çıkılmaz bir yol ama burda kim ne derse desin karar senin
zar sorunu yoksa bence de söyleme çünkü kaybedersin gibi gözüküyor ama kimsenin kimseye akıl vermesi olmaz herkesin yaşanmışlıkları ve de aklı var vicdan azabı yaşayacaksın bu gerçek ama onu mutlu ettikçe belki azalır önemli olan o hayatına girdiğinde evlendiğinde hata yapmamak onun eşi ve ismini taşırken ona layık olmak onun da sana inşaallah...duanı et Rabbine sığın tövbeni et insanız hatasız ve günahsız kimse yok dilemek ve töbve etmek bizden KABUL VE AF SADECE ALLAH'A (C.C) AİT.Herhangi bi zar sorunu yok..Yani anlasilacak bi gosterge yok..Fakat ben cok vicdan azabi cekiyorum, gercekten bu duygu cok kotu ama bi yandan da onu kaybetmek istemiyorum :-((
Herhangi bi zar sorunu yok..Yani anlasilacak bi gosterge yok..Fakat ben cok vicdan azabi cekiyorum, gercekten bu duygu cok kotu ama bi yandan da onu kaybetmek istemiyorum :-((
zar sorunu yoksa bence de söyleme çünkü kaybedersin gibi gözüküyor ama kimsenin kimseye akıl vermesi olmaz herkesin yaşanmışlıkları ve de aklı var vicdan azabı yaşayacaksın bu gerçek ama onu mutlu ettikçe belki azalır önemli olan o hayatına girdiğinde evlendiğinde hata yapmamak onun eşi ve ismini taşırken ona layık olmak onun da sana inşaallah...duanı et Rabbine sığın tövbeni et insanız hatasız ve günahsız kimse yok dilemek ve töbve etmek bizden KABUL VE AF SADECE ALLAH'A (C.C) AİT.