- 13 Şubat 2015
- 14
- 10
- 39
-
- Konu Sahibi Serenhanim
Valla canim ben iliskilerde hep durustlukten yanayim ne olursa olsun sonu nereye gidecekse gitsin dogruyu soylemeye calisirim bundan yanayim ama bizim erkeklerimizin cogunlugu ne yazik ki bu kadar durustlugu kaldiramiyorlar ve Uzulerek soyluyorum ki bu kadar durustlugu de hak etmiyorlar..Ben su an nisanliyim ve nisanlimla iyi anlasiyoruz fakat ben ona cok buyuk haksizlik ettigimi dusunuyorum :-( ben 5 yil once ilk iliskimi yasadim ve bu iliskimde amac hem bende hem de karsimdaki kiside evlilikti, gayet guzel bir iliskiydi ve malesef bu iliskide olmamasi gereken yakinlasmalar oldu, baya ileriye gittigimiz de oldu ve daha sonra ayrildik..Ben daha sonradan yaptiklarima tahmin edemeyeceginiz kadar pisman oldum, gecelerce agladim Allah a dua ettim beni affetmesi icin ve hala da hatirladikca icim ciz eder..Su an baska birisiyle nisanliyim ve nisanlim eskiden yasadiklarimi bilmiyor :-( bana sormasina ragmen ona yalan soylerim cunku onu kaybetmekten korktum..Simdi de ona soylemedigim icin, ona haksizlik ettigimi dusunuyorum, vicdanim cok sizliyor, cok uzuluyorum..Ben ne yapmaliyim bi turlu karar veremiyorum..Bir yanda nisanlimi kaybetme korkusu diger yanda ona haksizlik etme dusuncesinin vicdan azabi :-((( beni bitiriyo geceleri uyuyamiyorum
Valla canim ben iliskilerde hep durustlukten yanayim ne olursa olsun sonu nereye gidecekse gitsin dogruyu soylemeye calisirim bundan yanayim ama bizim erkeklerimizin cogunlugu ne yazik ki bu kadar durustlugu kaldiramiyorlar ve Uzulerek soyluyorum ki bu kadar durustlugu de hak etmiyorlar..
Nisanlini sen daha iyi tanirsin soylersen tepkisi ne olur ne der nasil davranir ona gore senin verecegin karar daha saglikli olur
Bana gecmisimi ozellikle sordu ve gecmise cok onem veriyor..Ve tanidigim kadariyla soylemem cok ama cok olumsuz etki yapicak, birakabilir bile beni..Olumsuz bi tavir gosterecegini bildigim icin soylemeye cesaret edemiyorum..O bana gecmisini soyledi, onun gecmisinde boyle seyler hic olmamis..Ben de o yuzden vicdan azabi cekiyorum bi yandan da, ona layik degil miyim acaba diye dusunuyorum :-((