Kanka bir AVMye git bence, online alisveris isini sonra yaparsin. Once begendigin magazalari stilleri sec, stilini olustur sonra online islerine gir, online alisveris ne istedigini bilmiyorsan cok da kolay degil ... kaptir AVMye bir bak, Ekol, Ipekyol, Zara ne var ne yoksa vinla .. En kolayi magaza, vitrinlerde ve askilarda kombinler oluyor.
Ben bu magazayi severim esofman takimi sectim bilmem begenir misin:
Flamingo Nakışlı Sweatshirt-Bej modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Fermuarlı Scuba Sweatshirt-Gül modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Kapüşonlu Kısa Kol Modal Sweatshirt-Pudra modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
California Havlu Nakış Sweatshirt-Tarçın modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Etnik Desenli Sweatshirt-Bej modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Ust-alt mavi renk boyle bir seyler olabilir mi:
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.
www.tiffanytomato.com.tr
Elastik Bel Chino Pantolon-Lacivert modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Bol Paça Önü Pileli Atlas Pantolon-Lacivert modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.
www.tiffanytomato.com.tr
Daha sonbaharlik renkler boyle sectim:
www.tiffanytomato.com.tr
V Yaka Yaprak Desen Gömlek-Vizon modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
www.tiffanytomato.com.tr
Elastik Mom Fit Pantolon-Kahve modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Elastik Mom Fit Pantolon-Krem modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Elastik Bel Chino Pantolon-Vizon modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
www.tiffanytomato.com.tr
BUnlar da dis giyim:
Apoletli Trençkot-Vizon modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Yakası Kürklü Kısa Kaşe Mont-Vizon modeli ile tarzını konuştur! Tiffany & Tomato’nun özgün tasarımıyla gün boyu rahat ve göz alıcı ol.
www.tiffanytomato.com.tr
Gayet kolay aslinda, bir renk sectim sonra ona benzer renkteki alt ve ustleri grupladim ... Bir alt, bir ust, bir de disa giyilecek ceket bak sonbahar icin yeter. Madem bu ise yeni basliyorsun cok acilma, tek renk/tondan git. Dedigim gibi bir vitrin gezmeye cik once, sana yakisan bir renk sec o renkten gidip 3 parca al eve getir:)