• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim !!

e bi zahmet artık :D :9: iyi valla ya güzel ezikliyoruzz kendimizi :D:1: hale bakk ezikk miyimm lan ben diyee isyeeaaaan edesim var :D millet vermek için milyarlar veriyor yok liposuctionmuşş falan bizim yaptığımıza bak :52:

annem tutturdu yağlarını aldırıcakmış lipoliz mi ne varmış allahım yaa :D

annem tutturdu yağlarını aldırıcakmış lipoliz mi ne varmış allahım yaa :D

şişman tanıdıkların söylediği vee en çok uyuz olduğum sözü söylücem simdi sana ... !! bende fazla yağ var benden alıp sana mı enjekte etsekk ne yapsaakk :D:D :1::1: sinirden gülüyorum valla .. annenden alıp sana enjekte etse ya doktor ...

şişman tanıdıkların söylediği vee en çok uyuz olduğum sözü söylücem simdi sana ... !! bende fazla yağ var benden alıp sana mı enjekte etsekk ne yapsaakk :D:D :1::1: sinirden gülüyorum valla .. annenden alıp sana enjekte etse ya doktor ...
ayynen katılıyorum bebeğim yaa "ben veriyim sana yağlarımı" hee ver hadii veerr :D

canım cici kardeşim bak çok yakında alacaksın kilocuklar hatta bi süre sonra kilo vermek istiyorum diye konu açacaksın :23::29::16::16::16:

artık kilo almak için hiç çabalamak gelmiyor içimden ya . Hiç takmazsam alırmışım gibime geliyor .çok kafama takıyorum kilo alsam oh aldım diyorum bi kaç gün sonra ise verdiğim zaman çok üzülüyorum . elimden artı birşey gelmiyor kii:30:
tatlım evet takmamaya çalış inşallah bu zaman zarfında gelecek istediğin kilolar :29::29::29::29::29::16:

[/U][/U]
tatlım evet takmamaya çalış inşallah bu zaman zarfında gelecek istediğin kilolar :29::29::29::29::29::16:

İnşallah ..
ama sanmıyorum ya..
bence ne zaman boyumun uzaması durur o zaman orantılı bir şekilde kilo alırım ..
daha 18 e kadar yolu vardır .. :17:

Son düzenleme:
Bende böyle dşünüyorum ama şu zamanın kızları hele benim etrafımdaki kızlar ciddi anlamda çok güzel .. ben de boyle olmak istiyorum .. çok hareketli bir kızım ama kendimi tutamıyorum. Ya bide lakap takarlar ya kibrit çöpü falan diye uyuz oluyorum .. Beğendiğim elbiseler ya bedeni bana iyi olmuyor ya da bacaklarım ip gibi duruyor. Hele de aynı elbiseleri arkadaslarda gorunce sinirlerim alt üst oluyor ablacım ya.

aynı sorun bendede var ya benmde boym 1,70 43 kıloyum akapunktur tedavside yaptım işe yaramadı kilo alamıyorum istediğim şeyleri giyemıyorum ya :((

Back