Kafayı yemek üzereyim !!

e bi zahmet artık iyi valla ya güzel ezikliyoruzz kendimizi hale bakk ezikk miyimm lan ben diyee isyeeaaaan edesim var millet vermek için milyarlar veriyor yok liposuctionmuşş falan bizim yaptığımıza bak

annem tutturdu yağlarını aldırıcakmış lipoliz mi ne varmış allahım yaa

annem tutturdu yağlarını aldırıcakmış lipoliz mi ne varmış allahım yaa

şişman tanıdıkların söylediği vee en çok uyuz olduğum sözü söylücem simdi sana ... !! bende fazla yağ var benden alıp sana mı enjekte etsekk ne yapsaakk sinirden gülüyorum valla .. annenden alıp sana enjekte etse ya doktor ...

ayynen katılıyorum bebeğim yaa "ben veriyim sana yağlarımı" hee ver hadii veerr

canım cici kardeşim bak çok yakında alacaksın kilocuklar hatta bi süre sonra kilo vermek istiyorum diye konu açacaksın

tatlım evet takmamaya çalış inşallah bu zaman zarfında gelecek istediğin kilolar

[/U][/U]
tatlım evet takmamaya çalış inşallah bu zaman zarfında gelecek istediğin kilolar

İnşallah ..
ama sanmıyorum ya..
bence ne zaman boyumun uzaması durur o zaman orantılı bir şekilde kilo alırım ..
daha 18 e kadar yolu vardır ..

Son düzenleme:

aynı sorun bendede var ya benmde boym 1,70 43 kıloyum akapunktur tedavside yaptım işe yaramadı kilo alamıyorum istediğim şeyleri giyemıyorum ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…