- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
aynen benim de kurtarıcım oldu resmen yemek yiyebilmek için şurup içiyorum.bebeklere içirirler ya
Zaten bebekten pek farkımız yokk :) cici bebe falanaynen benim de kurtarıcım oldu resmen yemek yiyebilmek için şurup içiyorum.bebeklere içirirler ya
ahahahhhaa aynen yaaZaten bebekten pek farkımız yokk :) cici bebe falan
bi cişimizi beze yapmıyorukkkk
o farkımız olsun bari.popomuz kuru kalsın
e bi zahmet artıkiyi valla ya güzel ezikliyoruzz kendimizi hale bakk ezikk miyimm lan ben diyee isyeeaaaan edesim var millet vermek için milyarlar veriyor yok liposuctionmuşş falan bizim yaptığımıza bak
annem tutturdu yağlarını aldırıcakmış lipoliz mi ne varmış allahım yaa
ayynen katılıyorum bebeğim yaa "ben veriyim sana yağlarımı" hee ver hadii veerrşişman tanıdıkların söylediği vee en çok uyuz olduğum sözü söylücem simdi sana ... !! bende fazla yağ var benden alıp sana mı enjekte etsekk ne yapsaakksinirden gülüyorum valla .. annenden alıp sana enjekte etse ya doktor ...
ayynen katılıyorum bebeğim yaa "ben veriyim sana yağlarımı" hee ver hadii veerr
canım cici kardeşim bak çok yakında alacaksın kilocuklar hatta bi süre sonra kilo vermek istiyorum diye konu açacaksın
Bayaa zoor :):))))))bende 2-3 kilo alsam iyi olacak ama zorr
evet baya zor
tatlım evet takmamaya çalış inşallah bu zaman zarfında gelecek istediğin kilolarartık kilo almak için hiç çabalamak gelmiyor içimden ya . Hiç takmazsam alırmışım gibime geliyor .çok kafama takıyorum kilo alsam oh aldım diyorum bi kaç gün sonra ise verdiğim zaman çok üzülüyorum . elimden artı birşey gelmiyor kii
tatlım evet takmamaya çalış inşallah bu zaman zarfında gelecek istediğin kilolar
Bende böyle dşünüyorum ama şu zamanın kızları hele benim etrafımdaki kızlar ciddi anlamda çok güzel .. ben de boyle olmak istiyorum .. çok hareketli bir kızım ama kendimi tutamıyorum. Ya bide lakap takarlar ya kibrit çöpü falan diye uyuz oluyorum .. Beğendiğim elbiseler ya bedeni bana iyi olmuyor ya da bacaklarım ip gibi duruyor. Hele de aynı elbiseleri arkadaslarda gorunce sinirlerim alt üst oluyor ablacım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?