Kafayı yemek üzereyim !!

saol tatlım silinmemiş ben geceleri yatmadan önce ekmeğe sürer sürer yerim :) doping gbi olur yaa Uyku gelmez o ayrı

bi taşla iki kuş hem kilo hem enerji inşallah en kısa zamanda etkisini gösterir ,tadı süper insanın sürekli yiyesi geliyor işe yarayacağından eminim canım

hangi şehirdesin bilmiyorum ama çetinkayada bulunuyor :44: bimde oluyor hep bitmişmiki acaba :44:

Hatay/İskenderun inan bana çok yakınım çetinkaya yaa acepp ayy başka markası yok mu ki bunun tek marka mı takılıyor bu fıstıkk ??

Son düzenleme:
Hatay/İskenderun inan bana çok yakınım çetinkaya yaa acepp ayy başka markası yok mu ki bunun tek marka mı takılıyor bu fıstıkk ??

netten bir arastır tatlım yer fıstıgı ezmesi bu , fındık falan çok var ama o kadar guzel olmuo tadı, ben normalde yerfıstıgını hıc sevmem ama ezmesı ballı olunca yenıo, bir arastır cetınkayayı canım olma ıhtımalı yuksek

tatlım bi sorun vaaar burada çetinkaya diye bi yer yoook ben bakacam bi şekilde çaresine

benimde eşim çok zayıf hemde aşırı.etraftakiler gelin buna iyi bakmıyomusun diolar sinir oluyorum sanki ben yerken onu aç bırakıyorum.çerez ve pasta tatlı yapıp akşam yemekten sonra yediriyorum biraz fark etti gibi

calve nin war canım fıstık ezmesi migros carrefour oralarda satılıo bide sarelle fındık ezmesi war onu da bilirsin bide fiskobirlik war warda war yanii yeterki yiyen olsunn

ohoo .. daha beterini yiyorum farketmiyo bana

ohoo .. daha beterini yiyorum farketmiyo bana

Benim eşimde çok zayıf. Benim yediğimin 3 katı yemek yiyor. Günde neredeyse 2-3 ekmek bitiriyor. Ama daha tık yok.
Buradan okumuştum bebe bisküvisinin kilo aldırdığını. Söyledim ona da. Daha önce 1 sene yemiş. Ne yapıcam ben bu adama bilmem. Sayesinde bende aç geziyorum kilo almayayım diye :)

maksat yanlış görünüm vermemek o zayıf bende öylleyim :)))

Artık aileler ikimize birden üzülüyorlar. Ne kadar zayıfsınız siz filan diye. Ama bu duruma bir çözüm bulmalıyım. Yoksa sayesinde açlıktan ölüp gidicem :))))

anca beraber kanca beraberr :))) kelin ilacı olsa basına sürer yani :)) bndede oyl ne yapalım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…