- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
isim vereyim bari silinmeden belki okuyan olur palmak gold balkrem ismi yıllardır var olan bişi küçükken annem alırdı bim debulunur
saol tatlım silinmemişben geceleri yatmadan önce ekmeğe sürer sürer yerim :) doping gbi olur yaa Uyku gelmez o ayrı
bi taşla iki kuş hem kilo hem enerjiinşallah en kısa zamanda etkisini gösterir ,tadı süper insanın sürekli yiyesi geliyor işe yarayacağından eminim canım
isim vereyim bari silinmeden belki okuyan olur palmak gold balkrem ismi yıllardır var olan bişi küçükken annem alırdı bim debulunur
gittim bime bulamadım
hangi şehirdesin bilmiyorum ama çetinkayada bulunuyor :44: bimde oluyor hep bitmişmiki acaba :44:
Hatay/İskenderuninan bana çok yakınım çetinkaya yaa acepp ayy başka markası yok mu ki bunun tek marka mı takılıyor bu fıstıkk ??
netten bir arastır tatlım yer fıstıgı ezmesi bu , fındık falan çok var ama o kadar guzel olmuo tadı, ben normalde yerfıstıgını hıc sevmem ama ezmesı ballı olunca yenıo, bir arastır cetınkayayı canım olma ıhtımalı yuksek
tatlım bi sorun vaaarburada çetinkaya diye bi yer yoook ben bakacam bi şekilde çaresine [/QUOTE
söyleyelim açsınlar hemenfındığa falan dadan o zaman ballı çerez de bol kalorili ama tıkıyor hemen ben daha neler neler denedım
tatlım bi sorun vaaarburada çetinkaya diye bi yer yoook ben bakacam bi şekilde çaresine [/QUOTE
söyleyelim açsınlar hemenfındığa falan dadan o zaman ballı çerez de bol kalorili ama tıkıyor hemen ben daha neler neler denedım
ya yaben arı sütü polen karışımı denicem :) bakalım işe yarıcak mııı
Hatay/İskenderuninan bana çok yakınım çetinkaya yaa acepp ayy başka markası yok mu ki bunun tek marka mı takılıyor bu fıstıkk ??
calve nin war canım fıstık ezmesi migros carrefour oralarda satılıo bide sarelle fındık ezmesi war onu da bilirsin bide fiskobirlik war warda war yanii yeterki yiyen olsunn
benimde eşim çok zayıf hemde aşırı.etraftakiler gelin buna iyi bakmıyomusun diolar sinir oluyorum sanki ben yerken onu aç bırakıyorum.çerez ve pasta tatlı yapıp akşam yemekten sonra yediriyorum biraz fark etti gibi
ohoo ..daha beterini yiyorum farketmiyo bana
Benim eşimde çok zayıf. Benim yediğimin 3 katı yemek yiyor. Günde neredeyse 2-3 ekmek bitiriyor. Ama daha tık yok.
Buradan okumuştum bebe bisküvisinin kilo aldırdığını. Söyledim ona da. Daha önce 1 sene yemiş. Ne yapıcam ben bu adama bilmem. Sayesinde bende aç geziyorum kilo almayayım diye :)
maksat yanlış görünüm vermemek o zayıf bende öylleyim :)))
Artık aileler ikimize birden üzülüyorlar. Ne kadar zayıfsınız siz filan diye. Ama bu duruma bir çözüm bulmalıyım. Yoksa sayesinde açlıktan ölüp gidicem :))))
saol tatlım bakcam bugunbildiğimiz su sarelle çikolata cam kutularında dmi??
ewt cnm hem cikolata war ama cikolatada nutella öneririm :) ülker golden fındık ezmesi de cok güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?