- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
Ferdi miFerdi dinliyorum istermisin sendeeee ?
canımmm bende senin gibi cokk zayıftım 5 ay önceisne kadar.ve ben evliyim ve esim de cok zayıf olmamdan şikayetçiydi.birgün bir aktara girdik ve orda bombax diye kilo aldırıcı bişey gördükk ve şimdi 5 kilo aldım iştahım da acıldı.esim yemekte bir tabak yiyorsa ben 2 tabak yiyorum.ve beni gören herkesin iştahı acılıyor.sürekli kek börek pogaca da yapıyorum..tavsiye ederimm süperrrr
Ferdi miyok hiç o havada değilim bugün
Böyle şeyler kullanarak kilo almak istemiyorum dengesiz oluyo ablam hem sen evlisin de ben daha 16 yasındayım . biliyorum onu merakta etmiyo değilim ama sağlıksız olabilir .
canım bende cahil degilim esimde öyle bu ürün bitki karısımlarından elde edilmiş bir ürün sen bilirsin....
sacmalama bebeğim ya .. hepsi karbonhidrat aldırır tabiiiii :))
anladım :) ay bende karar weremedim kızlar şöyle ki şimdi aksam yemeğimi 8 de yiorum 9.30 gibi meywe mi yiyim yoksa kek börek bisküwi ws. gibi seyler mi yiyim ? eger meywe yersem kek börek gibi seyleri 11 e dogru yicem. Yok kek böreği yemekten sonra yersem meyweyi 11 e doğru yicem. Malum 2 de yatıorum taa ben :) sizce nasıl yapayımm
yanlış bişe soylediysem kusra bakma . ben sana oyle birşey söylemek istemedim .. yaşım küçük o bakımdan anlatmak istedim .
evet sipraktini kullandım bebe biskuvsini yaklasık 2 hafta kadar kullandım hala devam ediyorum annem kilo aldın farkındayım diyor ama tartıya cıkınca hep aynı kilo anlayamıyorum.
anladım :) ay bende karar weremedim kızlar şöyle ki şimdi aksam yemeğimi 8 de yiorum 9.30 gibi meywe mi yiyim yoksa kek börek bisküwi ws. gibi seyler mi yiyim ? eger meywe yersem kek börek gibi seyleri 11 e dogru yicem. Yok kek böreği yemekten sonra yersem meyweyi 11 e doğru yicem. Malum 2 de yatıorum taa ben :) sizce nasıl yapayımm
yok rica ederim.burada derdini anlatmıssın bende yardımcı olmak istedim.tesekkürler deyip gecebilirsin akıl vermene gerek yok.saglıksız olabilir falan diye..içerigini sorsaydın söylerdim ben sana bilgi verirdim...neyse dedigim gibi sen bilirsin.....problem degil...
canım benim öncelikle halimize güldüm neden diyeceksin ben çocukluğumdan beri kilo veremiyorumsen de almak için uğraşıyorsun.hepimizin derdi kendine hakikaten ya..hastaneye gidip kan tahlili yaptır.birşeyler (kan değerlerin alyuvarların vs) yolunda gitmiyor olabilir.protein emilimin gerçekleşmiyor olabilir ya da vitamin.öncelikle bunu öğrenmelisin.sonrasında sana spor yapmanı öneririm.spor yaptıkça hem kas kütlen güçlenir hem de acıkırsın ve yediklerin yağa değil kasa dönüşür.dimdik yuvarlak popodan söz ediyorum (=
önce meyve ye sonra 11de kek börek ye canım.ne kadar geç yersen o kadar iyi.az yakmış olursun :))
hayır canım vermezsin merak etme...spor sayesinde kas kütlen güçlenir.sağlığında bir problem olmaması çok güzel çok sevindim =) gece şunu yemek gündüz bunu yemek bir işe yaramaz.insanlar ordan burdan bişeyler okuyup işin aslını bilmeden akıl verip uyguluyorlar..konuşuyorsak sıkıntıdan değil bildiğimiz için konuşmalıyız diye düşünüyorum..kilo alıcam diye yağlı şeyler yersen damarlarını tehlikeye sokarsın.şekerli yersen insülin dengeni bozarsın.vitamin ağırlığına geçersen kalsiyumuna zarar verirsin.diyeceğim o ki düzenli egzersiz ile herşeyden ye :) hergün en az bir öğün et balık ya da tavuk ye.hangi sebzeyi nasıl yemekten hoşlanıyorsan o şekilde ye.sana çok önemli bir tüyo,normal beyaz ekmek içerik bakımından sıfırdır.besleyiciliği yoktur.tamamen tuz un şeker sağlıksız.sana önerim 'büyümek' ekmeklerinden ye.harika faydasını görürsün !
O nasıl oluyo? büyümek ekmeği diye birşey var mI?
evet canım uno-büyümek ekmek var yumurtalı vitaminli tadı da enfes doğrusu.
bugün alııım bari :) uno yu biliyorumda o kadar ince ayrıntısına girmemiştim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?