Kafayı Yemek Üzereyim

Ben şimdi internetten baktım dahiliye doktoru çocuğa bakar mı bilmiyorum her doktordan randevu alamıyoruz çocuk doktorunun sevk etmesiyle gidiyoruz çoğu doktora diğer hastaneleri bilmiyorum ama adü de işler böyle ilerliyor maalesef

Hayır takip etmiyorum ama deniycem. Babasıyla olan evliliğim iğrençti konu o değil fakat hamileyken de dahil çok şiddet gördüm. Biri bana bu olaydan bahsetmişti oğlumun kalbi delik aynı zaman da ve kalp deliğinin hamilelikte annenin çok üzüldüğü ve ağladığı zaman olduğunu söylemişlerdi. Söylediğinizi deniycem çok teşekkür ederim

Canim ramazan öztürk cocuk sagligi uzmani dahiliye doktoru degil zaten ozel yeri var kendisinin hastanede calismiyor diye biliyorum

Canm cok gecmis olsn oncelikle. Umarim herneyse bulunur ve sifasina kavusur yavrun. Izmirde oturuyorum 9 eylul hastanesinr cok yakinim. Soyledikleri kadar iyi bi hastane degil. Behcatuz hastanesi var orasida arastirma ve cocuk hastanesi orayada gidebilirsn doktorlar hem cok ilgili hem de cozum odakli. Acilden randevusuz bile girsen hemen yardimci oluyolar. fikir olsun tekrardan gecmis olsun

Çok teşekkür ederim. Behçatuz hastanesini biliyorum kalp için oraya gidicez hatta madem öyle iyi 9 eylüle götürmem. Şimdilik adide bütüncül tıp doktoruna gittik testler yapıldı genetikle alakalı ve 1,5 ay sonra çıkacak bekliyorum çaresizce

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Babasından biraz daha fazla para isteyin bence. Hiçbir işe yaramıyor, bari buna yarasın. Siz çok iyi bir annesiniz, inşallah yavrunuz da sağlığına kavuşacak

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Babasından biraz daha fazla para isteyin bence. Hiçbir işe yaramıyor, bari buna yarasın. Siz çok iyi bir annesiniz, inşallah yavrunuz da sağlığına kavuşacak
Allah razı olsun inşallah bian önce iyileşir. Babası işe başlayacağımı duyunca parayı artırdı, çalışma ben madur etmem diyor ama ona güvenmediğim için işe başladım müdürüm de gayet iyi daha işe başlamadan izin verdi babasına muhtaç değilim artık çok şükür.

Muhtac olmasaniz bile gondermek zorunda. Onun da cocugu sonucta. Kolay degil hastanelere gidip gelmek

Muhtac olmasaniz bile gondermek zorunda. Onun da cocugu sonucta. Kolay degil hastanelere gidip gelmek
Evet hiç kolay değil bir gidiş geliş doktora para ödemiyorsam 500 tl istisnasız her hafta hatta bazen haftada bir kaç kez gidiyoruz. Ama lafa gelince benim gönderdiğim oğluma yeter senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilim diyor, o yüzden ondan para istemek ağırıma gidiyor. Kendi kazandığımla her ihtiyacımızı görürüm zaten ailemle yaşıyorum, barınma yemek ihtiyacım yok çok şükür. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor.

A
Allah sizin gücünüzü artırsın. Oğluşunuz da en kısa sürede şifa bulur inşallah, çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…