- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
Ben şimdi internetten baktım dahiliye doktoru çocuğa bakar mı bilmiyorum her doktordan randevu alamıyoruz çocuk doktorunun sevk etmesiyle gidiyoruz çoğu doktora diğer hastaneleri bilmiyorum ama adü de işler böyle ilerliyor maalesefCanim bölümünü bilmiyorum ama aydinda tanidigimiz guvendigimiz neredeyse her tanidigimin ilk tercih ettigi doktor kendisi . En azindan muayenesini ara bi sor sekreterine bakarmi bakmazmi durumunuzu anlat . Ben eger alanina giriyorsa size faydali olabilcegini dusunuyorum izmirde tek cok zor olur haklisin zaten randevu almasida cok güç ama acilden girersen hemen ilgilenirler diye dusunuyorum istende kovulmazsin rapor al kendine aile hekimine durumunu anlat mutlaka yazar
Hayır takip etmiyorum ama deniycem. Babasıyla olan evliliğim iğrençti konu o değil fakat hamileyken de dahil çok şiddet gördüm. Biri bana bu olaydan bahsetmişti oğlumun kalbi delik aynı zaman da ve kalp deliğinin hamilelikte annenin çok üzüldüğü ve ağladığı zaman olduğunu söylemişlerdi. Söylediğinizi deniycem çok teşekkür ederimÇook çook geçmiş olsın , gerçekten çok üzüldüm rabbim şifa versin. Barış musluyu takip ediyor musunuz ? Ayrıymışsınız eşinizle belki oğlunuzun etkilendiği olaylar yaşanmış olabilir hastalıkların temelinde travmalar olabilir.
Sizin hamilelikte yaşadıklarınız ya da çocugunuzun şahit olduğu onu üzen korkutan olayları hatırlıyorsanız eğer. Çocugunuz uyudugunda ilk 50 dakika içinde olayı kulağına fısıldayıp, şunu söyleyebilirsiniz. Aşağıda resim olarak oaylaşıcam.
Bir de Barış Muslumun hastalıkların altında yatan travmaları paylaşıyor ona bakıp belki travma bulabilirsiniz bunu da deneyin mutlaka
Canim ramazan öztürk cocuk sagligi uzmani dahiliye doktoru degil zaten ozel yeri var kendisinin hastanede calismiyor diye biliyorumBen şimdi internetten baktım dahiliye doktoru çocuğa bakar mı bilmiyorum her doktordan randevu alamıyoruz çocuk doktorunun sevk etmesiyle gidiyoruz çoğu doktora diğer hastaneleri bilmiyorum ama adü de işler böyle ilerliyor maalesef
İnternette adü dahiliye uzmanı diye çıkıyor öğretim görevlisiCanim ramazan öztürk cocuk sagligi uzmani dahiliye doktoru degil zaten ozel yeri var kendisinin hastanede calismiyor diye biliyorum
Canm cok gecmis olsn oncelikle. Umarim herneyse bulunur ve sifasina kavusur yavrun. Izmirde oturuyorum 9 eylul hastanesinr cok yakinim. Soyledikleri kadar iyi bi hastane degil. Behcatuz hastanesi var orasida arastirma ve cocuk hastanesi orayada gidebilirsn doktorlar hem cok ilgili hem de cozum odakli. Acilden randevusuz bile girsen hemen yardimci oluyolar. fikir olsun tekrardan gecmis olsunMerhaba hanımlar, eski konular nasıl etiketleniyor bilmiyorum o yüzden özet geçeceğim. Benim oğlumun karnı şişiyor yemek yediği zaman her zaman olmazdı ama artık bu her yemekten sonra olmaya başladı ve karın ağrısıyla birlikte. Tüm alerji testleri yapıldı sonuç negatif, gastroloji renkli kolon radyolojisi çekti daha sonuçlar çıkmadı fakat, radyolojiyi çeken doktor kolonda bi sıkıntı görmüyorum dedi, tüm iç organlarına batına ultrasonla bakıldı, kayda değer hiç bir şey söylemiyorlar neden şişiyor diyorum ıh mıh ediyorlar testler yapıldı diyip omuz silkiyor doktorlar. Bugün sağlık ocağında boy, kilo kontrolü vardı doktoruma durumdan bahsettim görselleri ona da gösterdim bana İzmir Dokuz Eylül üni ye gitmemi söyledi en iyi hastane o dedi, zaman kaybetme durum çok kötü görünüyor dedi. Artık ben ne yapacağımı şaşırdım. İzmir oturduğum yere çok uzak ve ben yalnızım otobüsler fln filan öyle yoruldum ki, tam da işe başlamıştım belediye de ayrılıcam haliyle.
Beni yoran hastaneler bitmeyen bulunamayan hastalıklar, kötü bir şey çıkacak korkusu ve psikolojim yerlerde. Benim de göğsümde kitle çıktı ama oğluma koşturmaktan kendim doktora gidemiyorum. Tek istediğim sizlerden dua. Eden etmeyen herkesten Allah razı olsun, iyi geceler.
Çok teşekkür ederim. Behçatuz hastanesini biliyorum kalp için oraya gidicez hatta madem öyle iyi 9 eylüle götürmem. Şimdilik adide bütüncül tıp doktoruna gittik testler yapıldı genetikle alakalı ve 1,5 ay sonra çıkacak bekliyorum çaresizceCanm cok gecmis olsn oncelikle. Umarim herneyse bulunur ve sifasina kavusur yavrun. Izmirde oturuyorum 9 eylul hastanesinr cok yakinim. Soyledikleri kadar iyi bi hastane degil. Behcatuz hastanesi var orasida arastirma ve cocuk hastanesi orayada gidebilirsn doktorlar hem cok ilgili hem de cozum odakli. Acilden randevusuz bile girsen hemen yardimci oluyolar. fikir olsun tekrardan gecmis olsun
Allah razı olsun inşallah bian önce iyileşir. Babası işe başlayacağımı duyunca parayı artırdı, çalışma ben madur etmem diyor ama ona güvenmediğim için işe başladım müdürüm de gayet iyi daha işe başlamadan izin verdi babasına muhtaç değilim artık çok şükür.Çok üzüldüm geçmiş olsun. Babasından biraz daha fazla para isteyin bence. Hiçbir işe yaramıyor, bari buna yarasın. Siz çok iyi bir annesiniz, inşallah yavrunuz da sağlığına kavuşacak
Muhtac olmasaniz bile gondermek zorunda. Onun da cocugu sonucta. Kolay degil hastanelere gidip gelmekAllah razı olsun inşallah bian önce iyileşir. Babası işe başlayacağımı duyunca parayı artırdı, çalışma ben madur etmem diyor ama ona güvenmediğim için işe başladım müdürüm de gayet iyi daha işe başlamadan izin verdi babasına muhtaç değilim artık çok şükür.
Evet hiç kolay değil bir gidiş geliş doktora para ödemiyorsam 500 tl istisnasız her hafta hatta bazen haftada bir kaç kez gidiyoruz. Ama lafa gelince benim gönderdiğim oğluma yeter senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilim diyor, o yüzden ondan para istemek ağırıma gidiyor. Kendi kazandığımla her ihtiyacımızı görürüm zaten ailemle yaşıyorum, barınma yemek ihtiyacım yok çok şükür. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor.Muhtac olmasaniz bile gondermek zorunda. Onun da cocugu sonucta. Kolay degil hastanelere gidip gelmek
Allah sizin gücünüzü artırsın. Oğluşunuz da en kısa sürede şifa bulur inşallah, çok mutlu olursunuzEvet hiç kolay değil bir gidiş geliş doktora para ödemiyorsam 500 tl istisnasız her hafta hatta bazen haftada bir kaç kez gidiyoruz. Ama lafa gelince benim gönderdiğim oğluma yeter senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilim diyor, o yüzden ondan para istemek ağırıma gidiyor. Kendi kazandığımla her ihtiyacımızı görürüm zaten ailemle yaşıyorum, barınma yemek ihtiyacım yok çok şükür. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor.
İnşallah Allah razı olsunA
Allah sizin gücünüzü artırsın. Oğluşunuz da en kısa sürede şifa bulur inşallah, çok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?