Merhaba hanımlar, eski konular nasıl etiketleniyor bilmiyorum o yüzden özet geçeceğim. Benim oğlumun karnı şişiyor yemek yediği zaman her zaman olmazdı ama artık bu her yemekten sonra olmaya başladı ve karın ağrısıyla birlikte. Tüm alerji testleri yapıldı sonuç negatif, gastroloji renkli kolon radyolojisi çekti daha sonuçlar çıkmadı fakat, radyolojiyi çeken doktor kolonda bi sıkıntı görmüyorum dedi, tüm iç organlarına batına ultrasonla bakıldı, kayda değer hiç bir şey söylemiyorlar neden şişiyor diyorum ıh mıh ediyorlar testler yapıldı diyip omuz silkiyor doktorlar. Bugün sağlık ocağında boy, kilo kontrolü vardı doktoruma durumdan bahsettim görselleri ona da gösterdim bana İzmir Dokuz Eylül üni ye gitmemi söyledi en iyi hastane o dedi, zaman kaybetme durum çok kötü görünüyor dedi. Artık ben ne yapacağımı şaşırdım. İzmir oturduğum yere çok uzak ve ben yalnızım otobüsler fln filan öyle yoruldum ki, tam da işe başlamıştım belediye de ayrılıcam haliyle.
Beni yoran hastaneler bitmeyen bulunamayan hastalıklar, kötü bir şey çıkacak korkusu ve psikolojim yerlerde. Benim de göğsümde kitle çıktı ama oğluma koşturmaktan kendim doktora gidemiyorum. Tek istediğim sizlerden dua. Eden etmeyen herkesten Allah razı olsun, iyi geceler.