- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
Aslında verdiği 1250 ama yetmediğini diretiyorum sadece bir hastaneye gidişim dönüşüm 300 tlyi geçiyor her hafta mutlaka gidiyoruz bazen haftada üçe çıkıyor, özel ilaçları var onların parayla alıyorum ailemle yaşıyorum onlar destek çıkıyor yoksa yetmesi imkansız o yüzden 1500 gönder dedim ve gönderiyor. Onun asıl amacı beni parasız bırakıp ona geri dönmeye mecbur bırakmak ama açlıktan sürünsem dönmeyeceğim. O yüzden işe de çok ihtiyacım var, rabbim oğluma sağlık versin de diğer tüm sıkıntıları göğüslerim Allah ın izniyleAskeri personelse neden 1500 maaşının 4/1 i kadarını alaydınız keşke İnşallah işinizden olmazsınız
Allah razı olsun amingeçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz
Maalesef gitmeye giderim gerekirse pansiyonda kalırım ama mental olarak çok yoruldum oğlum bir senedir farklı farklı hastalıklarla boğuşuyor her hafta gidiş dönüş beş saatlik yol gidiyorum gücüm kalmadı ondan bahsettim dualarınıza talibimİzmire sizi götürecek bir yakınınız felan yok mu
Allah sizden razı olsun
Amin, duaya cok ihtiyac duydugum bir donemdeyim ben deAllah sizden razı olsunRadyoloji raporu çıkar çıkmaz bu doktora gideceğim. İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah
Bu arada butuncul tip doktorlari genelde bir branşa bagimli calismiyor ama doktorunuz sadece belli bir bransta hasta kabul ediyor da olabilir. Gitmeden arayip oglunuzun durumuna uygun tedavisi var mi yok mu bir ogrenmeye calisin derim.Allah sizden razı olsunRadyoloji raporu çıkar çıkmaz bu doktora gideceğim. İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah
Tamam gitmeden arayacağım. Allah ne muradınız varsa hayırlısıyla versin inşallahBu arada butuncul tip doktorlari genelde bir branşa bagimli calismiyor ama doktorunuz sadece belli bir bransta hasta kabul ediyor da olabilir. Gitmeden arayip oglunuzun durumuna uygun tedavisi var mi yok mu bir ogrenmeye calisin derim.
Amin inşallah sağolunAllah şifa versin inşallah teşhis alıp doğru tedaviye başlayabilirsiniz
Çok çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar diliyorum, ben size yakın olsam günlük götürür getirirdim okudukça ne kadar üzülüyorum bir bilseniz.Maalesef gitmeye giderim gerekirse pansiyonda kalırım ama mental olarak çok yoruldum oğlum bir senedir farklı farklı hastalıklarla boğuşuyor her hafta gidiş dönüş beş saatlik yol gidiyorum gücüm kalmadı ondan bahsettim dualarınıza talibim
Canim cok gecmis olsun aydinlisin sanirim adüye gidiyormuşsun okudum ramazan öztürke gittinmi hiç ozeleMerhaba hanımlar, eski konular nasıl etiketleniyor bilmiyorum o yüzden özet geçeceğim. Benim oğlumun karnı şişiyor yemek yediği zaman her zaman olmazdı ama artık bu her yemekten sonra olmaya başladı ve karın ağrısıyla birlikte. Tüm alerji testleri yapıldı sonuç negatif, gastroloji renkli kolon radyolojisi çekti daha sonuçlar çıkmadı fakat, radyolojiyi çeken doktor kolonda bi sıkıntı görmüyorum dedi, tüm iç organlarına batına ultrasonla bakıldı, kayda değer hiç bir şey söylemiyorlar neden şişiyor diyorum ıh mıh ediyorlar testler yapıldı diyip omuz silkiyor doktorlar. Bugün sağlık ocağında boy, kilo kontrolü vardı doktoruma durumdan bahsettim görselleri ona da gösterdim bana İzmir Dokuz Eylül üni ye gitmemi söyledi en iyi hastane o dedi, zaman kaybetme durum çok kötü görünüyor dedi. Artık ben ne yapacağımı şaşırdım. İzmir oturduğum yere çok uzak ve ben yalnızım otobüsler fln filan öyle yoruldum ki, tam da işe başlamıştım belediye de ayrılıcam haliyle.
Beni yoran hastaneler bitmeyen bulunamayan hastalıklar, kötü bir şey çıkacak korkusu ve psikolojim yerlerde. Benim de göğsümde kitle çıktı ama oğluma koşturmaktan kendim doktora gidemiyorum. Tek istediğim sizlerden dua. Eden etmeyen herkesten Allah razı olsun, iyi geceler.
Allah razı olsun düşünmeniz bile yeterli, rabbim sizi hep sizin gibi güzel kalplilerle karşılaştırsın inşallahÇok çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar diliyorum, ben size yakın olsam günlük götürür getirirdim okudukça ne kadar üzülüyorum bir bilseniz.
Ne üzerine bölümü acaba o kadar çok doktora gittim ki isimler aklımda değilCanim cok gecmis olsun aydinlisin sanirim adüye gidiyormuşsun okudum ramazan öztürke gittinmi hiç ozele
İnşallah dualarımız sizinle, yapabileceğimiz olursa söylemeniz yeterli, Allah sizi ve çocuğunuzu korusun ve kurtarsın tüm sıkıntılardan.Allah razı olsun düşünmeniz bile yeterli, rabbim sizi hep sizin gibi güzel kalplilerle karşılaştırsın inşallah
Canim bölümünü bilmiyorum ama aydinda tanidigimiz guvendigimiz neredeyse her tanidigimin ilk tercih ettigi doktor kendisi . En azindan muayenesini ara bi sor sekreterine bakarmi bakmazmi durumunuzu anlat . Ben eger alanina giriyorsa size faydali olabilcegini dusunuyorum izmirde tek cok zor olur haklisin zaten randevu almasida cok güç ama acilden girersen hemen ilgilenirler diye dusunuyorum istende kovulmazsin rapor al kendine aile hekimine durumunu anlat mutlaka yazarNe üzerine bölümü acaba o kadar çok doktora gittim ki isimler aklımda değil
Çook çook geçmiş olsın , gerçekten çok üzüldüm rabbim şifa versin. Barış musluyu takip ediyor musunuz ? Ayrıymışsınız eşinizle belki oğlunuzun etkilendiği olaylar yaşanmış olabilir hastalıkların temelinde travmalar olabilir.Maalesef gitmeye giderim gerekirse pansiyonda kalırım ama mental olarak çok yoruldum oğlum bir senedir farklı farklı hastalıklarla boğuşuyor her hafta gidiş dönüş beş saatlik yol gidiyorum gücüm kalmadı ondan bahsettim dualarınıza talibim
Amin, Allah razı olsun sizdenİnşallah dualarımız sizinle, yapabileceğimiz olursa söylemeniz yeterli, Allah sizi ve çocuğunuzu korusun ve kurtarsın tüm sıkıntılardan.
Hayır yapılmadı ultrason çekildi ama bunu ben de düşündüm ocak ayında reflü adayı demişti alerji doktoru acaba mideyle bi sıkıntısı mı arttı diye düşündüm bunu talep edicem yapılıyorsa endeskopi yapsınlarHuzursuz bağırsak sendromu olabilir. Endeskopi yapıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?