- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
Yakın zamanda genel anestezi altında kanal tedavisi yapıldı ama onun öncesinde bu durum ara sıra görülüyorduEvet birden bire ortaya cikabiliyor. Ilac kullanimi, aşi, anestezi, ilaclama gibi kimyasal maruziyeti sonrasi ozellikle. Su yaziyi bi okuyun
Evet hepsine bakıldı sonuçlar normsl, babası hepstit b taşıyıcısı, oğlum da yok aşıları da yapıldı, karnının bazen göbek altı bazen mide taraflarını gösteriyor ama ağrıyı tam tarif ettiremiyorum batıyor mu diyorum evet diyor, sızlama mı diyorum evet diyor yani her şeye evet diyor o esnada daha üç yaşına girmedi o yüzden anlatamıyor ağrı türünü. Amin çok teşekkür ederim şuan ateşi var 38,5 şifa dileğiniz iyi gelir inşallahSafra kesesi kontrol edildi mi?
Karaciğer enzimleri normal mi?
Sizde yada babasında hepatit var mı?
Karnım ağrıyor dediğinde tam olarak neresinin ağrıdığını göstermesini isteyin ağrıyı tarif ettirin karnını açıp, doktora anlatın
Tüm kalbimle şifa dilerim yavrunuza
Allah yardimciniz olsun. Uzulmeyin bulunur bir caresi. Galiba cocugunuzun asil problemi bagirsak gecirgenligi. Perhizle, takviyeyle bagirsaklarinin onarilmasi gerekiyor. Hastaneler, modern tip bu konuda malesef cok yetersiz. Ilaci vereyim belirtileri bastirayim mantigi hakim. Sizin butuncul tip yaklasimini benimsemis bir doktor bulmaniz lazim. Onlar da hep ozel calisiyor ve biraz pahali oluyorlar. Yazisini yolladigim bekir tok da butuncul tip doktoru, yaklasimlari hakkinda fikir edinmeniz acisindan soyluyorum. Hangi sehirdesiniz, sizin icin doktor arastirayimYakın zamanda genel anestezi altında kanal tedavisi yapıldı ama onun öncesinde bu durum ara sıra görülüyordudediğiniz yazıyı da okudum oğlum da da genizeti vardı ve aldırdık, kulaklara tüp takıldı ve evet bebekken çok aşırı gazlıydı kaç şişe gaz damlası verdim hatırlamıyorum bile ben kaç kutu şu anne içeceklerinden içtim yani hep bi sıkıtı vardı fakat babası yok her şeye tek basıma koşturmak hem maddi yönden hem de manevi yönden çok yıpratıyor. Allah beterinden korusun ben iyi olması için her yere gidicem sizde dualarınıza oğlumu katın lütfen. Bana kattığınız bilgiler için çok teşekkür ederim bu söylediklerinizin üzerine araştırmalar yapıp her yönden testlerini yaptıracağım. Hayırlı geceler
Aydının bi ilçesinde yaşıyorum. Çok teşekkür ederimAllah yardimciniz olsun. Uzulmeyin bulunur bir caresi. Galiba cocugunuzun asil problemi bagirsak gecirgenligi. Perhizle, takviyeyle bagirsaklarinin onarilmasi gerekiyor. Hastaneler, modern tip bu konuda malesef cok yetersiz. Ilaci vereyim belirtileri bastirayim mantigi hakim. Sizin butuncul tip yaklasimini benimsemis bir doktor bulmaniz lazim. Onlar da hep ozel calisiyor ve biraz pahali oluyorlar. Yazisini yolladigim bekir tok da butuncul tip doktoru, yaklasimlari hakkinda fikir edinmeniz acisindan soyluyorum. Hangi sehirdesiniz, sizin icin doktor arastirayim
Amin inşallah çok teşekkür ederimGörselden bir anormallik olduğu belli, inşallah kötü bir şeyi yoktur. Allah şifa versin.
Babasıyla 2 yıldır ayrıyız kendisi sınırda görev yapıyor asker, izinlerini kendi ailesine göre ayarladığı için tüm izinlerini bitirmiş gelemiyor, geldiğinde de zaten pek oğluyla zaman geçirmiyor sadece parkta bi kaç saat oynuyor, varlığı yokluğu bir yani. İş konusuna gelince daha işe başlar başlamaz izin vereceklerini pek sanmıyorum yine de izin istiyeceğim vermezlerse ayrılıcam başka çarem yok. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Baba neden yok neden tek ilgileniyorsunuz
işe yeni girmişsiniz anladığım kadarıyla işinizi bırakmayın amirinizle üstünüzle konuşun ücretsiz izin hakkınız muhakkak vardır çocuğunuzun hastalığına dair belgeler sunun izin hakkınızı kullanın
İnşallah evladınıza çare bulununca işe yine ihtiyacınız olacaktır anladığım kadarıyla belediye desiniz oralar özele göre çok daha rahattır daha imtiyazlıdır
ki sizin ki keyfi değil ciddi bir durum
Bakin bu açıdan dolayi kakasını tutuyor olabilir cocuklar korkar bu tarz şeylerdenAnüste çatlağı var bu yüzden kaka yapmaya korkuyor onun için posalı yiyecekler ve ilaçla hergün kaka yapıyor normal kıvamda. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim
Maddi desteği vardır inşallah kolay değil külfetli işler bunlarBabasıyla 2 yıldır ayrıyız kendisi sınırda görev yapıyor asker, izinlerini kendi ailesine göre ayarladığı için tüm izinlerini bitirmiş gelemiyor, geldiğinde de zaten pek oğluyla zaman geçirmiyor sadece parkta bi kaç saat oynuyor, varlığı yokluğu bir yani. İş konusuna gelince daha işe başlar başlamaz izin vereceklerini pek sanmıyorum yine de izin istiyeceğim vermezlerse ayrılıcam başka çarem yok. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
İzmire sizi götürecek bir yakınınız felan yok muMerhaba hanımlar, eski konular nasıl etiketleniyor bilmiyorum o yüzden özet geçeceğim. Benim oğlumun karnı şişiyor yemek yediği zaman her zaman olmazdı ama artık bu her yemekten sonra olmaya başladı ve karın ağrısıyla birlikte. Tüm alerji testleri yapıldı sonuç negatif, gastroloji renkli kolon radyolojisi çekti daha sonuçlar çıkmadı fakat, radyolojiyi çeken doktor kolonda bi sıkıntı görmüyorum dedi, tüm iç organlarına batına ultrasonla bakıldı, kayda değer hiç bir şey söylemiyorlar neden şişiyor diyorum ıh mıh ediyorlar testler yapıldı diyip omuz silkiyor doktorlar. Bugün sağlık ocağında boy, kilo kontrolü vardı doktoruma durumdan bahsettim görselleri ona da gösterdim bana İzmir Dokuz Eylül üni ye gitmemi söyledi en iyi hastane o dedi, zaman kaybetme durum çok kötü görünüyor dedi. Artık ben ne yapacağımı şaşırdım. İzmir oturduğum yere çok uzak ve ben yalnızım otobüsler fln filan öyle yoruldum ki, tam da işe başlamıştım belediye de ayrılıcam haliyle.
Beni yoran hastaneler bitmeyen bulunamayan hastalıklar, kötü bir şey çıkacak korkusu ve psikolojim yerlerde. Benim de göğsümde kitle çıktı ama oğluma koşturmaktan kendim doktora gidemiyorum. Tek istediğim sizlerden dua. Eden etmeyen herkesten Allah razı olsun, iyi geceler.
Maddi desteği 1500 oda laf ede ede veriyor canıma tak ettiği için işe başlamak istedim oğlumu sürekli hastaneye götürdüğüm için işe giremiyordum bu ara iyiydi başvurdum olumlu sonuçlandı, daha işe bile başlamadım işçi statüsünde girdim belediyeye şimdilik geçici bir iş, memnun kalırlarsa uzun süreli olacaktıMaddi desteği vardır inşallah kolay değil külfetli işler bunlar
inşallah insan evladına denk gelirsiniz de izin verir
bende eski belediye personeliyim sanki böyle bir özlük hakkınız var diye hatırlıyorum khklısınız değil mi yani şirket elemanı
Kıyamam güzel yavrumEvet hepsine bakıldı sonuçlar normsl, babası hepstit b taşıyıcısı, oğlum da yok aşıları da yapıldı, karnının bazen göbek altı bazen mide taraflarını gösteriyor ama ağrıyı tam tarif ettiremiyorum batıyor mu diyorum evet diyor, sızlama mı diyorum evet diyor yani her şeye evet diyor o esnada daha üç yaşına girmedi o yüzden anlatamıyor ağrı türünü. Amin çok teşekkür ederim şuan ateşi var 38,5 şifa dileğiniz iyi gelir inşallah
Askeri personelse neden 1500 maaşının 4/1 i kadarını alaydınız keşke İnşallah işinizden olmazsınızMaddi desteği 1500 oda laf ede ede veriyor canıma tak ettiği için işe başlamak istedim oğlumu sürekli hastaneye götürdüğüm için işe giremiyordum bu ara iyiydi başvurdum olumlu sonuçlandı, daha işe bile başlamadım işçi statüsünde girdim belediyeye şimdilik geçici bir iş, memnun kalırlarsa uzun süreli olacaktı
Allah razı olsun rabbim size de sağlık versin inşallah tez zamanda sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyleKıyamam güzel yavrum
Ben şuan hastanede yatıyorum çok hastayım
Ağlaya ağlaya kendi evladıma dua ettim sizin yavrunuza da ettim İnşaallah Rabbim kabul buyurur
Fmf olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?