Kafayı Yemek Üzereyim

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.956
83
30
Merhaba hanımlar, eski konular nasıl etiketleniyor bilmiyorum o yüzden özet geçeceğim. Benim oğlumun karnı şişiyor yemek yediği zaman her zaman olmazdı ama artık bu her yemekten sonra olmaya başladı ve karın ağrısıyla birlikte. Tüm alerji testleri yapıldı sonuç negatif, gastroloji renkli kolon radyolojisi çekti daha sonuçlar çıkmadı fakat, radyolojiyi çeken doktor kolonda bi sıkıntı görmüyorum dedi, tüm iç organlarına batına ultrasonla bakıldı, kayda değer hiç bir şey söylemiyorlar neden şişiyor diyorum ıh mıh ediyorlar testler yapıldı diyip omuz silkiyor doktorlar. Bugün sağlık ocağında boy, kilo kontrolü vardı doktoruma durumdan bahsettim görselleri ona da gösterdim bana İzmir Dokuz Eylül üni ye gitmemi söyledi en iyi hastane o dedi, zaman kaybetme durum çok kötü görünüyor dedi. Artık ben ne yapacağımı şaşırdım. İzmir oturduğum yere çok uzak ve ben yalnızım otobüsler fln filan öyle yoruldum ki, tam da işe başlamıştım belediye de ayrılıcam haliyle.
Beni yoran hastaneler bitmeyen bulunamayan hastalıklar, kötü bir şey çıkacak korkusu ve psikolojim yerlerde. Benim de göğsümde kitle çıktı ama oğluma koşturmaktan kendim doktora gidemiyorum. Tek istediğim sizlerden dua. Eden etmeyen herkesten Allah razı olsun, iyi geceler.

Eklentiler

• 8193EB50-3B0E-47C6-9CED-618C08D502DC.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 126
Geçmiş olsun, eğitim araştırma hastanelerine gidin mutlaka.
Adnan menderes üniversitesi araştırma hastanesine gidiyoruz zaten tüm testler orda yapılıyor, aydın bile 2,5 saat uzaklıkta izmir 5 saat sürüyor otobüsle gidiyorum ama tek başıma artık gücüm yetmiyor

Kac yasinda oglunuz. 4 yasin altinda testler alerji tespit edemiyor. Testte alerji cikarsa evet o sonuc dogrudur ama testte cikmayip alerjisi olan bir seyler hala olabilir. Test temiz ciktiginda alerjisi yoktur denemez 4 yasin altinda. Bence siz gluten ve sut urunleri perhizi deneyin bir iki hafta. Karni sistigine gore besin alerjisidir diye tahmin ediyorum. Doktorlara da cok guvenmeyin beni de alerjik cocugumun teshisi icin o kadar yordular ki. Kendim surekli kaynak okuyarak doktorlari ona bakalim mi, sunu degerlendirelim mi diye darlayarak yonlendirmesem bir seyi yok diyip yollayacaklardi beni. Cunku cok agir vakalari umursuyorlar sadece. Icinize sinen bir doktor bulursunuz insallah. Fonksiyonel tip doktorlarini da mutlaka arastirin. Onlar evvela beslenmeye ve kimyasallara odaklanirlar, test mest yormazlar sizi.

cok gecmis olsun insallah kötü bişey yoktur kabizlik yada ishallik oluyormu acaba

cok gecmis olsun insallah kötü bişey yoktur kabizlik yada ishallik oluyormu acaba
Anüste çatlağı var bu yüzden kaka yapmaya korkuyor onun için posalı yiyecekler ve ilaçla hergün kaka yapıyor normal kıvamda. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim

Bu kasımda 3 yaşına girecek, süte alerjisi yok sadece laktozuintörelansı var ama ben yine de başka doktora gitmiştim o da sütğn içinde olan tüm ürünlerin perhizini önerdi denedim de ama bi sonuç göremedim gastroloji uzmanı yaptığım perhize kızdı öyle şey olmaz bu çocuk neyle beslenecek diyip yeniden süt ürünlerini tüketmesini istedi

Yavrum karnım ağırıyor diye inliyor uykudan uyandı, bu gün kaka da yaptı ben ne yapayım ya

Yavrum karnım ağırıyor diye inliyor uykudan uyandı, bu gün kaka da yaptı ben ne yapayım ya
çölyak filan bakildimi acaba benimde hassas bagirsak sendromum var mesela testlerle çıkan bisey degil yemek yedigimde şişkinlik bagirsak midede cok aşırı ağrı yapiyor belki buna benzer bi rahatsizlik olabilir Allah yardimciniz olsun insallah en kisa sürede ne olduğunu öğrenirsiniz

Evet çölyak bakıldı, besin alerjilerine bakıldı hepsi negatif. Sizin söylediğinizi araştırıcam hassas bağırsak sendromunda neşer oluyor bir de siz kendi ağzınızdan anlatır mısınız

Yer yuzundeki tek besin sut mu Bol sut veren cins ineklerin sutu, ozellikle peynir hakkinda o kadar cok makale okudum ki zararli oldugunu anlatan. Sadece yogurt ve kefir övülüyor. Kinzaten cocugun sute alerjisi varsa onu tuketip bedeni harap olacagina tuketmesin daha mantikli? Ama perhiz ise yaramadi demissiniz zaten. Tabi en az 3 hafta denemeniz gerekir perhizi, sutle ilgili katki maddesi iceren paketli gidalari dahi yememesi gerekir. Gluten de cok guclu alerjendir bu arada. Colyak da olabilir.

Gulitene ariyetten bakılıyor mu bilmiyorum besin alerjisi ve çölyağa bakıldı negatif çıktı dört farklı doktor gezdim sebep olabilecek tüm testler yapılmış diyorlar geriye sadece kolon radyolojisinin sonucu kaldı ondan da bişey çıkmayacak sanırım. Evet perhizi üç hafta yapmadık yaklaşık 15 gün denedim oda pek faydası dokunmadı. Doğduğundan beri hep bi şişlik, problemi vardı ama kolik bebek dendi ek gıda sürecinde sadece yumurtaya alerjimiz vardı o da bir yaşından sonra geçtiği için devam ettik, ara ara karında şişlik ağrı yaşanıyordu ama şu bir aydır her yemekten sonra oluyor alerji birden bire ortaya çıkarmı bilemedim

Evet birden bire ortaya cikabiliyor. Ilac kullanimi, aşi, anestezi, ilaclama gibi kimyasal maruziyeti sonrasi ozellikle. Su yaziyi bi okuyun

Evet çölyak bakıldı, besin alerjilerine bakıldı hepsi negatif. Sizin söylediğinizi araştırıcam hassas bağırsak sendromunda neşer oluyor bir de siz kendi ağzınızdan anlatır mısınız
yemek yedikten sonra karin ve midede şişkinlik oluyo ne yersem yiyim bi süre sonra karnimda şiddetli ağrılar oluyor bazen gece bazen gündüz bagirsaklar hareket ettikçe sanirim kimi insan kabizlik yada sadece ishallik ceker ben her ikisinide aynı anda yaşıyorum.2 yıldır ilaç kullaniyorum ama yinede ataklar halinde yaşıyorum geçmiyor yani.karni süreklimi şiş,kakasini yapinca iniyormu

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…