Kafayı yemek üzereyim

Esmerapunzel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
156
221
18
kızlar sorun şu ki sevgilim artık benimle çok vakit geçirmiyor ve ilgilenmiyor. Başkası mı var acaba diye paranoyaklaştım daha önce yapmadığım şeyleri yapmaya başladım. Dk başı onun sosyal hesaplarındayım kimin hikayesini izlemiş, hangi sayfaları aratmış, neleri beğenmiş bakıp duruyorum. Bu durum benim bu aralar işsiz kalmamla ilgili de olabilir. Sürekli evdeyim suan yapacak başka bir şeyim yok. Yüksek lisans yapacağım suan Rusça kursuna gidiyorum sadece oda sabahtan akşama kadar boşum anlayacağınız. Benim bu durumum ilişkimizi de etkiliyor. Sürekli adama niye onu yaptın niye böyle yaptın niye şu dakikada aradın vatsapa niye girdin yani sık Boğaz ediyorum böyle de yapmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi. Ayrıca ilişkimizde oluşan bi monotonluk var benim bu depresyon halimle birleşince çok kötü bir hal aldı artık. Dağınık yazdım biraz ama bana bir çare gösterin Allah aşkına yoksa hem pisikolojimin hem ilişkimin içine edeceğim

Kendin de farkındasın boşluktan sardığının bu yüzden evde kendine uğtaş bul. Puzzle falan yap mesela. Belki spor. Monotonluk içinse haftasonları bir iki günlüğüne bir yerlere kaçın. Beraber daha önce gitmediğiniz yerlere gidin beraber keşfedin.

Ya düşünüyorum böyle şeyleri puzzle aldım yapmadım kutusunda duruyor, 2 ay önce spora yazıldım 1 hafta gittim bıraktım kursa gitmesem yataktan çıkmıyorum. Tüm gün yatıyorum yemek bile yemiyorum neredeyse işte bulamıyorum şuan. Sevgilime sarıyorum oda sağolsun hiç ilgilenmiyor, haftada bir gün izinli onda da çok geç kalkıyor 2-3 saat belki görüşüyoruz, iyice beni bunalıma sokuyor.

Daha çok vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. size zaman ayırsın. Cabuk sıkılıp boşluğa düşüyorsunuz anladığım kadarıyla. Tatmin etmek de zor oluyor böyle olunca. Sanırım iş biraz kendinize yetmekte. Ben de öyleyimdir mesela. Törpülemeye çalışıyorum o yönü.

Haklısın galiba, sen nasıl başa çıkıyorsun Peki? Bu bir dönem atlatırım diye düşünüyorum. Sadece destek görmek istiyorum aslında o da olmayınca daha kötü hissetmeye başladım.

Haklısın galiba, sen nasıl başa çıkıyorsun Peki? Bu bir dönem atlatırım diye düşünüyorum. Sadece destek görmek istiyorum aslında o da olmayınca daha kötü hissetmeye başladım.
Benimki kronikleşti diyebilirim artık. İstediğim ilgi alakayı göremeyince arıza veriyorum direkt sarıyorum erkek arkadaşıma. Ama benim artım benimkinin ilgili alakalı oluşu toparlıyor beni. Ne kadar yorgun ve yoğun olsa da zaman ayırır. Canım sıkıldıkça sarmayım diye puzzle yapıyorum bu ara ben. Dışarı çıkıyorum arkadaşlarla falan zaman öldürüyorum vs.

Sakin olmakta yarar var sessiz kal o nasil davraniyor sa oyle davran sende. Erkegi sık bogaz etmek umursamaz hale getiriyor.Yaptiginin farkindasin usteme sonra uzulen sen olursun.Sevgiler...

Tatlim benim haftada bi gun görüştüğünüz o günde seninle 2 3 saat görüşüyorsa sen de o yanından gidince diyeceksin ki ben kız arkadaşlarımla görüşücem akşam . Yada hafta içi evde durma cik dışarı arkadaslarinla buluş vs oda izin gününde koşarak gelmeyi ogrensin yanına bu erkeklerdeki rahatlık nasıl olsa cebimdelik beni sınır hastası edecek :)

Sakin olmakta yarar var sessiz kal o nasil davraniyor sa oyle davran sende. Erkegi sık bogaz etmek umursamaz hale getiriyor.Yaptiginin farkindasin usteme sonra uzulen sen olursun.Sevgiler...

Çok haklısın üzerine düştükçe sıkılıyor, zora gelemiyor. Biraz başka şeylere yönelmem lazım

Hemen bi plan yapıyorum bu hafta sonuna birazda kuaföre filan gideyim bundan kurtulayım silkelendim ayol

Birine bağımlı yaşamayın, çok saçma. Ayrıca neden bu kadar kontrol delisisiniz? Rahat bırakın adamı, eeh yeter be diyebilir. Ben olsam derdim.

Birine bağımlı yaşamayın, çok saçma. Ayrıca neden bu kadar kontrol delisisiniz? Rahat bırakın adamı, eeh yeter be diyebilir. Ben olsam derdim.

Canım kontrol delisi değilim şuan belli bir dönemden geçiyorum sadece boşluktan ne yaptığımı bende bilmiyorum. Eh yeter be demesini istemediğim için buraya yazdım zaten. Yorumun için teşekkür ederim

Hemen bi plan yapıyorum bu hafta sonuna birazda kuaföre filan gideyim bundan kurtulayım silkelendim ayol
Aynen öyle valla senin başkalarıyla daha çok vakit geçirdiğini görünce asıl alarm onda çalacak sevgilim benden sıkıldımi diye düşünecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…