Kafayı yemek üzereyim ya

guzelanne56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
84
42
3
23
Klonun kullandım 1 yumurtam oluştu, ovulasyon testi yaptım 6 Ekim pik, 7 Ekim daha silik ve 8 Ekim çok silik çıktı. 6-7 ve 9 u degerlendırdık çatlamanın 3. Günü progestoron baktırdım 8.72 çıktı 3. Güne göre degerımin iyi çatlamanın olduğunu söyledi doktorum. Regl 1 hafta geçsin olursan da olmazsan da gel dedi.
önceden regl belırtısı göğüs ağrısı vs olurdu regl olacağım zamanlar, regl duzenım bozulduğu için de ilaçsız olmamaya başladım. İlk gebelgıımde de gogus ağrısı vs olmustu(doğumdan sonra kaybettım) şuan ne hamılelık belırtısı ne de regl belırtısı var. Yumurtam catladıgıına göre 2-3 güne regl olacağım, ama belırtım yok. Hamıle olsam regl olmayacak olsam gebelık belırtım de yok ilkinde vardı. yumurtlama olduysa regl olmam gerekmez mı? Regl olmasam hamıle olmuş olmuyor muyum? Niye iki türlü de belirtim yok anlayamadım yardımınıza ihtiyacım var

Belirti olması şart değil ki daha 2 gün var adet olmanıza. Hiç belirti görmeden hamile kalanlarda var adet olanlarda var. Kafanıza bu kadar çok takmayın bir şey kalmamiş zaten

Belirti olması şart değil ki daha 2 gün var adet olmanıza. Hiç belirti görmeden hamile kalanlarda var adet olanlarda var. Kafanıza bu kadar çok takmayın bir şey kalmamiş zaten
Teşekkür ederim 4-5 gün daha bekleyım eğer ki olmaz da gecıkırsem test yapacağım bilerek test almadım yarın sipariş verırım çarşamba gibi elimde olur hemde zaman geçmiş olur

Teşekkür ederim 4-5 gün daha bekleyım eğer ki olmaz da gecıkırsem test yapacağım bilerek test almadım yarın sipariş verırım çarşamba gibi elimde olur hemde zaman geçmiş olur
Evet kesinlikle bekle 4-5 gün şart. Bu ay bende klomen kullandım 2 gün gecikince hamile olma düşüncesi geldi ama degilmisim testler felan hayal kırıklığı yapıyor en iyisi beklemek her şey gönlünce olsun

Her zaman belirti olmak zorunda değil adetin uz geciktiyse veya yumurtlama üzerinden 15 gün geçtiyse tekrar kan verin

Belirtiler aydan aya bile değişebiliyor. Her gebelikte de aynı olmuyor herkeste. Benim adete yakın geçen ay göğüs hassasiyeti vardı çok mesela, baş ağrısı, mide bulantısı, koku hassasiyeti, akıntı artması, ateş basması vs oluyor genelde. Bu ay böyle bir değişik oldum. Çatlama falan da oldu. Ne hassasiyet ne bir şey. Bir tek sağ kasığımda batmalar oluyor ara ara ve bacağımı kaldırsam kasığım acıyor. Bazen adete yakın zor geçiyor bazen de kolay. Enteresan yani bir belirti olmadan da hamile kalmış olabilirsiniz. Bazen erkenden belirtiler başlarken bazen de hormonlar kanda daha fazla yükseldikten sonra başlıyor. Bu ay hamile kaldı isem bir tek belirti herhalde kasık ağrısı ve şişkinlik.

Mrb bişey sorucm da doktora gittim bı sorun yok dedi folikasit ilacı kullan 2 inci aya gebesin dedi ama adetime 13 gün şiddetli sol kasigimda ağrı var neden acaba bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…