Kafayı yemek üzereyim ltfn. Yardım

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
Merhaba hanımlar.yaklaşık bir haftadır kafayı yemek üzereyim hamileyim ve miğrenim tuttu geçmiyo naptıysam iki gündürde neredeyse öldürecek bni ay ı zamnda migde bulantımda var ve çok kötüyüm lütfen yardım edin ne yaparsam geçer .
Hapda içemiyorum gerçekten kafayı yicem acil yardım lütfen

Bana karanlıkta uyumak iyi geliyor.
Bir de yalnız kalmam gerek,insanlara tahammülüm olmuyor.
Geçmiş olsun.

Bol bol su için. Migren bendede var susuz kaldığımda artıyor. Birde temiz havada burundan nefes alıp,ağızdan vererek yürümek iyi geliyor. Bende ilaç kullanmayı sevmediğim için genelde bunları yapıyorum.
Gecmiş olsun. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.

Vücudunuz susuz kalmış olabilir. Öncelikle icebildiginiz kadar bol su için. Geçmezse doktora danismaniz en iyisi. Allah şifa versin..

Canım acile git hemen. Ben serum ve 2 iğneyle rahatlıyorum çünkü hicbir şekilde geçmiyor. Acilde hamile olduğunu söyle ona göre yardım ederler sana geçmiş olsun.

Migrenin önceden beri varsa bildiklerin hariç bir şey söyleyebilir miyim bilmiyorum. Migrenin en iyi ilacı kafeindir zaten biliyorsundur; ağrı çok şiddetlendiğinde sütsüz bir kahve iç, günde bir fincan yeterli gelmez tahminen yeşil çayda da önemli miktarda kafein var bir iki fincan da yeşil çay içebilirsin. Eğer çalışmıyorsan evin hafif serin ve karanlık bir odasına geç ışıktan kokulardan olabildiğince kaçın şimdi bir de hamile olduğunuz için normalde bir tetikliyorsa şimdi on tetikler migrenini. Bol bol uyumaya bak, baktın hiç olmuyor soğuğa yakın ılık bir duş al. Geçmiş olsun şimdiden.

sanırım 36 haftalık falan hamileydim. yüzüm de uyuşma baş ağrısı bulantı. hepsi vardı perişan oldum. hemen doktorumun olduğu hastanenin aciline gittim akşamdı. acildeki doktora derdimi anlattım. o da doktorumu sordu sizin hastanenizde x dedim. aradılar ne yapalım diye. o da tavsiyeler verdi ona göre serum taktılar. hemen geçmedi tabi ağrılarım. dedim ki geçmedi. e hamilesin ona göre düşük doz verdik. ama eve gidene kadar geçti. ilaçlar etki etti.
yani hamilelerin de kullanabileceği ilaçlar var. siz hastaneye gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…