kafayı yemek üzereyim bennnn

family

Biriciğim Buğrahan'ım:):)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
888
0
yaa benim çocuğumda mı problem var yoksa sizinkilerde yapıyo mu??? nereye gitsem benimle gelmek istiyo hemen ağlamaya başlıyo ve ben alana kadar susmuyo... emeklediği halde emekleyerek yanıma gelmek yerine kucağımda olmak istiyo... paçama yapışıyo ve ben onu alana kadar öylece ağlıyo... delirmek üzereyim yaa... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah bacımmmmm...
benım oğlanın aynısı..
şimdı 3 yasında koca herıf oldu degısen bıse yok anacım..
benden sana tavsıye aglasada bakma...bak kendı işine...
ah ben şimdilerde kafayı vrcak yer arıyorum...
hala benle oğlumun derdı...
"anne bak nası zıplıyor."
"anne bak nası kostum"
"anne vs . vs. vs........
anlayacagın ben şimdı 2. yı istıyorum ...2 çocuk...ve 1.de yaptıgım acemılıgı yapmıycam kesınlıkle( buyuk konusmayım bu arada) insallah..
yanı canım sözün özü duymayacaksın baska caren yok...
kızıp bagırıp çagırma çocuga sakın..."o zaman aglamalarının işe yaradıgını ,sana sesını duyurabıldıgını ve kendını onunla ılgılenmek zorunda hıssettıgını anlıyor..."

teşekkür ederim...

family canım bebeğin kaç aylık...
benim kızım,da dışarıya çıkmaya bayılıyor..her dışarı çıkanın arkasından mızmızlanıyor..dışarı çıkıncada mutlu oluyor sevinç çığlıkları atıyor..normal bence çocuk gezmek istiyor...

haklı olabilirsin çünkü benim oğluşumda gezmeye bayılıyor... ama gezmez, dışarı çıkmak istediğinde anlıyorum bazen kucak delisi oluyo sürekli onu kucaklamamı istiyo o zamanda sürekli ağlıyo çok nazlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…